AK Parti'den başörtülü ilk rektöre ağır suçlamalar

Seni ne diye takip edecegim,sen ve senin zihniyetindekilerin hepsi bir benim gozumde... Hep ayni terane... Allah, kitap, basortusu, bu yuzden oyumuzu erdogan'a verdik. Isin ozeti bu. 100 degil, tek bir sehit anasinin feryadina kulak verse idin sehitlik mertebesine erismenin bu kadar basit olmadigini da anlardin. O sehit anasi ki bu vatana evladini vermis, "vatan sagolsun" demis. Sen ise o ayni vatani teroriste peskes cekeni bir basortusu ugruna desteklemis insansin, sen sehiltlikten ne anlarsin?

Bana sordugun her sacma soruya da cevap vermek zorunda degilim. Sen git ibadetin, farzin ne oldugunu ilkokul 4. sinif talebesine sor, o sana anlatsin.

hersey ortada yazmsiiniz kulakla duyuldu bende bunu nezamandir beri acikliyorum teknoloji okadar ilerledi ki "hic konusulmayan ses üretebilir"

heh bide bu var.. konuşulmayan ses üretilebilir bu doğru ama o sesler belli programlar aracılığıyla tetkikte edilebilir.. teknoloji bu kadarda ileri... ama bunun tetkikleri hiç bi zaman ülkemizde yapılarak ispat edilmedi bakın bu montajdır işte bu sebepten denilmedi bize doğru mudur? ayrıca malesef uzmanlar bu konuda montaj olmadıklarından yana hem fikirler

Uzmanlar, Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarını değerlendirdi
T24
Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında 17 Aralık'ta geçtiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin, uzmanlar kayıtların montaj olup olmadığını değerlendirdi.

Bir dönem Mesam başkanlığı da yapan müzisyen ve ses mühendisi Attila Özdemiroğlu, dün akşam saatlerinde internette ve sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayılan Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları için Twitter hesabından bir açıklama yaparak kaydın montaj olmadığını söyledi. Kayıtlar ile ilgili bir açıklama da ses mühendisi Erdem Helvacıoğlu’ndan geldi: “Tekrar dinledim dostlar, bu kayıt kesinlikle doğru gözüküyor. PHD’li bir ses mühendisi olarak bana güvenebilirsiniz"

Radikal'in haberine göre; Özdemiroğlu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu: "Farklı kaynaklardan montajlanmış konuşma sesi çok kolay anlaşılır. İçinde bulunulan ortam ve çevre sesi değişir. Kayıtları tekrar analiz ettim. Aramalar arasındaki montaj dışında hiçbir ek yok. Arka plan seslerden anlarsınız. İlk kayıtta telefon hatlarında sıkça olan diğer konuşmaların karışması bariz. 2.arama oldukça temiz bir hattan yapılmış."

Bir diğer Ses Mühendisi Ali Büyük ise, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Ses kaydı montaj değildir. En basit Analyzer Pluginin de bile bunu görüp test edebilirsiniz. Ayrıca zaten diyalogun gidişatındaki tonu herhangi bir tune programıında profesyonelce tonlasak bile cümle yapılarını bu denli kurmayı, cümlelerin akışını yakalamak imkansız denilecek kadar düşük bir ihtimaldir" ifadelerini kullandı.

http://t24.com.tr/haber/uzmanlara-gore-internete-dusen-ses-kaydi-montaj-mi-degil-mi/251965

evet efendim beni burda taniyanlar bilir türkcem pek iyi degil malesef, sizede demin yazdigim mesajda belirttim ne niyetle yazmisim diye degilmi?
sorun yok o halde...vesselam

Hayir yanlis biliyorsun.cunku dinimizde bir insana iftira atmak gunahtr.gozunle göreceksin ve bir sahidin olacak ki karsndakini suclayasin.aksi halde gozunle gormedgin surece iftira atarsan o zaman gunaha girmis olmaktan allaha siginirsin...

