Akciğerde nodül.

Iremnermin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
5
1
1
30
Kızlar merhaba,
28 yaşındayım hayatım boyunca hiç sigara içmedim.
Tesadüf Ocak ayında akciğer bt çektirmiştim 4mm nodül çıktı.
6 ay sonra tekrar baktırdım bu sefer 4,8 mm yazılmış. Doktorum bir sorun yok, ölçümden kaynaklı milimetrik değişimleri anlamlı kabul etmiyoruz dedi.
Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Kızlar merhaba,
28 yaşındayım hayatım boyunca hiç sigara içmedim.
Tesadüf Ocak ayında akciğer bt çektirmiştim 4mm nodül çıktı.
6 ay sonra tekrar baktırdım bu sefer 4,8 mm yazılmış. Doktorum bir sorun yok, ölçümden kaynaklı milimetrik değişimleri anlamlı kabul etmiyoruz dedi.
Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Peki doktor ne diyor? Arkadaşımın eşinde karaciğerinde çıkmıştı ki alkolü ve sigarayı çok kullanan birisiydi .Tüm tetkiklerin sonucu kanserli olmadığı doğduğumuzdan itibaren ormanlarımızda masum kitlelerin olabileceği söylenmişti.Eşimin iş arkadaşının da beyninde tespit edildi mesela yine doğuştan dendi..

Merhaba. Kendi doktorum da daha once küçükken geçirmiş olduğum bir hastalığın izi olarak düşündü. Herkeste çıkabilir 6 mm altında ki nodülleri sadece takip ediyoruz dedi.

merhaba , bende de nodül var ben de tesadüfen öğrendim.Bana da doktorum küçükken geçirmiş olduğum bir hastalık olup olmadığını sordu , onunla ilgili oluyormuş genelde. Yine de en azından yılda bir büyüyüp büyümediğini kontrol ettirmekte fayda var.

merhaba , bende de nodül var ben de tesadüfen öğrendim.Bana da doktorum küçükken geçirmiş olduğum bir hastalık olup olmadığını sordu , onunla ilgili oluyormuş genelde. Yine de en azından yılda bir büyüyüp büyümediğini kontrol ettirmekte fayda var.
sizdekinin boyutu nedir acaba

Back
X