- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
siz burada neyle görevlisiniz? benim yorumlarimi takip etmekle mi nereye ne yazmis diyemi elbetde cikisirim cünkü o 100 sehit sevabini ben yazdim ve onun nedemek oldugunu bile bilmiyorsaniz zaten sasmam ki daha farz nedir? ibadet nedir? sorusuna bile cvp veremediniz...
vermenizede gerek yok bu vakitden sonra belli etiniz kendinizi, siz kafaniza takmisiniz basörtüsünü (sorun olarak) ibadet degildiri, eskiden memleket söyledi böyledi vs.
evet efendim dün dündür bugün bugündür yarin ne olucakk belli degildir!
ve olucak olanlarida bizlere ap acik Efendimiz sav bildirilmistir ve bunlari teker teker de yasamaktayiz ve bence korkunuzda bu cünkü gün gelicek ALLAHcc nurunu tamamlayacak :) neyse sizinle daha fazlada muhatap olmuyacam yazdiginiz yorumlari nerede görsemde okumayip gecicem...
nedemis Mevlana hz ayni dili konusanlar degil ayni duygulari paylasanlar anlasabilirler.vesselam
celiski yok cünkü ben kesin yapti diye birsey yazdim mi??? ben onu su misali yazdim onlarin adida yolsuzluga karismis ama kimse bir tavir sergilemedi...
hersey ortada yazmsiiniz kulakla duyuldu bende bunu nezamandir beri acikliyorum teknoloji okadar ilerledi ki "hic konusulmayan ses üretebilir"
ve bunu 2011 senesinde nazli ilicak kendisi acikliyor düsünün yani...
bakin bu linkleri lütfen ama lütfen okuyun
http://www.haber7.com/guncel/haber/1134771-nazli-ilicak-tuzagi-3-yil-once-yazmis
burdanda okuyabilirsiniz
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/139062.aspx
peki nerden biliyorsunuz ya gercekse diye hic düsünmedigimi??? bakin gene hakkima giridiniz :) fakat sizde lütfen bir düsünün yada gercek degilse diye bu yazilar ne olucak budurumda nasil hesap verilecek??? beklentilerinizi sizde uygulasaniz hic sorun olmuyacak insaALLAH...
ayiptir sormasi benim yazimda nerede "siz chplisiniz" yazisini gördünüz???
benim yazimda akp nin yolsuzluklarina tepkiler yagdigi gibi sizlerden chp icin ayni tavri niye göremiyoruz seklinde yazilmisti...
fakat bunu bile carpitacak kadar kavrayamiyorsaniz birsey diyemicem...
sinaviniz icinde fal bölümü varmis oraya bir zahmet baktirin fala inanma falsizda kalma deniliyormusya...vesselam
Not:yanlis yönlendirmis de olmayin mesuliyet istemem Fal baktirmakda uygun degildir :))
Falcılar gayb ve gelecek hakkında, insanın karakteri ve beklentileri üzerinde ahkâm kesmeye çalışırlar. Oysa geleceğin sahibi Allahtır. Geleceği sadece ve sadece Allah bilir
hersey ortada yazmsiiniz kulakla duyuldu bende bunu nezamandir beri acikliyorum teknoloji okadar ilerledi ki "hic konusulmayan ses üretebilir"
"bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir..
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??"
ben burda açıkça chpli olduğumuzu düşündüğünüzü görüyorum ki nasıl görmezden geliyorsunuz diyorsunuz cümlenin sonunda... hem beni onlar bağlamaz ben iktidardaki kişinin yolsuzluğuna bakarım...
Bundan ziyade devamlı dinden, imandan, Allah korkusundan dem vuruluyor pepe..Dindar bir insan, hakkında bunca spekülasyon olan olay ve kişileri bu kadar savunmaktan Allaha sığınır diye biliyorum. Bilmiyorum yanlış mı biliyorum.
Hayir yanlis biliyorsun.cunku dinimizde bir insana iftira atmak gunahtr.gozunle göreceksin ve bir sahidin olacak ki karsndakini suclayasin.aksi halde gozunle gormedgin surece iftira atarsan o zaman gunaha girmis olmaktan allaha siginirsin...
