Akil akildan ustundur noluur yardim edin

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Annesi bugun mesaj atti kizim seni cok ozledik lutfen yarin bana gelir misin sadece ben olucam diye gitmek istemiyorum babam git konus bakalim diyor esim tedbirli gibi tum mesajlarinda seni seviyorum diyor beni darp ettin senden nefret ediyorum diyor konunun boyle olmadigini biliyorsun diyor sen ne yalancisin diyorum lutfen geri don diyor hic bir kanit vermiyor yardimci olun ne yapayim ben

Annesi bugun mesaj atti kizim seni cok ozledik lutfen yarin bana gelir misin sadece ben olucam diye gitmek istemiyorum babam git konus bakalim diyor esim tedbirli gibi tum mesajlarinda seni seviyorum diyor beni darp ettin senden nefret ediyorum diyor konunun boyle olmadigini biliyorsun diyor sen ne yalancisin diyorum lutfen geri don diyor hic bir kanit vermiyor yardimci olun ne yapayim ben
Anlamadım olay ne

Kesinlikle evde filan gorusme..
Disarda görüşün gerekirse ve yaninda annen de olsun mümkünse..

Donmek istemiyorum abla barismak istemiyorum hic bir sey yapmak istemiyorum babam zorluyor dayanamiyorum
Kararli isen asla görüşme, bak asla diyorum, cunku zorlayacaklar, eminim eşin dahil olacak kaynanayla gorusmenize, duygusallaşacaksin, bosanmaktan korkacaksin, baban da zorluyor zaten, iyice sıkışacaksın köşeye..
Bi umudun varsa, duzelir diyosan, halledilebilecek şeyler var ise gorusulur ancak.. Oteki turlu cok gereksiz..
19yasindaydin degil mi? Ne kadar evli kaldiniz ki? Esinin barisma girisimleri oldu mu babaevine geldikten sonra?

Kararli isen asla görüşme, bak asla diyorum, cunku zorlayacaklar, eminim eşin dahil olacak kaynanayla gorusmenize, duygusallaşacaksin, bosanmaktan korkacaksin, baban da zorluyor zaten, iyice sıkışacaksın köşeye..
Bi umudun varsa, duzelir diyosan, halledilebilecek şeyler var ise gorusulur ancak.. Oteki turlu cok gereksiz..
19yasindaydin degil mi? Ne kadar evli kaldiniz ki? Esinin barisma girisimleri oldu mu babaevinde geldikten sonra?
2 aydir evliyiz oldu olmaz mi babami ariyor her gun yine

Boşanmayı kesin kafanıza koyduysanız hiç görüşmeyin bile bence... Babanıza da görüşmek istemiyorum baba, beni döven adama bir şans daha mı vereyim deyin.

Muhtemelen yuvanı yıkma kızım vs diyecektir kayınvalide ve kendi çektiği cefalardan bahsedecektir.

Eşin seni darp ettiği halde mesaj da tersini mi dedi ?

Boşanmayı kesin kafanıza koyduysanız hiç görüşmeyin bile bence... Babanıza da görüşmek istemiyorum baba, beni döven adama bir şans daha mı vereyim deyin.

Muhtemelen yuvanın yıkma kızım vs diyecektir kayınvalide ve kendi çektiği cefalardan bahsedecektir.

2 ayda karini evden kacacak kadar bıktır, ustun bi yetenek gercekten..
Annen yaninda mi? O ne diyor? Baban gibi mi dusunuyor?
Evet esim inkar ediyor / annem de babam da yuvani yikma modundalar

Esimle bosanma arefesindeyiz babamin evindeyim annesi mesaj atiyor esim beni darp etti siddet uyguladi ama olmuyor yurumuyor kv bugun mesaj atmis kizim seni ozledim gelebilir misin diye

Çok özlediyse kendi gelsin bakalım derdi neymiş.
Siz gitmeyin de, telefondan görüşmeyin de.

İnkar ediyorsa seni suçlu çıkarmaya çalışıyor. Adamın kişiliğinde bayağı sorun var sanırım. Böylesinin ne yapacağı belli olmaz. Babana buradaki cevapları oku belki anlar ne gariplikler döndüğünü göndermeye çalışmaz

Guzel kardeşim, ben kimseye kolay kolay "bosan" demem, vebaline asla girmek istemem, sana da demeyeceğim.. Yine diyorum, kararli isen, duzelmeyecegine emin isen o aileden hic kimseyle gorusme, hele ki eve gidip gorusmek, ASLA! Esin de orda olacak, emin ol.. Ayrica sen şu an mağdur olansin, kaynana popişini kaldirsin da ailenin evine gelsin, cok hasret kaldi madem, gelsin gorsun seni, ayagina cagirmasin.. Ne kadar sacma ya.. Bi de "evde tek ben olacam" demesi.. Kaynanaya bak, gelin hasretine bak, vay be..
Dedigim gibi, bi umudun varsa da disarda görüş ve yalniz gitme..

Son düzenleme:
Sonra niye kadın cinayetleri oluyor eşiniz kanıt toplamaya çalışıyor şiddetin sonu gelmez kadın ya da erkek kıl uyguluyorsa devamı gelir kararinizdan dönmeyi 2 ay da bunu yapan hayatı zindan eder eee Gittin de noldu sonuç ne der yani donerseniz.bu tarz bir olay yaşadı bir arkadaşım ailede barışma taraftarıydı kadinsiginma evine gitti kimseye yerini bildirmedi 20 gün sonunda polis söylemiş sonra iki taraf içinde büyük ders oldu aile kızının arkasında durdu adam korkudan kimildayamadim bile

Esinle msjlasmayi da birak lutfen, ağzından kotu seyler cikacak ve mahkemede aleyhine delil olacak diye korkuyorum.. Kendi siddet gösterip bana siddet uyguladin demis, ne demek yani bu? Bi tuhaflık var durumda..

Back
X