- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Bu insanlara hiç şaşırmadım zira gezi olaylarında o kadar paylaşım yapılan yardım kan çağrılarında doktor ambulans paylaşımlarında eziyet fotoğraflarında ölümlerde yaralanmalarda twitterde tek laf etmeyen görmezden gelen tatil resimleri paylaşam kişilerdir hele ki Ece. Ece kim ayrıca ya ne yapıyor ne üretiyor bilem var mı diğerlerinin albümü en son ne zaman ses getirdi. Saygımız var herkese ancak biraz da vicdan diyoruz Alişan bey çok iyi tanıyormuş tabii okul arkadaşıydı ya. Reklamlara hoşgeldiniz.
chpnin iftar yemeğine yada toplantısına gitseydi çok aydın çok kültürlü sanatçılar derdiniz dimi :)
son zamanlarda işte yapıyorlar,bunların hepsi sanatçı denirdi
çiftestandartçılar sizi.
chpnin iftar yemeğine yada toplantısına gitseydi çok aydın çok kültürlü sanatçılar derdiniz dimi :)
çiftestandartçılar sizi.
Pelin Batu'da zamanında Chp'nin bir etkinlik davetine icabet ettiği için epey topa tutulmuştu. Demek istediğim şey; bu tür şeyler yalnızca Akpartinin etkinliğine karşı olmuyor. Ünlü bir kimsenin attığı her adım eleştiriliyor. Bunu herkes yapıyor.
Meraktan soruyorum senin ceza puanın kaç?bu siyasetten banlananlari koğuş ağası erken saliyo galiba bi bakıyorum banlaniyisunuz bi bakıyorum hemencecik cikmissiniz ben niye 5 10 gün ban yiyorum ya:44:genelde akp olunca tepki daha çok oluyor
chp olunca nadir,pelin batuya giden tepkide yanlış
istediği yere gitsin herkes.
Meraktan soruyorum senin ceza puanın kaç?bu siyasetten banlananlari koğuş ağası erken saliyo galiba bi bakıyorum banlaniyisunuz bi bakıyorum hemencecik cikmissiniz ben niye 5 10 gün ban yiyorum ya:44:
ne alakası var kaç gündür cezalıydım, ben tam günügününe cezamı çekiyorum
diğerlerini bilemem :) sanki bazen birileri banada erken çıkıyormuş gibi geliyor
ceza puanım 50,seninki ne?
çiftestandartçılar sizi.
Milletin sorunlarını şarkı,türkü, oyun havası ile unutturmaya mı çalışıyorlar? Bu Turgut Özal ile başlamıştı. Yılbaşı aybaşı geceleri dansözler göbek atınca ülke de çağ atlıyordu
Milletin sorunlarını şarkı,türkü, oyun havası ile unutturmaya mı çalışıyorlar? Bu Turgut Özal ile başlamıştı. Yılbaşı aybaşı geceleri dansözler göbek atınca ülke de çağ atlıyordu
insanların alkışını kazanmak kolay erdoğana 2 çift kötü söz söyle bak nasil desteklerler bir anda "adam gibi adam" olursun. Erdoğanı övecek 2 çift laf et "yalaka" olursun. yilmaz özdil denen pislik erdogana laf söyledi diye yucelttiniz soma olayinda gördük ne b*k oldugunuchpnin iftar yemeğine yada toplantısına gitseydi çok aydın çok kültürlü sanatçılar derdiniz dimi :)
çiftestandartçılar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?