Hayir yanlis biliyorsun.cunku dinimizde bir insana iftira atmak gunahtr.gozunle göreceksin ve bir sahidin olacak ki karsndakini suclayasin.aksi halde gozunle gormedgin surece iftira atarsan o zaman gunaha girmis olmaktan allaha siginirsin...
heh bide bu var.. konuşulmayan ses üretilebilir bu doğru ama o sesler belli programlar aracılığıyla tetkikte edilebilir.. teknoloji bu kadarda ileri... ama bunun tetkikleri hiç bi zaman ülkemizde yapılarak ispat edilmedi bakın bu montajdır işte bu sebepten denilmedi bize doğru mudur? ayrıca malesef uzmanlar bu konuda montaj olmadıklarından yana hem fikirler
Uzmanlar, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarını değerlendirdi
T24
Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında 17 Aralık'ta geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin, uzmanlar kayıtların montaj olup olmadığını değerlendirdi.
Bir dönem Mesam başkanlığı da yapan müzisyen ve ses mühendisi Attila Özdemiroğlu, dün akşam saatlerinde internette ve sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayılan Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğana ait olduğu iddia edilen ses kayıtları için Twitter hesabından bir açıklama yaparak kaydın montaj olmadığını söyledi. Kayıtlar ile ilgili bir açıklama da ses mühendisi Erdem Helvacıoğlundan geldi: Tekrar dinledim dostlar, bu kayıt kesinlikle doğru gözüküyor. PHDli bir ses mühendisi olarak bana güvenebilirsiniz"
Radikal'in haberine göre; Özdemiroğlu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu: "Farklı kaynaklardan montajlanmış konuşma sesi çok kolay anlaşılır. İçinde bulunulan ortam ve çevre sesi değişir. Kayıtları tekrar analiz ettim. Aramalar arasındaki montaj dışında hiçbir ek yok. Arka plan seslerden anlarsınız. İlk kayıtta telefon hatlarında sıkça olan diğer konuşmaların karışması bariz. 2.arama oldukça temiz bir hattan yapılmış."
Bir diğer Ses Mühendisi Ali Büyük ise, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ses kaydı montaj değildir. En basit Analyzer Pluginin de bile bunu görüp test edebilirsiniz. Ayrıca zaten diyalogun gidişatındaki tonu herhangi bir tune programıında profesyonelce tonlasak bile cümle yapılarını bu denli kurmayı, cümlelerin akışını yakalamak imkansız denilecek kadar düşük bir ihtimaldir" ifadelerini kullandı.
http://t24.com.tr/haber/uzmanlara-gore-internete-dusen-ses-kaydi-montaj-mi-degil-mi/251965
ya canim inanin artik gülüyorum :)
birde bu linki okuyun insaALLAH
İşte Amerika'da ses analizini yapan o firma
http://www.haber7.com/guncel/haber/1132158-iste-amerikada-ses-analizini-yapan-o-firma
tamam hadi montaj olsun inandık diyelim peki son konuşma suriye meselesi?? hadi bunada bi cevap ver... ne başbakan ne cumhurbaşkanı bi tanesi bile montaj demedi hepsi ortamın dinlendiğini açıkça ifade etti üstelik suçlu aramaya girişildi peki orda konuşulanlar? youtube yi kapatınca dinleyemedikmi biz o konuşmaları...
http://www.haber7.com/guncel/haber/1132158-iste-amerikada-ses-analizini-yapan-o-firma
bak arzu devletin sirlari vardir bunlari sana özelden yazayim canim
Gul sen gul... son gulen iyi gulermis...
Montajin anlamini biliyor musun? Montaj demek, degisik zamanlarda yapilan konusmalarin ardi arkasina eklenip bir kasette verilmesidir. Yani Sezen Aksu'nun CDsi de montajdir, cunki her sarki baska zamanda cekilip cd yapilirken birbirine eklenmistir. Bu demek degildir ki o sarkilari Sezen Aksu okumamistir...Akillara zarar konusmalar bunlar...
