- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Yarabbim...
Benim konuma cevap yazacak bir kişi bile yok mu?
canım benim ya başlığı görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam....
ben akademisyen değilim ama olmaya yolunda ilerliyorum
Bende sizi gördüğüme sevindim efenim...
Bıraşın nedir? Şu an ne aşamadasın lisans üstünde?
Aradaşım öyp atamalarını bekliyorum benmalum artık bütün atamalar o programdan oluyo
akademisyenliği düşünen düşünmeyen işim olsun diye başvuruyo
torpil olmuyo diye sevinsem mi, işi bilen bilmeyen herkes başvuruyo diye üzülsem mi bilemedim...
Evet, bazı bölümlerdeki kadrolar bilhassa işsizliğe alternatif oldu gibi.
Öyp iyi aslında. En azından 50d stresin olmuyor. Hakkında hayırlısı.
yüzde 15 dil katkılı bi program nasıl başarılı akademisyen yetiştirir diye düşünüyorum valla
çok dertliyim çok , valla buldum akademisyen söyleniyorum işte , anlarsın beni diye,
kusura bakma
sen konyadaymışsın çok sevindim senin adına şanslısın :) güzel bi şehir
benim bi de bu sorunum var ailem göndermek istemiyo güney doğuya
Estağfurullah, doktoranın bitmesine yakın bende söylenmeye başlarımsorun yok yani.
Bu konuda şansım yaver gitti sahiden. Çok memnunum burada olmaktan ama Konya olmasaydı Diyarbakır' a gidecektim.
Puanlarım yüksek olmasına rağmen bir önceki başvurumda son sıradaki eleman alınınca canım çok sıkılmıştı.
Bende kaderi zorlamayacağım ne çıkarsa bahtıma dedim. Gidecektim yani. Sonra Konya oldu. Oradaki hocalarında gönlünü almıştım ama.
Ayrıca Diyarbakır çokta güzel bir şehirdi.
SLM
Bende iktisat 3. sınıf öğrenciyim. Akademisyen olmak istiyorum ama not ortalamamı 2.50 üstü olmasından başka hiç bi hazırlığım yok şuan bi el atın tecrübelerinizi paylaşın akademisyen olmak için yapmam gereknler?
Bu başlık hep aktif kalır inşallah
çooookk soru var bende, arkadaşlar katılmaya başlarsa topiğe hepinize sorarım aklıma takılanları
akademisyenlik = idealistlik, güney batı neresi olursa gitmeli insan , bana kalsa ben de giderim de annemi kırmak istemiyorum
yarın ales açıklancak çok heyecanlıyımbakalım sonuç ne olacak ? beklemedeyim ,
benim de senin gibi şansım yaver gider inşallah.
SLM
Bende iktisat 3. sınıf öğrenciyim. Akademisyen olmak istiyorum ama not ortalamamı 2.50 üstü olmasından başka hiç bi hazırlığım yok şuan bi el atın tecrübelerinizi paylaşın akademisyen olmak için yapmam gereknler?
canım artık bütün alımlar merkezi sistemle oluyo. öyp ile giriyorsun
sana şu anki tavsiyem okul puanını yüksek tut, geri dönüşü olmayan tek şey not ortalamsı ,, ales ve dil sınava tekrar girerek yüseltiliyo ama okul puanında böyle bir şansın yok..
hayırlısıyla olur inşallah ya gerçekçi olmak gerekirse 3.02 not ortalamam :) yeterli olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?