Akay Hastanesinde Coşkun Şimşir veya Başak Öndeşe gidenler var mı?

Renknaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
62
1
86
Ankara
Akay hastanesi doktorlarıyla ilgili çok yorum yapılmış ancak o doktorlar şimdi orada çalışmıyorlar. Şuan Coşkun bey ve başak hanım var. BU doktorlara gebelik takibi veya doğum için gelenler bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum.
Tolga Bey den bahsediliyor ancak o tüp bebekle ilgileniyor ve hasta almıyormuş. Ayrıca çok yoğun olduğu için onu düşünmüyorum.

Arkadaşım yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben Coşkun Bey'e hamilelik öncesi kontrol için gittim. 1 cmlik çikolata kistim olduğunu, amleiyatı, kısırlığı 5 dakika içinde söyledi ve buna mayene de dahil. elime tüp bebek merkezinin kartını tutuşturdu ve odadan çıktım. Daha çocuk karar vermemiştik bile tüp bebek merkezine yollamaya kalktı. Ben yaklaşımını sevmedim. Dedikleri doğru olsa bile tavır ve ifade:50:. Ama doktor işlerinde çok araya girilmez. yine de sen bilirsin

teşekkür ederim, evet, bana da tüp bebek merkezinin kartını verdi, ama "kartım kalmamış bunu vereyim" dedi. telefonla aradım, idrar tetkiki de yaptırmak istiyorum enfeksiyon var mı diye dedim, eveeet, yaptııır olur dedi. Biraz tavrı beni de endişelendiriyor. Bir de lina -şükran çakmak tan randevu aldım bakalım, farkı göreyim.

Arkadaşım yardımcı olur mu bilmiyorum ama ben Coşkun Bey'e hamilelik öncesi kontrol için gittim. 1 cmlik çikolata kistim olduğunu, amleiyatı, kısırlığı 5 dakika içinde söyledi ve buna mayene de dahil. elime tüp bebek merkezinin kartını tutuşturdu ve odadan çıktım. Daha çocuk karar vermemiştik bile tüp bebek merkezine yollamaya kalktı. Ben yaklaşımını sevmedim. Dedikleri doğru olsa bile tavır ve ifade:50:. Ama doktor işlerinde çok araya girilmez. yine de sen bilirsin

kistinin olduğunu batın- ultrasonu sonucu mu söyledi, jinekoloji muayene sonucu mu, bana ultrasonla çok hızlıca baktı ve kist falan yok dedi. Daha önceden düşüğüm olduğu için trombofili testi istedi. Onu yaptırdım hrs de.

Kistin varlığını vajinal utrason ile bakıp söyledi. Hiçbir açıklama yapmadı. Kist nedir? Neye yol açar hepsini kendim araştırdım. Sonra başka bir doktora gittim. O da baktı. Kist bile diyemem sadece soru işareti derim dedi. Kist olsa bile yapışıklık, infertilite bu boyutlar için uzak ihtimal dedi. 8 ay deneyin, olmazsa testlerinizi yaparız, ilaç tedavisi ve rahim filmi yine olmazsa en son ihtimal ameliyat dedi. Tüp bebek neredeyse 2 sene sonraki ihtimal dedi. Kist bile olsa o haliyle kendiliğinden hamile kalan yüzlerce bayan var dedi. Valla büyük konuşmayayım ama ben gitmem artık o doktora:63:

Sevgili carmellia, yorumların için teşekkürler. Ben de büyük ihtimalle devam etmeyeceğim, zaten bu konularda çok takıntılıyım. Böyle şeyler duyunca insan iyice strese girer. Bakalım 2. sırada çok övgü alan bir doktora gideceğim, umarım bundan sonra da yeni bir doktor aramak zorunda kalmam. :59: Sana da sağlıklı, huzurlu bir doğal gebelik diliyorum.

