Akil akildan ustundur noluur yardim edin

Bence kesinlikle sen gitme ,muhtemelen barışınca ikinci kez üçüncü kez ve hatta defalarca kez aynı şiddeti uygulayacak. Ve kesinlikle annenin babanın sana yuvani yikma git barış dediklerini ona söyleme madem seni özlemişler toplanıp ailecek babanların evine gelip senden özür dilesinler.. Ve kesinlikle arkanda kimse olmadığini çaktirma... Güçlü ve dik dur ikinci ayda şiddete başvuran adamdanda oek insanlik beklenemez...

Guzel kardeşim, ben kimseye kolay kolay "bosan" demem, vebaline asla girmek istemem, sana da demeyeceğim.. Yine diyorum, kararli isen, duzelmeyecegine emin isen o aileden hic kimseyle gorusme, hele ki eve gidip gorusmek, ASLA! Esin de orda olacak, emin ol.. Ayrica sen şu an mağdur olansin, kaynana popişini kaldirsin da ailenin evine gelsin, cok hasret kaldi madem, gelsin gorsun seni, ayagina cagirmasin.. Ne kadar sacma ya.. Bi de "evde tek ben olacam" demesi.. Kaynanaya bak, gelin hasretine bak, vay be..
Dedigim gibi, bi umudun varsa da disarda görüş ve yalniz gitme..
Kesinlikle... Madem bu kadar özlemiş neden kendisi gelmiyormuş? Oğlu dayakları atsın sonra kız ayaklarına gitsin... Olacak şey mi?

Kesinlikle... Madem bu kadar özlemiş neden kendisi gelmiyormuş? Oğlu dayakları atsın sonra kız ayaklarına gitsin... Olacak şey mi?
Biz eski esimle ayriyken sadece hatalarini kabul edip af diliyordu, her seyi yaziyordu yaptiklarini vs, mahkeme delil vs umrunda degildi, tek derdi duzeltebilmekti.. Bu beyefendi hep tedbirli, birinden akil almis sanirim, hic msjla ozur dileme af dileme filan yok, bi de sacma sapan seyler iddia ediyor, beni sen dövdün gibi.. Cidden bi tuhaflik var bu iste.. Pismanlik, duzeltme cabasi filan goremedim..

Biz eski esimle ayriyken sadece hatalarini kabul edip af diliyordu, her seyi yaziyordu yaptiklarini vs, mahkeme delil vs umrunda degildi, tek derdi duzeltebilmekti.. Bu beyefendi hep tedbirli, birinden akil almis sanirim, hic msjla ozur dileme af dileme filan yok, bi de sacma sapan seyler iddia ediyor, beni sen dövdün gibi.. Cidden bi tuhaflik var bu iste.. Pismanlik, duzeltme cabasi filan goremedim..
Ve hala bakire degildin o halde kabul ettim diyor

Görüşmeye asla gitmemeni diliyorum.

Eşinin mesajları ise çok tuhaf. Bu tuhaflığın altında başka bi’ şey var. Sanki aklınca bir oyun oynuyor gibi.

2 gram akılları var onları da harcadıkları şeylere bak.. Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum, dayanamıyorum ya.

Esine "dayaklari yiyen, psikolojik siddet goren, iftiraya ugramakla tehdit edilen benim, annen bir de beni evine cagiriyor gorusmek icin, bu nasil is" gibi bi sey yazabilir misin? Inkar mi edecek, ne diyecek acaba..
Su an bi sey demesen bile, sana yazdiginda siddet gordugunu mutlaka vurgula olur mu, anormal soylemlerini de gundeme getir, ne sacmaliyorsun gibisine..
Destekleriniz icin tesekkur ederim sizi seviyorum

Sakın ama sakın gitme adımını dahi atma.Çok özlemişse kendi gelsin, babanında olduğu bir ortamda görüş.