inanmak islerine gelmiyor yav, bu kadar basit. Okulda, kamuda basortusunu serbest birakti ya, kendilerini ilgilendiren tek konu bu. Sayesinde musluman oldular, mertebe yukselttiler. Ama bu ulke sirf erdogan istiyor diye Suriye ile hic bir menfaatimizin olmadigi bir savasa girecekmis, sirf yolsuzluk iddialari unutulsun, rafa kalksin diye bu millet yuzlerce vatan evladini sehit verecekmis, umurlarinda mi? Onlar cennete gitsinler de... Kim sehit olursa olsun. Nasil olsa onlar bir kil tuy muhabbeti yapar, 100 sehit sevabi kazanirlar...

Hayir yanlis biliyorsun.cunku dinimizde bir insana iftira atmak gunahtr.gozunle göreceksin ve bir sahidin olacak ki karsndakini suclayasin.aksi halde gozunle gormedgin surece iftira atarsan o zaman gunaha girmis olmaktan allaha siginirsin...

en son tapede iftiralık bi durum söz konusu değil bizzat bakanların konuşması suriyeye savaş açılması konuşuluyor bunu kulaklarımızla duyduk ve başbakanda inkar etmedi.. buna ne diyorsunuz? hadi diğerleri iftira olsun.. bu bile yetmezmi?

Tabi canim, onlar da zaten herkesin kapisina gidip "heeey millet! bakin biz ulkeyi ne guzel soyuyoruz!" diye cigirtkan bagirtacaklar, biz de gozlerimizle gormus olacagiz di mi? Yoksa yapmamislardir. Yoksa tapeler, ayakkabi kutularindan cikan dolarlar biz gozlerimizle gormedigimiz icin iddiadan bile sayilmazlar.. Keske operasyonu yapan savcilara tembihlese idik de 70 milyon hep beraber ev bassa idik... Gozlerimizle gormus olurduk... Turkiye'ye bir dahaki gelisimde gidip su unlu gemicikleri kendi gozumle goreyim de bahsini ederken gunaha girmemis olayim bari... Bakalim bursla okuyan biri nasil bu kadar kisa surede trilyoner oluyormus di mi...

Bu ulkenin yargisi, mahkemeleri ne ise yarar? Kenarda sus diye dursunlar, benim vergilerimle erdogan'in suc dosya ve delillerini yok etsinler diye mi maas aliyor bunlar?

ya canim inanin artik gülüyorum :)
birde bu linki okuyun insaALLAH

İşte Amerika'da ses analizini yapan o firma

http://www.haber7.com/guncel/haber/1132158-iste-amerikada-ses-analizini-yapan-o-firma

http://www.haber7.com/guncel/haber/1132158-iste-amerikada-ses-analizini-yapan-o-firma

tamam hadi montaj olsun inandık diyelim peki son konuşma suriye meselesi?? hadi bunada bi cevap ver... ne başbakan ne cumhurbaşkanı bi tanesi bile montaj demedi hepsi ortamın dinlendiğini açıkça ifade etti üstelik suçlu aramaya girişildi peki orda konuşulanlar? youtube yi kapatınca dinleyemedikmi biz o konuşmaları...

bak arzu devletin sirlari vardir bunlari sana özelden yazayim canim

Arkadaşlar uğraşılmaz....sizcede malum kişi böyle yazılardan haberdar olup iyiki de yapmışım demiyor mudur.......az bile yapmışım diyordur.....onlar hala gözümüzle gòrmedik desinler.......şu saatten sonra herkes kişisel çıkış yolu bulacak.....ermeni tasarısı kabul edilmiş özerklik kurulmuş saman bile üretemeyen bir devletsin artık gezi olaylarında dahi malum kişi insanları iyice kutuplaştırıp parasını dolar borsa aktardönder yapmış neyle karşı karşıya olduğumuzu insanlar tahayyül edemiyor hala chp zihniyetindeyiz.........aloooo yeni mezun tıp fakültesi öğrencileri kendilerini kabul eden ilk ülkeye kapak atıyor ...........cehape ssk yı batırdı he he

