Akil akildan ustundur noluur yardim edin

Ben o yonden gercekten sansliydim, eski esim o surecte asla ve asla cirkinlesmedi, "madem bitecek, birbirimizi son halimizle hatirlayacaz, rezilleşmek ne kazandirir" mantiginda idi, o konuda Allah razi olsun, bitti diye hakkini yiyecek degilim.. Evliyken de bu kadar olgun olsaydi, cirkefleşmeseydi keske :KK53:
InsaAllah sen de tez zamanda feraha cikarsin, cok mutlu olursun, arkana bile bakmazsin.. Arsiz insanlarla ugrasmak cok zor..
İnşallah canım, amin :)

Cidden aslında evliyken hayatı sana zindan edip boşanma aşamasında bu kadar olgun davranması da tuhaf.. Ama emin olduğum bir şey var ki; insanlar değişmiyor. Evli kalsaydınız da muhtemelen sıkıntılar devam edecekti... Neyse canım allah onun da senin de yollarınızı açık etsin :) ben benimkinin arkasından hayırlı hiç bir dua edemiyorum ne yazık ki... Allahımdan bulsun inşallah.. O'na havale ediyorum..

İnşallah canım, amin :)

Cidden aslında evliyken hayatı sana zindan edip boşanma aşamasında bu kadar olgun davranması da tuhaf.. Ama emin olduğum bir şey var ki; insanlar değişmiyor. Evli kalsaydınız da muhtemelen sıkıntılar devam edecekti... Neyse canım allah onun da senin de yollarınızı açık etsin :) ben benimkinin arkasından hayırlı hiç bir dua edemiyorum ne yazık ki... Allahımdan bulsun inşallah.. O'na havale ediyorum..
Sorun cift kisilikli olmasiydi zaten.. Cozemiyordum.. Amaan neyse ne : )
Amin canim.. Allah a havale et zaten, hic bi kotuluk cezasiz kalmaz..

Eğer kayınvaliden birşeyleri düzeltme amacındaysa kendi gelmeli senin ayağına ki şiddet varsa ve boşanmaya kararlıysan onun da bir önemi yok zaten..
Çok istiyorsa önce oğlunu düzeltsin adam etsin..

Sorun cift kisilikli olmasiydi zaten.. Cozemiyordum.. Amaan neyse ne : )
Amin canim.. Allah a havale et zaten, hic bi kotuluk cezasiz kalmaz..
Tebessüm ettim gece gece :) :)

Neyse konuyu dağıtmayalım. Konu sahibinin eşi bir şeyler peşinde kesinlikle, o attığı msjlar kasıtlı atılan mesajlar bencede. Şimdi aklıma geldi benim ex eşte başlarda "hayatında kesin biri var, bak unutmam daha kolay olacak varsa söyle hayatındaki kişiyi, sana okadar adım attım yalvardım yuvana dön vs" diye iftira ve yalan içerikli mesajlar atıyordu. Tabiki hayatımda kimse yoktu ama okadar sıkılmıştım ki ithamlarından "lanet olsun evet hayatımda biri var" deme noktasına gelmiştim. Sonradan anladım ki planlıymış hep, mahkemede kendini masum beni de suçlu göstermek için atmış o mesajları.. Attığı adım madım da yoktu üstelik.. Yalvardım yuvana dön demesi hepsi hikayeydi. Konu sahibinin eşi de böyle birşeyin peşinde olabilir.

Ben hiç iyi şeyler hissetmedim. Sakın eve gitmeyin. İlla görüşcekseniz kalabalık bi yerde anne baba abi veya bi büyük muhakkak olsun yanınızda. Size tuzak kuruyo olabilirler aman diyim..

Evet esim inkar ediyor / annem de babam da yuvani yikma modundalar

Ortada yıkılacak yuva yok.
Hıyarın birinin dayağına katlanmaktansa ana babamın öfkesiyle yüzleşirim daha iyi.
Dönmeyin.

Konu sahibi ozleyen insan kendisi gelir ayagina cagirmaz. Eminim ki esinde orada olacak gitme sakin eger gercekten kararliysan gitme

Back
X