• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yıllardır içimde tutmuştum hepsini.

25 yaşındayım. Lisans mezunuyum. İyi bir ailem var, maddi durumumuz iyi. Özel okullarda okudum Allaha şükür. Şımarmadım, alkole sigaraya kendimi vermeden büyüdüm. Onunla tanışana kadar masum, sade ailesinin sözünden çıkmayan bir kız olarak yaşayıp gidiyordum. 17 yaşında üniversiteyi kazandım oturduğumuz yere 6 saat uzaklıkta başka bir şehirdeydi okulum. Hiç sevgilim olmamıştı o zamana kadar. Nedense saçma bir düşünce vardı kafamda. İlla lise bitecek,ünide tanışıcaz,bitince evlenicez,çocuk olcak…….Tamamen tesadüf eseri tanıştım onunla. Okulun ikinci ayında çıkmaya başladık. İlk sevgilim, ilk aşkım, elini tuttuğum ilk insan o oldu. Aşık oldum çok güzel duygular yaşadım. Ailelerimiz pek denk olmasa da o kendini hep ezik görse de ben hiç umursamadım bu durumu. Annemle tanıştılar(sevgilim kendisi tanışmak istedi),maddi durumu kötü annesi babası bizim gibi üni mezunu değil diye küçümsedi annem. Bana yakıştırmadı. Dış görünüş olarak çok yakışıklı, tüm kızlar beğenir onu, sorun tipi değildi annem için. Mezun olduk.O bir yıl uzattı maddi problemler yüzünden. İlişkimiz halen devam ediyor 8. Yıla girdik, fakat hiçbişey eskisi gibi değil. Okul bittikten sonra hep yanıma gelip gitmeye başladı. Uzağız kaç saatlik yollardan beni görmeye geldi bu böyle 2 yıl sürdü. Düşünün ki yılda sadece 4 kere görebildim. Yanıma gelip gitmesi masraftı. Arada benim zorumla askere gitti. Şu an annesi meme kanseri kendisi hem çalışıyor hem de kpss için dersaneye gidiyor. Morali çok bozuk. Annesinin durumunu öğrenmeden önce de böyleydi. Hergün hastayım diyo. Bıktım artık her gün yakınmasından. İlişkimiz telefon üzerinden yürüyor. Görev gibi arıyor alışkanlık gibi. Nasılsın diyorum uykum var yorgunum alttan al beni diyip yatıyor. En ufak imamda bağırıp çağırıyor. Hep alttan alan, beni aldatsan da senden ayrılmam diyen adam bıktım diyebiliyor…Son 6-7 aydır böyle. Görmeye görmeye yüzünü unuttum kızlar. :( Çok seviyorum…Bana hiç ilgi göstermiyor çok kavgalar ettik. Ben uzaklığa dayanamıyorum gel burda işe gir evlenmesek de birarada olalım dedim. Gelmedi. Ben gelsem asgari ücretle işe girsem sizinkiler yine beğenmez vermezler, sen de rest çekemezsin ben ne bk yicem bilmediğim şehirde dedi. Bu kendi düşüncesi olsa anlardım ama sonradan anladım ki bu aklı veren annesiymiş. Annesi illa devlet memuru olsun istiyo şu anda da çalışıp kazandığı üç kuruşu elinden alıyo. Bana da ayrılmayın ömür boyu birbirinizi unutamazsınız kızım diyo telefonda. Bu böyle ne kadar sürecek bilmiyorum bunca yıldır duymadığım sözleri duydum ondan, biterse bitsin dedi, Evlilik fikrinden soğudum bıktırdın, üstüme gelme hazır değilim dedi…Şimdi de tek kurtuluşum kpss ikimiz için çalışıyorum diyo. Beni bekle diyo. Hep beni görmeye o gelirdi bu sefer ben onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum hem aramız düzelsin hem annesiyle babasıyla tanışayım istiyorum. Yol parası biriktiriyorum. Anneme açık açık söylicem izin vermezler asla biliyorum ama gecem gündüzüm zehir haberleri yok. Gözümü kararttım artık. Yanına gelcem dedim ona sen tek başına onca yolu gelme kız başına ben gelirim dedi. Kızlar aslında çok iyi çok düzgün bir insan onu kaybetmek istemiyorum. Ama evlilik konusunda bu kdr umutsuz ve isteksiz olması beni çok üzüyor. Neyi nerde yanlış yaptım da bu hale geldik bilmiyorum… Bi akıl verin ne olur :(