Bu şirket bu haberi yalanladı hatta utanmıyor musunuz dedi

Amerikalı şirketlerden "ses kayıtları montaj" haberine yalanlama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydının, Amerikalı 2 medya şirketinin raporuna dayandırılarak montaj olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Ses kayıtlarını incelettikleri iddia edilen John Marshall Media (JMM) şirketinin kurucusu ve CEO'su John Marshall Cheary III, Türkçe bir kayıt için herhangi bir görüş belirtmediklerini ifade etti, "Bu bariz sahtekarlığı yayınlayan haber ajansları kendinizden utanın" dedi.

Haberin duyulmasından kısa bir süre sonra Facebook üzerinden açklamada bulunan CEO Cheary, sözkonusu dökümanın 'J Ou Production' tarafından imzalandığı, kağıdın üzerine ise John Marshall Media kartvizitinin zımbalandığına dikkat çekti. Cheary, bunun şirketin resmi antetli kağıdı olmadığını belirtti.

Bu durumun bariz bir hile teşebbüsü olduğunu kaydeden Cheary, "Bu kayıt JMM tarafından analiz edilmemiştir ve JMM adli ses uzmanı değildir. Kendisini bizim şirketin çalışanı gibi gösteren bu şahıs için dava açmayı düşünmekteyiz. Bu konuda şirket politikalarımızı gözden geçireceğiz" şeklinde açklamada bulundu.

"Kapsamlı bir inceleme bizden talep edilmedi"

Haberde adı geçen bir diğer şirket Kaleidoscope Sound ise, incelenmesi istenen ses kaydının, sadece aralıksız devam eden bir konuşma olup olmadığını analiz ettiklerini belirtti.

Şirketin Facebook hesabı üzerinden açıklamada bulunan uzmanı Randy Crafton, ses kaydının parçalı olduğuna karar verdiklerini, bunun ötesinde herhangi tespitte bulunmak için kesinlikle anadili Türkçe olan bir kişinin hazır bulunması gerektiğini ifade etti.

Anlamadıkları konuşmaların içeriği ilgili herhangi bir görüş belirtmediklerine dikkat çeken Crafton, sözkonusu raporun herhangi bir kimsenin masumiyeti ya da suçluluk gÜstergesi olarak yorumlanmaması gerektiğini ifade etti.
http://www.cnnturk.com/haber/dunya/amerikali-sirketlerden-ses-kayitlari-montaj-haberine-yalanlama

Son düzenleme:

Gul sen gul... son gulen iyi gulermis...
Montajin anlamini biliyor musun? Montaj demek, degisik zamanlarda yapilan konusmalarin ardi arkasina eklenip bir kasette verilmesidir. Yani Sezen Aksu'nun CDsi de montajdir, cunki her sarki baska zamanda cekilip cd yapilirken birbirine eklenmistir. Bu demek degildir ki o sarkilari Sezen Aksu okumamistir... Akillara zarar konusmalar bunlar...
Adamlar da zaten birer ikiser saat ara ile konusmuslar, konusma basladiginda talimati aliyorlar, son bolumde ne kadar daha para kalmis sifirlanacak onu... Herhalde buna montaj denir, ancak ses taklit edilemez, edilirse bile anlasilmasi cok kolaydir. Bu yuzden de ne erdogan, ne de diger konusmacilar "BU SES, BU KONUSMA BIZIM DEGIL" diyemezler, di-ye-me-mis-ler-dir de... Adam sadece KRIPTONLU TELEFONU BILE DINLEMISLER diyor, daha ne desin?