Gerçekten çok önemliymiş doktor. Şimdi daha iyi anladım. ama biraz da rahat mı olmak gerek acaba? gitmesem doktora hiç kafam karışmayacaktı. Başka bir sayfaya da yazmıştım başıma ne geldiyse çok bilmişlikten:37: Sana da allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. Yine paylaşırız doktor görüşlerimizi:emir_bebek:

Gerçekten çok önemliymiş doktor. Şimdi daha iyi anladım. ama biraz da rahat mı olmak gerek acaba? gitmesem doktora hiç kafam karışmayacaktı. Başka bir sayfaya da yazmıştım başıma ne geldiyse çok bilmişlikten:37: Sana da allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin. Yine paylaşırız doktor görüşlerimizi:emir_bebek:

yaa sanırım ben de biraz bilmişlik yapıyorum. Doktorlar ise karşılarında sessiz ve üzgün, koşulsuz kendilerine güvenen bi insan istiyorlar.
Bugün 2. kez doktora gittim. Vajinal ultrason yapmak istedi ama yaptırmadım, yumurtalık rezervime bakmak istedi.
Sonuç ne olur dedim, Rezerv yeterli değilse hamile kalamazsın tedavi olman gerek dedi.
İyi de ben zaten korunuyorum, hamile kalamama şikayetim yok ki dedim, ve kafam karıştı.

Anlamıyorum bu doktoru çok övüyorlardı çok rahatlatıyor falan diye, jinekolojik muayeneden aşırı korktuğumu söyledim. benden ne bekliyorsunuz dedi?

Renknaz muayeneden korkuyorsan sana bir doktor önereyim. Benim korkumu atlatmama o çok yardımcı olmuştu. Dr. Ayhan sucak. Tunalı'da muayenehanesi. Asistanı ve kendisi inanılmaz tatlılar ve doktor olarak çok başarılı. Şimdi diyeceksin sen niye devam etmiyorsun. Benim işyerinden izin alma problemim var. ayhan bey Zekai Tahirin doktoru. Tahliller için oraya gidince çok zaman kaybı oluyor. O yüzden özel hastane peşine düştüm. Hem muayene olayım hem tahliller yapılsın diye. Gerçi akay yanlış seçimmiş ama....

yaa çok sağol, muayene ücreti ne kadar vermiştin en son, ZTB benim evime çok yakın zaten ama önemli olan doktorunun hastanede sana sahip çıkması, inşallah bakalım, bi de ondan randevu alayım. durmak yok aramaya devam:19:

Ayhan Bey hastanede bakmıyor. Daha doğrusu ZTB'nin öyle bir sistemi yok. Muayenehanesine gidiliyor, istediği testleri ZTB de yaptırıyorsun. sonra sonuç için görüşülüyor. Ben o yüzden gidemedim. Hepsi tek yerde hallolsun istedim.

canım memnun kaldın mı başak hanımdan? Coşkun Beyden de bahsediyolar o hastanede nasıl bi doktor acaba bilgin var mı :18:

Kendi sorumun cevabını kendim vereyim, hiç memnun kalmadım. Merak edenler Ankaralı Hamileler, Tanışalım Paylaşalım mı konusunun 300lü sayfalarına bakabilirler.Diğer memnun kalmayanları da göreceksiniz.

slm kızlar evet bende coşkun beyle görüşmüştüm ve onun söyledi sonuçlar hepp ters çıktı :( şimdi tüp bebek olacağım dokturum tolga ecemiş iyi oldunu düşünüyorum hiç bir şeyi atlamıyo

Akay hastanesi doktorlarıyla ilgili çok yorum yapılmış ancak o doktorlar şimdi orada çalışmıyorlar. Şuan Coşkun bey ve başak hanım var. BU doktorlara gebelik takibi veya doğum için gelenler bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum.
Tolga Bey den bahsediliyor ancak o tüp bebekle ilgileniyor ve hasta almıyormuş. Ayrıca çok yoğun olduğu için onu düşünmüyorum.

ben 16 haftalık gebeyim akay hastanesinde coşkun beye gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum cok memnunum muayenelerde istediğin herşeyi sorabilirsin bıkmadan cevap veriyor cok ilgili 24 saat cep tel ulaşabiliyorum bebeğimin ve kendimin güvende olduğunu hissediyorum canım kesinlikle git derim

Back
X