AK Parti'nin tarihi mitingi çileden çıkarttı!

sizde ilginçsiniz evet..
ben o kasetleri dinledm sanki aynı evde yaşıyoruz aynı bilgisayarı kullanıyoruz da hemen bir dinlemediniz iftirası çok yakışıyor bravo size....
montaj iddiası da var montaj olmamam iddiasıda var
kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düştünüz
beni körü körüne inanmakla suçlarken sizde körü körüne inanmamakla aynı şeyi yapıyorsunuz..
montajdır veya değildirler alakalı hiç bir yorumum yok..
bence sizde üşenmeyinde bu suçladığım insan bu konuda ne yazmış acaba diye bakın..............

valla ahmet necdet sezer de bu ülkenin cumhurbaşkanıydı ama villaları gemicikleri bilmemneleri yoktu hala da yok ankarada gölbaşındaydı sanırım gayet mütevazi bi hayat yaşamakta buna ne diyceksınız?:44:

bir miting için cıkan kavgalara bakar mısınız yan yanada olsak acaba bu kavgaları yapacak mıyız
yoksa pc karsısında diye mi böyle rahat oluyor
rahmetli nurlar içinde yatsın Atamın konuyla ne alakası var
bizleri bu hale sokanlar utansın
mitingte 1 milyar kişi olsa ne olmasa ne
ülke sadece diyarbakır civarından çatırdamıyor
diğer kalan yerler de tam ortadan çatırdıyor
Allah sonumuzu hayır etsin
basımızda dönen bu tehlikeli oyunlar tez zamanda bitsin insallah

Hay ağzına sağlık kardeşim. Yemin ediyorum bu yorumun üstüne daha ne söylenir ? Son kelimesine kadar katılıyorum .

Bende hep bunu soyluyorum"basbakan sunu yapti,bunu yapti"diyenlere,yapti da hayrina yapmadi herhalde gorevi bu oldugu icin yapti,zaten bunlari yapnak icin basbakan olmadi mi?
Gecen gunde yazdim 200tl lik benzinin 120tlsini vergiye veriyorsam devlette bana yol yapacak tab,85tl lik elektrik faturamin 30tl sini vergite veriyorsam devlette bana hizmet verecek tabi hergun sunu yaptim bunu yaptim derken bir kerede halkimda şukadar vergi veriyor demiyor sanki herseyi kendi cebinden yapiyor
Ben vergimi devlet bana hizmet veriyor-versin diye oduyorum oturup ailece yesinler diye odemiyorum

Ah canım benim ah ...
Daha bu kış Van'a mont, ayakkabı gönderdik . O çocuklar ne olacak peki ? Depremden bu yana hala bellerini doğrultamadılar.
Montları aldıklarında yüzlerini görseydin, şu cümlelerinden utanırdın .
Herkesi kendin gibi görme, insanlar ay sonunu zor getiriyor.
Senin baban en pahalı yerden takım alıyormuş, alsın.
Bu ülkede hala aç olup açıkta kalan insanların fazla olduğu gerçeği değişmiyor.
Bu yorumuna inanamıyorum.

valla ahmet necdet sezer de bu ülkenin cumhurbaşkanıydı ama villaları gemicikleri bilmemneleri yoktu hala da yok ankarada gölbaşındaydı sanırım gayet mütevazi bi hayat yaşamakta buna ne diyceksınız?:44:

tam tersi örneklere ne dersiniz peki ?
mesela eski başbakanların servetleri felan ?
beş parmağın beşi bir değil
kimi mütevaziliği tercih eder kimi lükslüğü
ayrıca mütevaziliği seçmiş ama türban amborgosu koymuş da bir insan....

Yemek para iddiaları bana ait olmadığı için cevap vermiyorum. Söylentiye inanan sizsiniz. Biz kulağımızla duyduğumuza inanıyoruz. Siz yolsuzluk tapeleri çıkmış bir.dediğini ertesi gün inkâr eden yalan olduğu görüntülerle kanıtlanmis bir olayın var olduğunu iddia eden birine inanıyorsunuz.

Hayır devletin "destan" yazan polisi bi sorusturma sonucu operasyon yapmış. Operasyon yapılan kişinin tapeleri yayinlanmis destan yazan polisler sürülmüş içeridekiler salinmis sonra da ama tapeler montaj efendim. Buyrun o zaman kanitlayin neyi bekleniyor.

