arkadasim mesele osmanliyi yeniden diriltmek halifeligi geri getirme kurt sorunu çözüm sureci vs degil öyle bir algı oluşturuluyor alttan alta ulke elden gidiyor büyük ortadogu projesi işliyor kimse farkinda değil umarim ilerde suriye filistin gibi olmayizReklamı izlerken sag tarafımda sandık olsa AKP ye vericektim . O kadar milli duyguları yükseklere taşıyoruz EVET BİZ TÜRKÜZ BİRİZ HEPİMİZİZ dedirtiyor ki reklam bitene kadar ...
Ama gerçekler Banu Avar ın dediği gibi topraklarımız parsel parsel gidiyor . Ben sahsen hiç bir partiyi tutmuyorum . chp nin Mustafa Kemal Atatürk ü kullanması Akp nin İslamiyeti kullanması maalesef birliğimizi bölmüştür. Yazık olacak yarınlarımıza ....
arkadasim kucuk kiz cocugu esarp takamaz miben oniki yasindaydim kapandigimda cogu ogrencim de kapaliKüçük kız çocuğunda neden eşarp var ilk otuz saniyede ki bölüm.. Bilinç altı mesaj mı ? Hiç beğenmedim reklamı .
O kız daha küçük on iki yaşından küçük yani . Reklam filminde bir çocuğu kapalı göstermenin nedeni ne ? Hoş mu yani..arkadasim kucuk kiz cocugu esarp takamaz miben oniki yasindaydim kapandigimda cogu ogrencim de kapali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?