canım annesının boyle dusundugunu nasıl ogrendın ?
annesı de aslın da haksız degıl gıbı .akıl verıyor ıse de kotu yonde vermıyor .
yanı asgarı ucretle gecım zor gercekten .
ama hazır kpss ye baslayıp umutlandıysa da bırak umudunu kırma .
en azından bır cabası var .ugrasıyor .aksama kadar bos bos oturup "ben ne yapacagım boyle "
dıyen adamdan kork tatlım .hıc bır cabası olmasaydı eger daha tehlıkelı olurdu .
ama cocugun en azından gelecegınız ıcın bır cabası var.sen de haklısın gormek ıstıyorsun onu
ozlem hasret zor tabı ama,maddı sıkıntılar gercekten herseyı etkılıyor .
cok uzuldum tatlım .ıns hersey duzelır .ıns hersey gonlunce olur tatlım.

Son düzenleme:
Maddi durumları ortada zaten üstüne birde annesi hasta, eve destek cıkıyor sizin yasadıgınız sehire gelmesini, orda yasamasını bekleyemezsiniz eminim ki zordur uzaktan uzaga bir iliskiyi yürütmek, hersey üst üste gelmis maddi sıkıntılar, annesi' nin hastalıgı, KPSS sınavı insanı bunalıma itecek her unsur bir arada daha ne olsun? :ssz:

Bende annemi kaybettim bu konudaki hassaslıgım bundan olsa gerek 51 gün önce beyin kanamasından, aniden vefat etti ve annemden 43 gün sonra yine bir akrabamızı 38 yasında meme kanserinden kaybettik, benim annem 15 gün kendini bilmeden komada kaldı gecemiz gündüzümüz karıstı cok zor günlerdi akrabamız ise bu hastalıkla 2 sene yasadı yani demem o ki, kolay degil o psikoloji, her an birsey olacak korkusu..
Sevgiliniz de bunalmıs haliyle insallah annesi bir an önce eski saglıgına kavusur, Kpss sınavını kazanır, sende haklısın ama bu olanlar onun da elinde degil hersey gönlünüzce olsun İnsallah.

kpss sınavı zor o yüzden bunalıma girmiş biraz sabret tatlım diyeceğim ama hani bunu söylemek bizler için çok kolay ''sabret''..birde senin tarafından o sabretmek gerçekten çok zor anlıyorum seni..birara eşimde bu şekilde olmuştu bizde 8 yıl flört ettik ve geçen sene evlendik..ünivde okurken bunalımdaydı o yüzden bende zor aylar geçirmiştim..inşallah evlenirsiniz tatlım..

Allah razı olsun. Yazdıklarımı okudum, aslında karma karışık anlatmışım. Kafam yerinde değil zaten. Bunca sene birikenler pat diye anlatılamıyormuş. Bizim bu hale gelmemizin sebebi: uzaklık,maddi durum,annemin evlenmemizi istemesi,iş durumunun belirsizliği,annesinin hastalığı... Hepsi birikti ve ben bu sorunlar yüzünden çok değer verdiğim birini kaybetmek istemiyorum. Onca güzel yıllarımıza yazık. :(
Bu gece de bana uyku yok..

Haklısın senın ıcın de zor olmalı...Ama dedıgım gıbı zaman herseyın ılacı ınan bana ıkınıze de ıyı gelecek en azından mantıklı kararlar verebılırsınız...
Suan uzgun ve acı cekıyor olabılırsın,uzakta dıyee aklına ondan baska hıc bırsey gelmıyor olabılır gecer merak etme...

canim annesi akil veren diyorsun,kolay mi bu devirde is,o kadar üniversite oku et,tabiki aileside,anneside,kendide memur olmak ister...

belki uzakliktan skildiginizdan dolayi böyle diyorsunuz ama o kisininde gelecegi söz konusu,

kusura bakmayin ama siz evlenmesekte gel en azindan görüsürüz diyorsunuz burda sadece kendinizi düsünüyorsunuz...

