akil akildan ustundur

-yarali-kalp-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
7
-10
1
36
slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin

slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Nasıl dertleşecez? Adam aldatıyor siz affediyorsunuz bari araştırmayın da yüzgöz olmayın dicem ama olmuşsunuz yeteri kadar.

:işsiz:

Şimdi kızacaklar belki bana ama, ne istiyorsunuz bizden yani şu an? Tekrar affetmeniz için size nasıl yardımcı olabiliriz diye mi açtınız konuyu??

Yoksa boşanmak istiyorum destek olur musunuz diye mi???

Affedecekseniz yine, didiklemeyin bari. Affedilme arsızı olmuş eşiniz sayenizde. Kusura bakmayın sert konuştum ama durum böyle.

:işsiz:

Şimdi kızacaklar belki bana ama, ne istiyorsunuz bizden yani şu an? Tekrar affetmeniz için size nasıl yardımcı olabiliriz diye mi açtınız konuyu??

Yoksa boşanmak istiyorum destek olur musunuz diye mi???

Affedecekseniz yine, didiklemeyin bari. Affedilme arsızı olmuş eşiniz sayenizde. Kusura bakmayın sert konuştum ama durum böyle.
Derleşmek demiş...
Sanırım defalarca aldatılıp affedenlerle nasıl ve neden affettiklerini falan konuşmak istiyor.

eşinizin aldattığını öğrendikten sonra onunla beraber oldunuz mu ?

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
4yildan uzun zamandır dönmemiş donmez ki bu saatten sonra

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Affedilen insan yanlışından döner mi sizce? Ve siz nasıl kabul ediyorsunuz bunu benim aklım almıyor. Nasıl içiniz alıyor aynı yatağa girmeyi tekrar?

cok zor bir durum allah kimsenin basina vermesin dusmanima bile
İnsanız hepimiz, günün birinde aldatılabiliriz. Ya da aldatabiliriz hayat bu belli mi olur. Ama bu şekilde bir evliliği inatla sürdürmeyi ben anlamıyorum.

Ha kocanız eninde sonunda kürkçü dükkanına döner, beli bükülüp kuşu ötmediğinde, bakıma muhtaç olduğunda...

Derleşmek demiş...
Sanırım defalarca aldatılıp affedenlerle nasıl ve neden affettiklerini falan konuşmak istiyor.
Muhtemelen aynı dertten muzdarip olan birini bulamayacak burada o zaman. Yani hala nasıl bu yanlıştan döndürürüm diyor. Yıllar içinde defalarca aldatılıp hala eşini eve bağlamaya çalışıyor… ben tıkandım. Size kolay gelsin hanımlar

4 yıldır dönmeyen daha dönmez aldatma yanlışından
Ama siz yanlışınızdan dönebilirsimiz mesela çocuklarınız için 🙄

evet oldum disardan geri donsun diye ama simdi olmuyor
şimdi Müslüman olduğunuzu düşünerek yazıyorum. konuya hakim olanlar yanlışım varsa söylesin
eşin seni aldatıyorsa önce uyar, aldatmaya devam ediyorsa yatağı ayır , aldatmaya devam ediyorsa aile büyüklerini devreye al, devam ediyorsa boşan. boşanamayacak durumda isen de tepkini göstermeye devam et.

psikoloji de seni aldatan adam ve sizi düşürdüğü durum, hissettikleriniz falan zaten biliyorsunuz.

hukuken boşanma durumda aldattığı için boşanmada sizin haklarınız korunur , nafaka , tazminat falan bunların hepsi belirlenir . gidecek yerin yoksa devlet sahip çıkar, paran yoksa avukat imkanını devlet sağlar.

siz hiçbirine uymuyorsunuz, ne dinen ne hukuken ne psikoloji . hiçbirini araştırmadınız. merak etmediniz.

ne bekliyorsunuz ? size acıyalım mı? acıklı ve dramatik canım yaaa falan mı yazalım ?

beklentiniz ne ?

4 yıldır dönmeyen daha dönmez aldatma yanlışından
Ama siz yanlışınızdan dönebilirsimiz mesela çocuklarınız için 🙄
Döner döner. Arkadaşımın babası 20 sene sonra döndü. Annesi dört çocuğu temizliğe giderek büyüttükten sonra diğer kadın yaşlandı diye totosuna tekmeyi basınca döndü. Bunlar da bağırlarına bastılar ailece🤷🏻‍♀️

Back
X