Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alternatif yontemleri varBu bahsettiğiniz kişi herhangi bir hastanede mi? Yoksa alternatif yöntemler mi deniyor?
Hic duymadim ama aile buyugumuz vardi oda alternatif yontemler denerdi olumlu sonuclari oldu hep umarim sizde fayda gorursunuzAlternatif yontemleri var
İnşAllahHic duymadim ama aile buyugumuz vardi oda alternatif yontemler denerdi olumlu sonuclari oldu hep umarim sizde fayda gorursunuz
Ne dedi yani nasil bi yol izlediniz. İnsallah ise yararBugün Trabzon’a geldim. Tedaviye başladım. Sonuç olumlu olursa yazarım. Hayırlısı...
Önce muayene etti. Sonra hazırladığı bitkisel fitil verdi. Gün içinde 4 kez gidiyorum. 3 gün bu şekilde olacakmış. Akabinde buğuya oturtacakmış.Ne dedi yani nasil bi yol izlediniz. İnsallah ise yarar
Bu kadın orta mahallede dimi Dürbinar diye geciyo . Anneme sordumda tanıyorum dedi orayı tarif ettiÖnce muayene etti. Sonra hazırladığı bitkisel fitil verdi. Gün içinde 4 kez gidiyorum. 3 gün bu şekilde olacakmış. Akabinde buğuya oturtacakmış.
Amin,
İnşAllah işe yarar. Hayırlısı
Bak o buhar olayini duydum bi tanidigim 7 yil sonra cocuk sahibi oldu tabi bu dedigim 35 yil once oluyor. Ebeye gitmis rahimin büzüşmüş senin demis oncesinde bisey yaptimi bilmiyorumda sut buharina oturtmus bunu ve yogun iltihapli akintisi olmus sonrasinda iki cocugu oldu iste hatta cocuklarida cocuklu simdiÖnce muayene etti. Sonra hazırladığı bitkisel fitil verdi. Gün içinde 4 kez gidiyorum. 3 gün bu şekilde olacakmış. Akabinde buğuya oturtacakmış.
Amin,
İnşAllah işe yarar. Hayırlısı