öncelikle maddi anlamda sknti cekmediginizi demissiniz ama karsinizdaki insan maddi skintilardan dolayi okulu bile uzatmis..

benimde sevgilim gecen sene kpss icin dersaneye gitti,nasildi biliyor musun? biz anca 15-20 dk görüsuyorduk günde bir saat bir lutuftu bizim icin..

ben olsun hayirlisi olur ne yaparsan yap sinavda skma diyordum..ama ona öyle gelmiyor gelmis kac yasina ailesindn 3 bin lira alarka dersaneye gidiyor..

ya olmazsa ne olacak diye düsünüyordu..ama bu arada bende hic birsey yapmadim,skildigim bunaldigim zamanlar oldu

ama onun hayatinda önemli bir virajda durduramazdim...

sükür iyi puan aldi,atandi simdi ayaklari daha saglam basiyor...

bir erkek icin hic kolay olmayan seyler gidiyor iki-üc kurusa calisiyor ve böyle insanlarin gelecekte plan yapmayada yüzleri olmuyor...

bence biraz anlayisli olmalisin...daha cok calismasina yardim etmelisin...onun kafasinda neler var bilmiyorsun..bedenen degil o yorgunluk zihnen ki,o daha kötüdür

Canım haklısın. Ama bu kpss'ye çalışma işi birden çıktı ortaya ne zaman ki ben gel burda iş bulalım hiç olmazsa yanyana oluruz dedim; ben kpssye hazırlanıcam dersaneye gidicem dedi. Sanki yanıma gelmemek için kaçar gibi gitti kursa yazıldı. Orda koptu zaten ipler. Şimdi de hem vekil öğretmenlik yapıyo hem hafta sonu dersaneye gidiyor. 5 dk bile zor duyuyorum zaten sesini. Onda da soğuk, yorgun,bitkin.. Ben de buna alışkın değilim o güzel sohbeti arıyorum,özlüyorum.Eminim hatalarım olmuştur yoksa biz bu hale gelecek insanlar değildik.Biraz daha anlayış göstermem gerektiğini yazmış herkes öyle yapmaya çalışıcam canım.

canım annesının boyle dusundugunu nasıl ogrendın ?
annesı de aslın da haksız degıl gıbı .akıl verıyor ıse de kotu yonde vermıyor .
yanı asgarı ucretle gecım zor gercekten .
ama hazır kpss ye baslayıp umutlandıysa da bırak umudunu kırma .
en azından bır cabası var .ugrasıyor .aksama kadar bos bos oturup "ben ne yapacagım boyle "
dıyen adamdan kork tatlım .hıc bır cabası olmasaydı eger daha tehlıkelı olurdu .
ama cocugun en azından gelecegınız ıcın bır cabası var.sen de haklısın gormek ıstıyorsun onu
ozlem hasret zor tabı ama,maddı sıkıntılar gercekten herseyı etkılıyor .
cok uzuldum tatlım .ıns hersey duzelır .ıns hersey gonlunce olur tatlım.
Annesiyle konuştum telefonda. Dedi oğlum çok kötü yiyip içmiyo odasına çekiliyo bize bişey anlatmıyo üzülüyorum dedi. O öyle diyince ben de ağlamaya başladım telefonda o zaman öğrendim. Yani annesi kpss diye diretmeseydi o çoktan benim yanıma gelecekti. Tabi maddi durum da ayrı hikaye para yok,kontor parası yok, çiçek böcek hediye yok. Düşünün kızlar. Yıllardır böyle. Hiç bi maddi beklentim de yok zaten. Mutlu olsun, mutlu olalım yeter bana.