Babana yediğim dayakdan tatmin olmadın mi?elinle beni Cellada itiyorsun baba deme Şansın yok mu?
Yuvan kurtulsun istiyor...bana göre laf!
Yuva sadece kadının omuzlarına yüklenen kaplumbağa kabuğu değildir!
Madem özlemiş kaynananlar gelsin!
O dayaklari kaynanam lar mi yedide sen ayaklarına gidiyorsun!

Canim 2 aylik evliligimi darp yuzunden bitiriyorum biliyorsun

Annesi bugun mesaj atti kizim seni cok ozledik lutfen yarin bana gelir misin sadece ben olucam diye gitmek istemiyorum babam git konus bakalim diyor esim tedbirli gibi tum mesajlarinda seni seviyorum diyor beni darp ettin senden nefret ediyorum diyor konunun boyle olmadigini biliyorsun diyor sen ne yalancisin diyorum lutfen geri don diyor hic bir kanit vermiyor yardimci olun ne yapayim ben

Annesi bugun mesaj atti kizim seni cok ozledik lutfen yarin bana gelir misin sadece ben olucam diye gitmek istemiyorum babam git konus bakalim diyor esim tedbirli gibi tum mesajlarinda seni seviyorum diyor beni darp ettin senden nefret ediyorum diyor konunun boyle olmadigini biliyorsun diyor sen ne yalancisin diyorum lutfen geri don diyor hic bir kanit vermiyor yardimci olun ne yapayim ben
Ya kardesim anlamiyorum evliligin en guzel gunleri canim cicim aylarinda alisma evrelerinde darp edecek kadarmiymis bu adam pes dogrusu ya hic istemiyosan gitme belliki sogumussun dayak yiyipte hala seviyorum diyenlerde var zorla olmaz arkadasim biraz bekle gorusmek istiyosa gelsin kim gelcekse

Hicbir sey anlamadim. Siz mi esinizi darp ettiniz?

Senden tek temennimiz özetle sakın o eve gitme annesi seni özlediyse gelsin annenlerde ziyaret etsin...

Psikolojik sorunlu bi kadınin gücu erkeğe yetermi bide utanmadan beni sen darp ettin diyor... Sana neden şiddet uyguladı

Düzeltme çabası olsaydı çoktan gelinini çok özlemiş olan annesini de alıp gelmişlerdi kızın evlerine, oturup insan gibi konuşmuşlar ve af dilemişlerdi konu sahibinden ve ailesinden. Ama bunlar ayaklarına çağırıyorlar.

Sizin ayrılık sürecinize gıpta ile bakıyorum canım, maşallah.. Evet kötü bir süreç, kimse yaşamak istemez ancak bitmesi gerekiyorsa da insan gibi bitmeli... Benim bu süreçte yaşadıklarım çok çirkin malesef ama yinede ben terbiyemi bozmuyorum, mahkeme kanalıyla halledeceğim herşeyi...

Düzeltme çabası olsaydı çoktan gelinini çok özlemiş olan annesini de alıp gelmişlerdi kızın evlerine, oturup insan gibi konuşmuşlar ve af dilemişlerdi konu sahibinden ve ailesinden. Ama bunlar ayaklarına çağırıyorlar.

Sizin ayrılık sürecinize gıpta ile bakıyorum canım, maşallah.. Evet kötü bir süreç, kimse yaşamak istemez ancak bitmesi gerekiyorsa da insan gibi bitmeli... Benim bu süreçte yaşadıklarım çok çirkin malesef ama yinede ben terbiyemi bozmuyorum, mahkeme kanalıyla halledeceğim herşeyi...
Ben o yonden gercekten sansliydim, eski esim o surecte asla ve asla cirkinlesmedi, "madem bitecek, birbirimizi son halimizle hatirlayacaz, rezilleşmek ne kazandirir" mantiginda idi, o konuda Allah razi olsun, bitti diye hakkini yiyecek degilim.. Evliyken de bu kadar olgun olsaydi, cirkefleşmeseydi keske :KK53:
InsaAllah sen de tez zamanda feraha cikarsin, cok mutlu olursun, arkana bile bakmazsin.. Arsiz insanlarla ugrasmak cok zor..

Back
X