AK Parti'nin seçim şarkısı açıklandı

archangelus

veritasaequitas
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
3.508
3.431
168
AK PARTİNİN 2015 SEÇİM ŞARKISI İLK KEZ SÖYLENDİ
2015 genel seçimlerinde kullanacağı 'Davutoğlu Ahmet Hoca' şarkısı ilk kez Ayna grubu tarafından seslendirildi. Şarkının sözleri Kiziroğlu Mustafa Bey şarkısından uyarlama. Şarkı, "Davutoğlu Ahmet Hoca, bir yiğit adam, bir bilge adam" sözleriyle kongreye katılanları coşturdu. (alıntı)

sözler yanlış olmuş,davutoğlu kukla adam,söz dinleyen adam olmalıydı
Davutoğlu yaşını başını almışbir adam oun yerine olsam böyle bir başkanlığı kabul etmezdim..genç ve toyken cazip gelebilir insanada bu yaştan sonra neden böyle bir başkanlığı kabul ederki insan

Çok sönük kaldı,esra haklı.
Hitabet yeteneği yok maalesef.Sakin,sessiz biri sinirlenince garipseriz ya...
Öyle geliyor bana.
Yerel seçim şarkısı çok daha iyiydi bence.

Hahaha yalniz değilmişim ya la :))
Bana da hala başbakan tayyip gibi geliyor nedense.
Ayrıca ayrimcalik yapilmis bu ne boyle dalga geçer gibi tayyibin dombrasindan sonra bence davutoglu itiraz etsin

Budamı çalıntıymış ben öyle duydum hiç de şaşırmadım alıştılar nede olsa huylu huyundan vazgeçer mi geçmez
Ayna grubuda artık listeden silindi uğur ışılak gibi

Ya bi tek bana mi basbakan bi emanet gibi geliyo..Sanki hala Erdogan basbakanmis gibi geliyo bana:)Bu arada şarkıda sorulduğu üzere doğru kim dürüst kim kim kim?
Emanet emanet yok yok yalnız değilsin hep aynı fikirdeyiz
Kim dürüst kimm yok dürüst olan yokkkk

Yalnız açıp sonuna kadar dinlemeye katlanan oldu mu bilmiyorum ama şarkının sözleri " şimdi 2-a sınıfından Erhan arkadaşımız sizlere yazdığı şiiri okuyor" kıvamında.

Bütün dünya tanır onu,
Tam bir Osmanlı torunu.
Adam kim, doğru kim, dürüst kim?

Davutoğlu Ahmet Hoca...
Bir bilge adam,
Bir yiğit adam!

Birlik olmak meselesi,
Yeni Türkiye'nin sesi,
Bağrına bastı herkesi.

Gözyaşlarımı tutamıyorum çok duygusal

Hoca mı diyor? Ben "paşa" anladıydım..Çanakkale ve kurtuluş savaşında şehit düşen tüm paşaların kemikleri bugünkü durumdan sızlarken ayna bize şaka yapmış dedim hatta.

Hoca mı diyor? Ben "paşa" anladıydım..Çanakkale ve kurtuluş savaşında şehit düşen tüm paşaların kemikleri bugünkü durumdan sızlarken ayna bize şaka yapmış dedim hatta.

Ahahaha paşa dese aslında daha bomba olurmuş ama değil. Zaten Davutoğlu'nda da paşadan ziyade bir küçük enişte havası var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…