Maddi durumları ortada zaten üstüne birde annesi hasta, eve destek cıkıyor sizin yasadıgınız sehire gelmesini, orda yasamasını bekleyemezsiniz eminim ki zordur uzaktan uzaga bir iliskiyi yürütmek, hersey üst üste gelmis maddi sıkıntılar, annesi' nin hastalıgı, KPSS sınavı insanı bunalıma itecek her unsur bir arada daha ne olsun? :ssz:

Bende annemi kaybettim bu konudaki hassaslıgım bundan olsa gerek 51 gün önce beyin kanamasından, aniden vefat etti ve annemden 43 gün sonra yine bir akrabamızı 38 yasında meme kanserinden kaybettik, benim annem 15 gün kendini bilmeden komada kaldı gecemiz gündüzümüz karıstı cok zor günlerdi akrabamız ise bu hastalıkla 2 sene yasadı yani demem o ki, kolay degil o psikoloji, her an birsey olacak korkusu..
Sevgiliniz de bunalmıs haliyle insallah annesi bir an önce eski saglıgına kavusur, Kpss sınavını kazanır, sende haklısın ama bu olanlar onun da elinde degil hersey gönlünüzce olsun İnsallah.

Başın sağolsun canım. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yorumun tam denk geldi. Bugün son konuşmamızda anneme bişey olursa diye yanından ayrılmak istemiyorum dedi. Kpssyi de kazanamazsam evlenmemiz imkansız diyo. Bu kadar umutsuz bakmasa ne olurdu ki? Benim yıllarımı niye harcadın o zaman dedim ağlayarak. İçim dolu çünkü en ufak söze alınır durumdayım. Hiç umut yokmuş gibi konuşuyo, sonra da bana destek olmuyosun diyo. Ben daha kaç yıl bekleyeyim?

Sen bir yanlış yapmamışsın ki,hatayı neden kendinde arıyorsun?
Aksine arada ki sınıfsal,ekonomik,ailesel farklara rağmen sen bütün bunları umursamayıp,
duygularının peşinden gitmişsin.
Bende inanmam sınıf farkına,insanların birbirine koydukları sınırlara.
Duyguların sınıfı,farklılığı yoktur.
Ama erkek arkadaşının senin kadar cesaretli olmadığını düşünüyorum.
Cesareti bir noktada kırılmış belli,O da boşvermişliğe,bezmişliğe vurmuş.
Çok yanlış bu.Şimdi sen bu ilişki için elimden geleni yaptım diyebiliyor musun?
Diyebiliyorsan,bırak o kendisini düzeltsin,ilişkinizden vazgeçmiş gibi görünmesinin telafisini bırak O yapsın.

Canım ben de böyle düşündüm. Ne olursa olsun zaten stresliyim diyip yıkıp geçiyor. Ben ailem onu istememesine rağmen ikna ettim. Çeyizim bile hazır. Bizimkilerin bişeyden haberleri yok. Elimden geleni yapıyorum yani. Fırtına onun annesi, o ve benim aramızda kopuyor. Bi de burda anlattım işte.

canım,hayat mucadelesini cok yogun yasayan biri ile senin gibi benim gibi nispeten daha rahat durumdaki insanların aşk ı yaşayışları nasıl aynı olsun ki..biz yanımızda olsun,varsın durumlar toparlanmasın ama birbirimizi görelim beraber olalım gibi kalp agırlıklı düşünebiliyoruz,ama senin sevgilin (benimki de biraz öyle bi durumda) hayat mucadelesi pesinde..erkek oldugu icin dusunmek zorunda hissettigi yapmak zorunda hissettigi seyler var.ve bunları yaparken senden uzaklasması sana kopmak gibi geliyor.ama bence arada sevgisizlik yok.zaman ve sabır isteyen zor bir süreç var sadece.inşallah her şey çok güzel olur.

Annesiyle konuştum telefonda. Dedi oğlum çok kötü yiyip içmiyo odasına çekiliyo bize bişey anlatmıyo üzülüyorum dedi. O öyle diyince ben de ağlamaya başladım telefonda o zaman öğrendim. Yani annesi kpss diye diretmeseydi o çoktan benim yanıma gelecekti. Tabi maddi durum da ayrı hikaye para yok,kontor parası yok, çiçek böcek hediye yok. Düşünün kızlar. Yıllardır böyle. Hiç bi maddi beklentim de yok zaten. Mutlu olsun, mutlu olalım yeter bana.

