- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Baris olsun, silahlar dursun, insanlar ölmesin dedimizde PKK yanlisimi oluyoruz ? Bu nasil bir düsünce ?
Pkk silah bırakmadan savaş bitmeyecek diye onca açıklama yapıldı duymadınız galiba?
Ne istiyosun onlar bırakmadan biz bırakalım teslim olalım öylemi?
onlar da aynisini dile getiriyorlar.cozüm sürecinde son zamanlarda hic bir adim atmayan bu hükümete inanip silah mi birakalim diyorlar.ve noluyor bir sürü insan ölmeye devam ediyor.iki taraf da inatlasirsa mi cözülecek bu sorun.yazik degil mi bu insanlara.yazik degil mi bedelli askerlik icin para bulamayip da askerlik yapmak zorunda kalanlara.
Bu kabul edilemezMüzakere koşullarının hazırlanmasını ve kalıcı bir barış için çözüm yollarının kurulmasını, hükümetin Kürt siyasi iradesinin taleplerini içeren bir yol haritasını oluşturmasını talep ediyoruz
Ben bu cümleden : hükümetin kürtlerin politik düsüncelerini ve isteklerini iceren bir plan yani yol olusturmasini talep ettiklerini okuyorum akademisyenlerin.hükümetin Kürt siyasi iradesinin taleplerini içeren bir yol haritasını oluşturmasını
Ne olursa olsun, insanlarin kapilarinin isaretlenmesi veya Cumhurbaskanindan hedef olarak gösterilmesi dogru degil, etik degil. Herkes düsüncelerini ülkesinde söylemeye özgürdür.
Hep ayni görüste olmak mecburiyetinde degiliz.
Anayasa`nın 10. Maddesi :
Kanun önünde Eşitlik
Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir.
Siyasi düsüncesinden dolayi, baris isteyen akademisyenleri göz altina almak cok üzücü.
Ben bu cümleden : hükümetin kürtlerin politik düsüncelerini ve isteklerini iceren bir plan yani yol olusturmasini talep ettiklerini okuyorum akademisyenlerin.
Siz peki ne anliyorsunuz ?
Veya en cok bildirinin neresi sizi rahatsiz ediyor, acik ve net konusalim.
Olivya yakın zamanda gündeme özerklik konuları vs geldi.Bu cümlede aklıma ilk gelen o oluyor.Peki pkk neden silah kullanıp,insan öldürüyor?Gerçekden kürt hakları vs içinmi?O haklar neler peki?Ben bu cümleden : hükümetin kürtlerin politik düsüncelerini ve isteklerini iceren bir plan yani yol olusturmasini talep ettiklerini okuyorum akademisyenlerin.
Siz peki ne anliyorsunuz ?
Veya en cok bildirinin neresi sizi rahatsiz ediyor, acik ve net konusalim.
burda hedef düşünen insanlar silahtan bile tehlikelidir bazen karşı taraf için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?