bak arzu devletin sirlari vardir bunlari sana özelden yazayim canim

iyiki öğrendik o devletin sırlarını meğer arkamızdan ne işler dönüyormuşta haberimiz yokmuş.. sır olması onları aklamaz orda görüşülen konu hepimizi ilgilendirir bu memleket meselesi oğullarını askere göndermekten aciz insanlar için savaş çıkarmak ne kadar kolay değil mi.. ucu onlara dokunmaz nasılsa en kötü türkiyeyi terkederler olur biter ya biz! biz napıcaz? vatanımızdan başka yerimiz mi var gidilecek... biz suriyeliler gibi hiç biyere sığınamayızda kanımızda yok çekip gitmek.. ne diyordu atamız "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM"

sana son yazdigim da ne dedim yorumlarini dahi okumucam yani istedigin kadar alinti yap benden :)
aninda siliyorum ve yazilarini dahi okumuyorum, bu kacinci oldu diye yazma geregi duydum yoksa kale alincak degilsin hadi bay bay

tamm angry linke baktim ama bir belge veya öyle bir yazi göremiyorum sadece cnnturk yazmis???
var mi onlardan bu sekil yazili belde?

Katiliyorum bir insana iftira atmak gunah ama hirsizlik,yolsuzluk,insanlari dinine mezhebine gore ayirmak,birbirine dusurmek gunah degil dimi ? Kendisini padisah sanan zatin bir Avm sevdasi ugruna yitip giden canlari gormeyen gozleri ne yapmali.Olen cocugun annesini yuhalatan sahisin kin dolu nefret dolu konusmalarini,hakaretlerini duymayan kulaklara ne demeli ? Iftiraysa yillarca tutsak edilen askerlerimize bir kulak verin once iftiranin hasini gorun.Sahte delillerle cd lerle,terorist gizli taniklarla hayatlari calinan asrin iftirasi kapi gibi orda dururken hic sesiniz cikmasin emi.Ama ses kayitlarina gelince iftira oylemi!!! Ki siz en basta soyleyin rte cikip bunlar montaj degil caldim cirptim yargiyada karistim herseye soktum burnumu dese degisen birsey olacakmi sizin icin yoksa caliyor ama calisiyor diyerek durmak yok yola devam usta mi diyeceksiniz.ona gore bizde kendimizi yormayalim bu ses kayitlari montaj degil,montaj olsa rte durur mu hic,gidip montaj oldugunu kanitlayip o belgeleri bizim gozumuze sokmaz mi.Ki kendisi olmayan kayitlar uzerinden aylarca siyaset yapmis bir kisiliktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnanmak istemeyen zihniyeti hiç bir kuvvet inandıramaz. Atomu parçalamaya çalışıyorsunuz şu an.

Hırsızlık, yolsuzluk yapılmış, ülke soyulup soğana çevrilmiş, çoluk çocuğun hakkı çatır çatır yenilmiş, ülkede savaş suçları işlenmiş, bir de bunlar din kisvesi altında yapılmış, kimin umurunda? Tüm bunları savunmaya devam.

Herkes peşinden gittiği ile haşrolurmuş..Nasılsa hesabını ben vermeyeceğim.

Son düzenleme:
tamm angry linke baktim ama bir belge veya öyle bir yazi göremiyorum sadece cnnturk yazmis???
var mi onlardan bu sekil yazili belde?

Açıklama faceden yapıldı zaten şirket yalanladı haberi daha ne olsun, bütün haber siteleri de yayınladı o dönem,
http://t24.com.tr/haber/amerikali-sirket-montaj-raporunu-yalanladi-bu-sahtekarliktan-utanin/252124
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25908627.asp
http://www.radikal.com.tr/politika/...i_yalanladi_biz_muzik_kaydi_yapiyoruz-1178744

Son düzenleme:

Madem montaj okadar kolay Kilicdaroglu ile oglunun konusmalarini da bekliyorz.Anlamadim babacim.paralari sifirlayamadim babacim 30 MILYON AVROcuk kaldi babacim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…