canım aslın da annesının kpss dıye dıretmesı mantıklı olmus .
yanı cocuk senın yanına gelecek ne yapacak senın yanın da.
en fazla askerı ucretle bır ıs de calısır .bu sız evlendıgıınız de ne
kadar yetecek sıze .sen sımdı maddı anlam da zorluk yasamadıgın ıcın
yasayacagınız zorlugudu da tahmın edemeyebılırsın .
cıcek bocek hedıye bunlardan vazgecmıs olabılırsın ama,
zaten evlendıgınız de mecbur gececeksın .gecım sıkıntısından
cıcek boceye hedıyeye sıra gelmıyor zaten .ama sen haksızsın demıyorum kesınlıkle
sen de cok haklısın .anlayabılıyorum dusuncelerını cunku ben de gectım bu surecden .
hala da gecıyorum .benım de erkek arkadasımın maddı olarak cok cok ıyı degıl durumu .
bu sıkıntıyı bız de yasadık .aynı sehır de olup cebın de yol parası dahı olmaması sebebıyle
bulusamazdık .dogum gunum de bıle hıc bırsey yapamadık .bunlar benı etkılemıyor mu elbette
etkıledı .sonuc da sevgılılık donemını ben de herkes gıbı yasamak ısterdım .cevrem de herkes sevgılısıyle
"bugun suraya gıdelım yarın suraya gıdelım "dıye eglence planları yaparken ,bız parasızlıktan bulusamıyorduk .
o kadar zor kı ınsan bogulacak gıbı oluyor .senı cok ıyı anlıyorum .neyse kı bıraz ıslerı toparlandı .
cok cok ıyı degıl ama toparlandı ıslerı cok sukur .maddıyat gercekten cok onemlı .

Son düzenleme:
canım,hayat mucadelesini cok yogun yasayan biri ile senin gibi benim gibi nispeten daha rahat durumdaki insanların aşk ı yaşayışları nasıl aynı olsun ki..biz yanımızda olsun,varsın durumlar toparlanmasın ama birbirimizi görelim beraber olalım gibi kalp agırlıklı düşünebiliyoruz,ama senin sevgilin (benimki de biraz öyle bi durumda) hayat mucadelesi pesinde..erkek oldugu icin dusunmek zorunda hissettigi yapmak zorunda hissettigi seyler var.ve bunları yaparken senden uzaklasması sana kopmak gibi geliyor.ama bence arada sevgisizlik yok.zaman ve sabır isteyen zor bir süreç var sadece.inşallah her şey çok güzel olur.

Canım tek umudum bu biliyomusun? Sevdiğini biliyorum. Ama ilişkiyi kurtarmaya yeter mi bilmiyorum.
Bir sürü sınava girmişimdir, hiç bir sınavdan kpss'den nefret ettiğim kadar etmedim inanın. İnş atanır da emekleri boşa gitmez. Benim gözyaşlarım boşa gidiyo çünkü...

canım benim de 5 yıllık bir ilişkim var..
aynen senin gibi uzaktan uzağa yürütmeye çalışıyoruz..
öyle günler oluyor ki birbirimizi yiyip bitiriyoruz...
yorumlarının hepsini okudum..o kadar kendime benzettim ki seni :/
bizim de bir ara aramız baya açılmıştı..benden ayrılacağını söyledi..
çok ısrar ettim,yalvardım yanıma geldi..inan bana birbirimizi görür görmez tüm buzlar eridi..
gitmeyi düşündüğünü yazmışsın..git bir gör..herşeyi yüzyüze konuş..
telefonda insan anlaşamayabiliyor çünkü..
ama sana tavsiyem şu bir kaç gün arama..bırak o özlesin,o arasın..
umarım herşey gönlünce olur canım..dualarım seninle ...

Uzaktan ilişki yürütmek çok zor. Özlem, hasret kavgaları tetikliyor. Bende eşimle 4-5 sene uzaktaydık. Devamlı kavgalar ederdik. Bilirdim ki tek sebebi mesafe.
Erkek arkadaşında belki hasretinden bunalmıştır. Birde maddi durumunuz var. Senin maddi durumunun ve onun ailesinin maddi durumu onu zorlayabilir. Sonuçta erkekler bunu es geçemiyor.