Adamlar da zaten birer ikiser saat ara ile konusmuslar, konusma basladiginda talimati aliyorlar, son bolumde ne kadar daha para kalmis sifirlanacak onu... Herhalde buna montaj denir, ancak ses taklit edilemez, edilirse bile anlasilmasi cok kolaydir. Bu yuzden de ne erdogan, ne de diger konusmacilar "BU SES, BU KONUSMA BIZIM DEGIL" diyemezler, di-ye-me-mis-ler-dir de... Adam sadece KRIPTONLU TELEFONU BILE DINLEMISLER diyor, daha ne desin?
Bu şirket bu haberi yalanladı hatta utanmıyor musunuz dedi
Amerikalı şirketlerden "ses kayıtları montaj" haberine yalanlama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydının, Amerikalı 2 medya şirketinin raporuna dayandırılarak montaj olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
Ses kayıtlarını incelettikleri iddia edilen John Marshall Media (JMM) şirketinin kurucusu ve CEO'su John Marshall Cheary III, Türkçe bir kayıt için herhangi bir görüş belirtmediklerini ifade etti, "Bu bariz sahtekarlığı yayınlayan haber ajansları kendinizden utanın" dedi.
Haberin duyulmasından kısa bir süre sonra Facebook üzerinden açklamada bulunan CEO Cheary, sözkonusu dökümanın 'J Ou Production' tarafından imzalandığı, kağıdın üzerine ise John Marshall Media kartvizitinin zımbalandığına dikkat çekti. Cheary, bunun şirketin resmi antetli kağıdı olmadığını belirtti.
Bu durumun bariz bir hile teşebbüsü olduğunu kaydeden Cheary, "Bu kayıt JMM tarafından analiz edilmemiştir ve JMM adli ses uzmanı değildir. Kendisini bizim şirketin çalışanı gibi gösteren bu şahıs için dava açmayı düşünmekteyiz. Bu konuda şirket politikalarımızı gözden geçireceğiz" şeklinde açklamada bulundu.
"Kapsamlı bir inceleme bizden talep edilmedi"
Haberde adı geçen bir diğer şirket Kaleidoscope Sound ise, incelenmesi istenen ses kaydının, sadece aralıksız devam eden bir konuşma olup olmadığını analiz ettiklerini belirtti.
Şirketin Facebook hesabı üzerinden açıklamada bulunan uzmanı Randy Crafton, ses kaydının parçalı olduğuna karar verdiklerini, bunun ötesinde herhangi tespitte bulunmak için kesinlikle anadili Türkçe olan bir kişinin hazır bulunması gerektiğini ifade etti.
Anlamadıkları konuşmaların içeriği ilgili herhangi bir görüş belirtmediklerine dikkat çeken Crafton, sözkonusu raporun herhangi bir kimsenin masumiyeti ya da suçluluk gÜstergesi olarak yorumlanmaması gerektiğini ifade etti.
http://www.cnnturk.com/haber/dunya/amerikali-sirketlerden-ses-kayitlari-montaj-haberine-yalanlama
tamm angry linke baktim ama bir belge veya öyle bir yazi göremiyorum sadece cnnturk yazmis???
var mi onlardan bu sekil yazili belde?
Gul sen gul... son gulen iyi gulermis...
Montajin anlamini biliyor musun? Montaj demek, degisik zamanlarda yapilan konusmalarin ardi arkasina eklenip bir kasette verilmesidir. Yani Sezen Aksu'nun CDsi de montajdir, cunki her sarki baska zamanda cekilip cd yapilirken birbirine eklenmistir. Bu demek degildir ki o sarkilari Sezen Aksu okumamistir...Akillara zarar konusmalar bunlar...
Adamlar da zaten birer ikiser saat ara ile konusmuslar, konusma basladiginda talimati aliyorlar, son bolumde ne kadar daha para kalmis sifirlanacak onu... Herhalde buna montaj denir, ancak ses taklit edilemez, edilirse bile anlasilmasi cok kolaydir. Bu yuzden de ne erdogan, ne de diger konusmacilar "BU SES, BU KONUSMA BIZIM DEGIL" diyemezler, di-ye-me-mis-ler-dir de... Adam sadece KRIPTONLU TELEFONU BILE DINLEMISLER diyor, daha ne desin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?