AK Parti'nin seçim şarkısı açıklandı

oyyy bu sene de bunu mu dinleyecez her yerde yav. ama gelgelelim hiçbir şey 'mazlumlara sırdaş? olan ve aynı zamanda gariplere yoldaş? olan recep tayyip er do ğan' şarkısının yerini tutamaz peheyyyy

Erhan Güleryüz'ü ve şarkılarını severdim ama artık adamın hızına yetişemiyorum. Önce ülkücü, sonra cemaatçi şimdi de ak, Cemil yeni vefat etti az bi yavaşla

Vatandasin ruh haline göre şarkı seçselerdi keşkem..O zaman Latif Doğan Küstüm dinlerdik..

davutoğlu baskın abi kontenjanıyla biyerlere giren beceriksiz küçük erkek kardes gibi

oyyy bu sene de bunu mu dinleyecez her yerde yav. ama gelgelelim hiçbir şey 'mazlumlara sırdaş? olan ve aynı zamanda gariplere yoldaş? olan recep tayyip er do ğan' şarkısının yerini tutamaz peheyyyy

Sözleri hemen inceleyelim;

Göründüğü gibi olan,
Gücünü milletten alan,
Recep Tayyip Erdoğan!

Mazlumlara sırdaş olan,
Gariplere yoldaş olan,
Recep Tayyip Erdoğan!

Ezilenlerin gür sesidir o!
Suskun dünyanın hür sesidir o!

Dombra daha tutkulu, daha kafiyeli, daha halkçı bir şarkı. Örneğin burada RTE'nin sürekli halktan biri olduğu, halkın toplam gücünü temsil ettiği vurgulanırken diğer şarkı Davutoğlu Hoca'yı "bir bilge adam" olarak tanımlıyor. Hata olmuş bizim halk "bilge adam"ı sevmez. Bizim halka çok bağıran, ben sizdenim diyen, cahil olmasına rağmen bir yerlere gelebilen biri lazım. Bu yüzden Dombra wins.

Bir de Dombra'nın gerçek bestecisi bi celallenmişti "benim bestemi çaldılar ben satılık değilim!!!" diye üç gün sonra da Uğur Işılak'la kol kola poz vermişti aheuheu. Ne zaman aklıma gelse yüzümü güldüren ve içimi ısıtan sıcacık bir olaydır bu da, hatırlatayım dedim

Bi zamanlar en sevdıgım gruptu sımdı ıse en Sövduğum grup.
Bi siz satılmamıştınız, haydi hayırlısı ...
Ya Davutoğluda super mario gibi hiç Başbakanlığa yakıştıramıyorum ..

Ismi lazim degil biri vardi burda son ses dombrayla acip reee ceepp tayy yipp err doo gaannn dinleyip kendinden gectigini soylemisti.
Simdi kimler var kendinden gececek parmak kaldirsin.Aaa hadi bayanlar

mazlumlara sırdaş gariplere yoldaş..kimse yemez buları lütfen

Çok sönük kaldı,esra haklı.
Hitabet yeteneği yok maalesef.Sakin,sessiz biri sinirlenince garipseriz ya...
Öyle geliyor bana.
Yerel seçim şarkısı çok daha iyiydi bence.
dombirayı Türk bestesi sanan varmış aslı

Batsin bu turkiye
Bitsin bu turkiye
Aglatpda tekrar guldurursem
Yaziklar olsun

Daha da yakisirdi
Akil? Adam gencebay uyarlar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…