hımmm bunca yıldır hükümetin başında ben olduğum için terör belası bitmedi.Yıldırım, "Terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız" dedi.
Ah trt ahhhAz önce Trt haberde duble yol ve 4,5 G yi getiren, ülkemizle tanıştıran bakan olarak tanıtıyordu..
Binali Yıldırım amca olmasaydı yolsuz ve 4,5 suz kalacakmışızdı az kalsın..
4,5 g ile mutlu troller olduAh trt ahhhHadi duble yollari anladik. Sayelerinde sehitler evlerine duble yollardan gecerek gidiyorlarda. O 4.5 ne yaaaw
Valla biz 4g kullaniyoz. Guzel memnunum ben. Ama 4.5 g diye bisey yok diye biliyorum. Bilen aydinlatsin bizi4,5 g ile mutlu troller oldu
Bu arada ben iptal ettirdim onu, telefonum uyumlu diye dayatma sonucu almıştım, çok hızlı veri tüketiyor, çok hızlı şarj bitiriyor.. Yani cebimize göz dikmiş(!) bir şey işte..
hımmm bunca yıldır hükümetin başında ben olduğum için terör belası bitmedi.
Desene ondan dolayi reyis secmis bosuna demiyorlar vardir bildigi diyeAz önce Trt haberde duble yol ve 4,5 G yi getiren, ülkemizle tanıştıran bakan olarak tanıtıyordu..
Binali Yıldırım amca olmasaydı yolsuz ve 4,5 suz kalacakmışızdı az kalsın..
Benim telefonumda 4,5g görünüyor, eşimde 4g.. Valla bende anlamadım ama açıkçası hayatımda çokta süper bişey seyetmedi..Valla biz 4g kullaniyoz. Guzel memnunum ben. Ama 4.5 g diye bisey yok diye biliyorum. Bilen aydinlatsin bizi
"Terör belasını Türkiye'nin gündeminden çıkaracağız" dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?