Ama çalışıyor diyenlrri bile bir nebze anlıyorum ama montaj bunlar diyenleri hele Akp iktidarında süregelen davalardan sonra bunları diyenleri anlamam mümkün degil. Sadece gülerek izliyorum.

biz ona mütevaziliği seçmiş demiyoruz işte devletin parasını yememiş diyoruz lütfen dini alet ederk bel altı yorumlara girmeyin

iyi misiniz siz ???
hani ben neye inandım neye inanmışım kendimden haberim yok galiba
inandınız da inandınız ablacım şu inandınız kelimesini dilinizden bir atsanız ne dersiniz
çünkü ben inanmadım bu konuyla ilgili yorum yapmadım demekten yoruldum..
zaten söylentilere inanan bir insan ben foto istiyorum demez..
montajla ilgili tekrar yazıyorum ve bu son yazışım
ne inanıyorum iddiam var ne inanmıyorum iddiam var..
kanıtlandığı an hepinizden önce ben gelip yazacğım şuraya EVET İNANDIM diye...
bu olay kapanmaz emin olun..
bunu mutlaka öyle yada böyle kanıtlayacaklardır..

biz ona mütevaziliği seçmiş demiyoruz işte devletin parasını yememiş diyoruz lütfen dini alet ederk bel altı yorumlara girmeyin

siz cumhurbaşkanın asgari ücret aldığını düşünüyorsanız evet tabi para yemiyor tabi dersiniz ...
türban konusu neden bel altı olsun ki ben dinden vurmadım ayrımcılıktan vurdum.......

Benim anlayamadığım şey; Para sayarken gördün mü? de inanıyorsun mantığındaki insanların, mitingi dolu "gördüklerinde" buna inanmaları. Otobüsleri gördün mü de inanıyorsun demezler mi insana?
Ben kendim gördüm İzmir Mitingindeki otobüsleri.
Yani tapedeki sesleri dinlemek yeter görmeye gerek yok .

Kavgalarınız, hakaretleriniz, herşeyiniz bir yana da şu topikte Demirel, Ecevit, Özal, Çiller gibi başbakanlık yapmış insanların servetiyle başbakanının servetini kıyaslamaktansa yine lafı ne yapıp edip Atatürk'e getirmenize üzüldüm.

Sevmesenizde o bu ülke için mücadele etmiş bir komutandı.

Serveti olmuştur ama bakınız bugün AOÇ'ne başbakanlık konutu yapılıyorsa onun mirasını devlete bırakması sayesindedir, İş bankası sizlere hizmet ediyor, varisi yok muydu ? Vardı, manevi kızı, kardeşi vardı ama AOÇ millete miras bırakıldı, yeri gelmişken söyleyeyim içimde kalmasın, AOÇ hepimize miras bırakıldı, ben bana miras bırakılan yere başbakanlık konutu yapılması için izin vermemiştim ama yapılıyor, durdurma kararına rağmen yapılacak, benim miras hakkıma saygı bekliyordum oysa.

bide şu var tabi hem otobüs dolusu mitinge adam götürdüler deyip
hemde alanda şu kadarcık kişi varmış demelerini bir türlü anlamıyorum
bu nasıl bir çelişki ya insan kendi kendini çürütür mü ?
otobüsleri gördüm evet ben otobüslerle götürmüşlerdire bir şey demiyorum..
otobüsün ardından söylenen iddiaları soruyorum..
kulakla duymanız inanmak için yeterliyse diyecek sözüm yok..
monyaj diye bir teknoloji var o yüzden kulakla duymak yeterli olamaz benceeeeee

Insallah montaj oldugu ispatlanir
Eger o sifirlanmaya calisilan paralar benim,ailemin,halkin parasi ise ben kendi adima hakkimi asla helal etmiyorum......

Zübeyde Hanım ın evine borçlardan dolayı alacaklılar geldiğinde, Atatürk ona evdeki halıları satıp ödemesini söylemiştir. İsteseydi, para çalabilirdi oysa . Devletin bir kuruşuna dokunmayıp "anası için bile" evdeki halıları satmasını söylemiş. Daha neyden bahsediyorsun ?

Yazıklar olsun .

inşallah ispatlanır..
çok istiyorum öyle veya böyle ispatlanması..
yani gerçeksede çıksın gerçek değilse de..
herkes gibi bende rahatsızım bu durumdan
sanki ben sevinmiyorum ben montaj bu ya demiyorum veya kesinlikle montaj değildir diyemiyorum..
eğer doğruysa zaten haklarımızı helal etmicez.. bu böyle

ayyy yemin ederim şimdi ben yazcaktım bunu yaaa resmen içimi okudun

millet kalmış tayyipin parasıyla belaya sanki diğer partiler başa gelse onlarda tayyip gibi olcaklar....

ayrıca bi de demezler mi yedi bitirdi türkiyeyi diye, sanki kendileri başa gelme yemeyecekler, satmayacaklar...

Yav he he inanmadiniz dedikodu da demediniz. Neyse benim hatam Muneyi yormak istemiyorum.

Selametle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…