- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Açıklama faceden yapıldı zaten şirket yalanladı haberi daha ne olsun, bütün haber siteleri de yayınladı o dönem,
http://t24.com.tr/haber/amerikali-sirket-montaj-raporunu-yalanladi-bu-sahtekarliktan-utanin/252124
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25908627.asp
http://www.radikal.com.tr/politika/...i_yalanladi_biz_muzik_kaydi_yapiyoruz-1178744
canim ben kendimi ciddi ciddi ifade edemiyorum sanirim
bak erdogan o belgeleri sundu dimi? mektup sekli olarak
peki bu kurum nasil oluyorda facebookdan aciklama yapior niye bir manset yok yani ben onlarin yazisini görmek istiyorum cnn hüriyetin degil
ingilizceden bir yazi bakin söyle söyle biz montajdir demedik diye, son linkte face deki milletin yorumlarini eklemisler ama amerikanin yaptigi aciklama nerde???
ben onu görmek istiyorum hani varsa bana gösterin bende artik ikilemde kalmayim...
Ne bekliyorsunuz adamlar biz böyle bir şey yapmadık diye rapor hazırlamalarını mı sosyal medyadan açıklamayı yaptılar işte kartlarını kullanan için şikayette bulunacaklarını söylediler daha ne olsun. Ayrıca sanki bu ilk yalanları da kabataş, cami, wall street bunların da hep yalan olduğu ortaya çıktı
İnsanları kandırmak kandırılmış olduklarına ikna etmekten kolaydır. (Mark twain)
Gul sen gul... son gulen iyi gulermis...
Montajin anlamini biliyor musun? Montaj demek, degisik zamanlarda yapilan konusmalarin ardi arkasina eklenip bir kasette verilmesidir. Yani Sezen Aksu'nun CDsi de montajdir, cunki her sarki baska zamanda cekilip cd yapilirken birbirine eklenmistir. Bu demek degildir ki o sarkilari Sezen Aksu okumamistir...Akillara zarar konusmalar bunlar...
Adamlar da zaten birer ikiser saat ara ile konusmuslar, konusma basladiginda talimati aliyorlar, son bolumde ne kadar daha para kalmis sifirlanacak onu... Herhalde buna montaj denir, ancak ses taklit edilemez, edilirse bile anlasilmasi cok kolaydir. Bu yuzden de ne erdogan, ne de diger konusmacilar "BU SES, BU KONUSMA BIZIM DEGIL" diyemezler, di-ye-me-mis-ler-dir de... Adam sadece KRIPTONLU TELEFONU BILE DINLEMISLER diyor, daha ne desin?
Haber ve iddialar müthiş.
65 maddelik yolsuzluk, hırsızlık ve cemaate ilişkin iddialarda bulundu.
diyen AKP milletvekili, Emin Çölaşan dese neyse:)))
Gökten yağmur gibi yolsuzluk haberi yağıyor hiç kimse aldırış etmiyor.
Birisi kıl, tüy, jilet muhabbeti yapsa ortalık fetvacı kaynıyor.
Hak hukuk yolsuzluk tınnnn.
Sen tutup zamanında başörtüsünü savunup- ki haklılardı sonuna kadar destekliyorum- kamuda okullarda başörtülü kadınlara hak tanıyacaksın, meydanlarda da sürekli işte benim başörtülü bacıma senelerce bunu yaptılar, benim kızlarım mecburen yurtdışında okudu filan mağduru oynayacaksın ama cemaatle bozuşunca da her başörtülüye cemaatçi deyip yolsuzlukları var diyeceksin kendi yolsuzluklarına görevden aldığın bakanlara bak önce bu ne çelişki. Bingöl ak parti belediye başkanı bir kadını istifa ettirecek kadının yeri yok diye ama başörtüsüne gelince savunun madem kadın çalıştırmayacaksınız neden başörtüsünü savundunuz. Her sakallı dedemiz değil ya her başörtülü cemaatçi mi oldu şimdi. Onlara gelince iftira.
Hani yazıyorsunuz gözünüzle görmediğiniz, kulağınızla duymadığınız şeylere inanmayın buyurur kuranda diye. Bu kadına uygulanan davranışa yorumunuz nedir gözle görülen kulakla duyulan nedir açıklasınlar. Gerçi biz ayakkabı kutusundan çıkan paracıkları da gördük, oğluna paraları saklaması için emir veren kişinin sesini de duyduk. Yani kurana göre de inanmamız gerekiyor aksi ispat edilmedi ki. Herkes yurtdışında başbakanın yolsuzluğunu konuşuyor hadi ispat etsin analiz ettirsin, rapor alsın montaj olduğuna dair de aklasın herkese karşı kendini, sustursun onları yapmadı, yapamaaaz. Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı yoktu sgk yolsuzluğu çıktığında hakkında ve cezai hükmü vardı hani neden ceza almadı yatmadı cezaevinde. Başbakanın dokunulmazlığı şu dakika kalksın şu dakika yüce divanda yargılanır haberiniz var mı kaç dava var üzerinde?
Bu da başörtü serbestisinin bir parmak bal olduğunu ve şimdi de yok edilmeye çalışıldığını kanıtlıyor daha ne sahte gündemlerle hiç ederler o yolsuzluk olaylarını cumhurbaşkanlığı seçiminde bile gülle erdoğan paslaşıyorlar sen mi olacaksın ben mi olurum diye ne kadar eminler kendilerinden başka adayın hiç şansı yok yani nerden geliyor bu güven? A pardon o gün de bi tomar kedi trafoya tırmanıverir sonra erdoğan halkın en sevdiği ve destekliği adam oluverir
bence cumhurbaşkanlığını gözü yemez... hiç bi mitinge katılamayacak eğer partisiyle ilgili sıkıntı çıkarsa savunamayacak cumhurbaşkanlığı onun için fazla perde arkası o sahnelerin adamı...
bence cumhurbaşkanlığını gözü yemez... hiç bi mitinge katılamayacak eğer partisiyle ilgili sıkıntı çıkarsa savunamayacak cumhurbaşkanlığı onun için fazla perde arkası o sahnelerin adamı...
Ama adam sistemi degistirip baskan olmak istiyor. Bu arada Cumhurbaskani olmasi gerekmez mi ki geciste ordan direkt baskan olarak ciksin meydana? Yani secilememe riskine karsi secilip bir de pesinden baskan olma sansi var, bu yuzden belki de riske girip Cumhurbaskanligi secimlerine katilir. Hele de parti baskanligindan istifa etmeden CB secimlerine aday olabilme sansi yaratirsa tadindan yenmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?