• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti’den erken seçim anketi

Gelsin gelsin bir o eksikti, o da geldi mi tam olur:KK70::KK70:
Ama Sayın Uzan dönerseniz yine konserler isteriz, bu sefer öyle belli yerlerde değil, konserler her sokakta olsun lütfen:KK70:
Şarkı, türkü, oynama derken veririz oyumuzu size:KK70::KK70:
Birde özel talebimdir, 3-5 yabancı şarkıcı getirin Shakira, Katy Perry falan tercihimizdir:KK70:
zekı murenı getırecekmıs aplaaaa :KK52:

IMG_20150611_174741.webp

Mesut Yılmaz da gönüllü :))))

Gelsin , gelsin.Adam zengin zaten sonradan görme değil .3 , 5 kuruşa tamah etmez bazıları gibi.Onun da ayağını kaydırdılar.O kadar malına , parasına el koydular ama hala bitiremediler.Adam hırsız diye karşı çıkıyorlar da en azından gizli yapmıyor . :KK70:

Cem Uzanin adi hirsiza cikmisti ama neyin hirsizligini yaptigi hic aciklanmadi..:confused:Turkiyede cok buyuk sirketlerde imtiyaz hakki vardi, Cukurova elektrik, Kepez Elektrik gibi.. Buyuk yatirimlari vardi Telsim gibi, Berke baraji gibi.. Hepsi Turk yatirimi, Turk sirketi.. Imar bankasinin yuzlerce subesi, binlerce calisani.. Bankanin mevduati en son Berke barajina akiyordu, adam kendi bankasindan kredi aliyordu baska bankadan cekecegine.. Bankaya el kondu, kapatildi, yatirimlar durdu, binlerce issiz, binlerce banka magduru, intihar edenler.. Cukurova ve Kepezde Uzani magdur etmek adina butun kucuk ortak ve yatirimcilar da magdur edildi, mallarina el kondu. Telsim degerinin cok altina Amerika'ya peskes cekildi, Amerika'ya yaranmak adina.. Hepsi siyasetteki yukselmesinden urkenlerin marifeti... "Bu adami durdurun!" emrine uyuldu. Ama projesi kullanildi AKP tarafindan, okullara bedava ders kitabi projesi.. secilse idi kendi uygulayacakti. Elektrikte cogu dagitim sirketi Erdoganin da ortakligi oldugu soylenen Calik Holdinge gecti. Sadece bu kadar degil tabii, de konumuz Calik degil, bosver..
Neyse, kisaca yazik oldu diyorum ben Uzanlara..

Hemşeriyiz ya belki ondan özlemişimdir :KK53: hoş biri daha hemşerim hep bu hemşolardan çekiyoruz yaw :KK70:
Bende hemşehri istiyorum:KK14: yok mu bir babayiğit, hemşehrim diyeyim bağrıma basıp oy vereyim, lider seçeyim kendime:KK59:

zekı murenı getırecekmıs aplaaaa :KK52:

Zeki Müren'de bizi görecek miymiş o_O görmezse oyumu vermem, oy benim değil mi vermem:KK45:

Abow Allah yazdıysa bozsun :KK57::KK53:
Bence de:KK70: valla hepsi teker teker çıkarsa ne yaparız, Uzan, Yılmaz:confused:
Mesut Yılmaz'ı duyan Tansu hanımda çıkar mı dersiniz:KK59:

Tansu hanım Sivas'ta mitingde:- Bu bacınız sizi il yapsın mııı

Sevgili Zeytinburunlularrrrrrrr
Bu hükümet açıkça bir halüsü... hasülü... halasü... hasüsü...
:KK70::KK70:

Bence de:KK70: valla hepsi teker teker çıkarsa ne yaparız, Uzan, Yılmaz:confused:

Gaflarin kraliçesi Çiller :D :D

Ay gece gece iyi güldüm zeytinburunlular :KK70::KK70::KK70:ne komik kadındı o neden acaba konuşamıyordu heycanlanıyordu heralde

Kaynak da hürriyet..

Çok manidar, bence hükümet böyle beklesin
hatta saçma sapan bir koalisyon olsun
hatta engelli çocuğu olana verilen para geri alınsın
hatta yaşlısi olana verilen geri alınsın
Hatta bizim dönem bilir ki,ders kitapları patır patır aransin bedava olmasın ve bizde olduğu gibi hoca derse almasin
hatta marmaray dursun
birçok metro dursun
kısacası uzuncasi diyemiyorum çünkü hizmet çok akp öncesine dönsün ülke.

Herkesle masallah akıllı tel i o su bu su herşey var bizim için waikiki bile marka olduğu donemler gelsin

zamanın hastalığı NANKÖRLÜK.

HERKESİN HERŞEYİ VAR AMA ŞÜKÜR YOK.

o yüzden ülke önceye donsun tüm imkansızliklarla ama..

Vergi veriyorum deme baban da deden de hep verdi kardesim.bi proje başlanır yıllarca sürer de sürerdi

bu millete su bile çok!

Back
X