Ama bir taraf ilişkide zaman istiyorsa bana göre o kişi kafasında bu ilişkiyi bitirmiştir. Ayrılmak istemenin bir bahanesi. Seviyorsan eğer gerçekten ki seviyorsun açık açık konuş. Eğer oda cidden seviyorsa hiç birşeyin engel olmadığını söyle. evlilik içinde bu konuyu açma bakalım. O yeri gelince açar zaten. Zaten evlilikten önce ilişkinizi düzene koyun ve ben senin yerinde olsam onun yaşadığı yere ki özellikle evine gitmezdim. Çünkü ortada birşey yokken evine gitmeni ailesi de belki doğru karşılamaz. benden sana bir tavsiye.

canım aslın da annesının kpss dıye dıretmesı mantıklı olmus .
yanı cocuk senın yanına gelecek ne yapacak senın yanın da.
en fazla askerı ucretle bır ıs de calısır .bu sız evlendıgıınız de ne
kadar yetecek sıze .sen sımdı maddı anlam da zorluk yasamadıgın ıcın
yasayacagınız zorlugudu da tahmın edemeyebılırsın .
cıcek bocek hedıye bunlardan vazgecmıs olabılırsın ama,
zaten evlendıgınız de mecbur gececeksın .gecım sıkıntısından
cıcek boceye hedıyeye sıra gelmıyor zaten .ama sen haksızsın demıyorum kesınlıkle
sen de cok haklısın .anlayabılıyorum dusuncelerını cunku ben de gectım bu surecden .
hala da gecıyorum .benım de erkek arkadasımın maddı olarak cok cok ıyı degıl durumu .
bu sıkıntıyı bız de yasadık .aynı sehır de olup cebın de yol parası dahı olmaması sebebıyle
bulusamazdık .dogum gunum de bıle hıc bırsey yapamadık .bunlar benı etkılemıyor mu elbette
etkıledı .sonuc da sevgılılık donemını ben de herkes gıbı yasamak ısterdım .cevrem de herkes sevgılısıyle
"bugun suraya gıdelım yarın suraya gıdelım "dıye eglence planları yaparken ,bız parasızlıktan bulusamıyorduk .
o kadar zor kı ınsan bogulacak gıbı oluyor .senı cok ıyı anlıyorum .neyse kı bıraz ıslerı toparlandı .
cok cok ıyı degıl ama toparlandı ıslerı cok sukur .maddıyat gercekten cok onemlı .

Ah beni anlamana nasıl sevindim canım..Aynen öyle daha kötü şeyler de var tahmin edersin. Okula gitmeye dolmuş parası bulamayıp dersten kaldı okul uzadı,harç parası yollamadılar kayıt yaptıramadı. Annesine çok hınçlıyım aslında çocuk parasızlık içinde çırpınırken nerdeydi şimdi memur olsun bana baksın derdinde. En zor günlerinde ben yanındaydım. Annesi sadece parasızlık yokluk diyip ağlıyodu.
Umarım durumunuz daha da iyi olur daha güzel günler yaşarsınız. Maddi durum insanın moralini düzeltiyor çabucak canım.

bence kpss yi bekleyin onada yüklenmeyin allah yardımcısı olsun çok zor dönemler bir erkek için özgüven=para(sağlam bir iş) haklı olarak şuan size bişe veremez,siz yardımcı olun kaybetmeyin sevdiğinizi...

canım benim de 5 yıllık bir ilişkim var..
aynen senin gibi uzaktan uzağa yürütmeye çalışıyoruz..
öyle günler oluyor ki birbirimizi yiyip bitiriyoruz...
yorumlarının hepsini okudum..o kadar kendime benzettim ki seni :/
bizim de bir ara aramız baya açılmıştı..benden ayrılacağını söyledi..
çok ısrar ettim,yalvardım yanıma geldi..inan bana birbirimizi görür görmez tüm buzlar eridi..
gitmeyi düşündüğünü yazmışsın..git bir gör..herşeyi yüzyüze konuş..
telefonda insan anlaşamayabiliyor çünkü..
ama sana tavsiyem şu bir kaç gün arama..bırak o özlesin,o arasın..
umarım herşey gönlünce olur canım..dualarım seninle ...

Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Umarım asla bu durumu yaşamazsınız :( Aynen dediğin gibi bi görsem her şeyi unutucaz biliyorum. Ama en son 3 ay önce gördüm. Biraz kendi haline bırakmaya çalışıcam umarım arar.

Canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Umarım asla bu durumu yaşamazsınız :( Aynen dediğin gibi bi görsem her şeyi unutucaz biliyorum. Ama en son 3 ay önce gördüm. Biraz kendi haline bırakmaya çalışıcam umarım arar.

amin canım..Allah kimseye yaşatmasın..
inşallah arar canım..fazla sıkıntı yapmamaya çalış bu süreçte kendini yıpratma yani..
Allah gönlüne göre versin inşallah..

haaa bide bende nişanlımı 3,4 ayda bir görebiliyorum:(( herşey masraf başka şehirde hemencik gelemezkiii çok şükür yinede üzülmeyin bu kadar...

Uzaktan ilişki yürütmek çok zor. Özlem, hasret kavgaları tetikliyor. Bende eşimle 4-5 sene uzaktaydık. Devamlı kavgalar ederdik. Bilirdim ki tek sebebi mesafe.
Erkek arkadaşında belki hasretinden bunalmıştır. Birde maddi durumunuz var. Senin maddi durumunun ve onun ailesinin maddi durumu onu zorlayabilir. Sonuçta erkekler bunu es geçemiyor.

Ama bir taraf ilişkide zaman istiyorsa bana göre o kişi kafasında bu ilişkiyi bitirmiştir. Ayrılmak istemenin bir bahanesi. Seviyorsan eğer gerçekten ki seviyorsun açık açık konuş. Eğer oda cidden seviyorsa hiç birşeyin engel olmadığını söyle. evlilik içinde bu konuyu açma bakalım. O yeri gelince açar zaten. Zaten evlilikten önce ilişkinizi düzene koyun ve ben senin yerinde olsam onun yaşadığı yere ki özellikle evine gitmezdim. Çünkü ortada birşey yokken evine gitmeni ailesi de belki doğru karşılamaz. benden sana bir tavsiye.

Canım daha bugünkü konuşmamda söyledim; dedim kazan atan hangi şehir dersen gelicem, kira olsun farketmez kabul edicem. Sen öyle yaşantıda yapamazsın sana çocuk oyuncağı geliyor bu işler hayatı bilmiyosun dedi. Dedim beni kendinden soğutmak mı istiyosun ayrılmak mı düşüncen dedim, ayrılmak istesem çoktan bitterdi neden her gece kavga edip uykusuz kalayım ki dedi. Sadece seni sevdiğim için konuşuyorum diyo. :( Ne demekse :(
Evlilik konusunda çok üstüne gittim hatam buydu belki de. Şu an yapmaya çalışacağım tek şey ona zaman vermek ve aramasını beklemek :(

Canım daha bugünkü konuşmamda söyledim; dedim kazan atan hangi şehir dersen gelicem, kira olsun farketmez kabul edicem. Sen öyle yaşantıda yapamazsın sana çocuk oyuncağı geliyor bu işler hayatı bilmiyosun dedi. Dedim beni kendinden soğutmak mı istiyosun ayrılmak mı düşüncen dedim, ayrılmak istesem çoktan bitterdi neden her gece kavga edip uykusuz kalayım ki dedi. Sadece seni sevdiğim için konuşuyorum diyo. :( Ne demekse :(
Evlilik konusunda çok üstüne gittim hatam buydu belki de. Şu an yapmaya çalışacağım tek şey ona zaman vermek ve aramasını beklemek :(

Sen maddiyatı sorun etmiyorsan o neden bu kadar sorun ediyor ki. Acaba annesi mi birşeyler dedi. Sen ona de. Para benim için önemli değil. İkimiz çalışır yaparız. Destek olurum ben sana de.
Arama bakalım iyice düşünsün. Kafasını toplasın. baktın uzun süre aramazsa arayıp dersin bu şekil nereye kadar gidecek de. Ama hakkında hayırlısı olsur inşallah.

Back
X