• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almazsam çıldırıcam

Bunca yıldan sonra istememek... Nasıl bir mantık bu? Annen, baban seni düşünüyor haklı olarak. Bence de değiştir numaranı. İsterse her şekilde bulur seni. Güven konusunda haklısın ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Her şey de bir hayır vardır. Bir zaman sonra tüm bu yaşadıklarını unutacaksın ve belki onla olduğundan çok daha mutlu olacağın biri çıkacak karşına.

Canım inanmak istemiyorum ben de tüm olanlara...Benim sonum yok dedi bana. Çekip gidicem burdan telefonumu ceketimi bile almadan gidicem diyo.Başkasıyla olsam bile bilmiceksin duymicaksın zaten diyo.Hiç bir zaman senin ayarında biri olamadım sana uygun değildim sadece sevdik o yüzden sürdü bu kadar diyo. :(((

Canım inanmak istemiyorum ben de tüm olanlara...Benim sonum yok dedi bana. Çekip gidicem burdan telefonumu ceketimi bile almadan gidicem diyo.Başkasıyla olsam bile bilmiceksin duymicaksın zaten diyo.Hiç bir zaman senin ayarında biri olamadım sana uygun değildim sadece sevdik o yüzden sürdü bu kadar diyo. :(((

Ya çok abartmamış mı meseleyi? Bu kadar uyumsuz olsaydınız 7 sene sürmezdi bence bu iş. Kendi dengesizliğine, kararsızlığına, sıkılmışlığına aklı sıra bahaneler uyduruyor zannımca başka bir şey değil.

Ya çok abartmamış mı meseleyi? Bu kadar uyumsuz olsaydınız 7 sene sürmezdi bence bu iş. Kendi dengesizliğine, kararsızlığına, sıkılmışlığına aklı sıra bahaneler uyduruyor zannımca başka bir şey değil.

Soğudum dedi zaten.Sevsem bile gösterecek durumda değilim dedi.Yanıma gelmemiş gelseymiş devam edermişiz ama yine de sonumuz yokmuş zaten. Beni bekleme diyo boş yere umut etme diyo :( senden izinsiz su içmeye bile gitmem ölüyorum bitiyorum aşkım diyen adam söyledi bunları....Bu yaza nişanlanacaktık güya.... meek, canım bilemiyorum konuşmasam bi türlü konuşsam bi türlü.Zaten değiştiricem numaramı diyo o listedeki kimse bana ulaşamasın dedi. Beni de istemiyosun yani dedim, sustu.Dedim sana verdiğim bütün mektuplarımı resimlerimi ne verdiysem hepsini at dedim. Çünkü haketmiyosun dedim.Onların hepsini sevgimden ağlayarak yazmıştım ben.Yıllarca... İnş unutamaz meek, ömrünce unutamaz inş.

Soğudum dedi zaten.Sevsem bile gösterecek durumda değilim dedi.Yanıma gelmemiş gelseymiş devam edermişiz ama yine de sonumuz yokmuş zaten. Beni bekleme diyo boş yere umut etme diyo :( senden izinsiz su içmeye bile gitmem ölüyorum bitiyorum aşkım diyen adam söyledi bunları....Bu yaza nişanlanacaktık güya.... meek, canım bilemiyorum konuşmasam bi türlü konuşsam bi türlü.Zaten değiştiricem numaramı diyo o listedeki kimse bana ulaşamasın dedi. Beni de istemiyosun yani dedim, sustu.Dedim sana verdiğim bütün mektuplarımı resimlerimi ne verdiysem hepsini at dedim. Çünkü haketmiyosun dedim.Onların hepsini sevgimden ağlayarak yazmıştım ben.Yıllarca... İnş unutamaz meek, ömrünce unutamaz inş.

Unutamaz öyle kolay değil merak etme. Unuttum dese bile inanma unutamaz. Neyden kaçıyor bu adam ya bir şeyleri bitiren kendisi, numaramı değiştiricem gidicem diyen yine kendisi. Ona noluyo tüm bunlar ilk bakışta sana düşerken? Ben olsam ona bu fırsatı vermezdim. Son konuşmanız nasıldı, ne hissediyorsun, içinde ne yaşıyorsun tabiki bilmiyorum ama bence bir karar verip ona göre yolunu çizmen gerek. Bitireceksen de arayıp veda konuşmasını yapan sen ol ki nasırlaşan kalbi sarsılsın belki o zaman aklı başına gelir.

Unutamaz öyle kolay değil merak etme. Unuttum dese bile inanma unutamaz. Neyden kaçıyor bu adam ya bir şeyleri bitiren kendisi, numaramı değiştiricem gidicem diyen yine kendisi. Ona noluyo tüm bunlar ilk bakışta sana düşerken? Ben olsam ona bu fırsatı vermezdim. Son konuşmanız nasıldı, ne hissediyorsun, içinde ne yaşıyorsun tabiki bilmiyorum ama bence bir karar verip ona göre yolunu çizmen gerek. Bitireceksen de arayıp veda konuşmasını yapan sen ol ki nasırlaşan kalbi sarsılsın belki o zaman aklı başına gelir.

Kaç kere aramıcaz dedik canım.Annem babam bi daha konuşmicaksın dedi. O gün geçti sadece 1 gün aramadık ikimiz de.Ertesi gün 1 kere aradı açmadım. Sonraki gün annesi aradı konuştuk kapattık 10dk sonra o aradı açmadım.Evvelsi gün aradı yine ne diyecek diye açtım.İşte yazmıştım hatta annesiyle arası kötüymüş fln onu söyledi.Dün de dayanamayıp ben aradım :( Benden umudu kes diyo işte.Çok sinirli, mutsuz,tartışmalarımızdan bunalmış.Beni üzen ileride başkasıyla olabilirim demesi.Madem senin sonun yok nasıl başkasıyla evlenirim diyosun?Sorun benim o zaman?Bu kadar sıkacak ne yaptım bilmiyorum...Annesi de üzülüyomuş benimle iyi konuştu ama inanmıyorum samimiyetine canım.Bana dedi ki bu iş bittiyse yüzde 50 biz yaptık yüzde 50de bizim dışımızdakiler yüzünden dedi.Bu yaşa geldik evlendirmediler bi türlü olmadı dedi.Ben de soğudum yoruldum dedi.Zaten ders çalışmayı da bıraktım kpssye de girmicem diyo.Olan bana oldu :(

Kızlar bu arada hakkınızı helal edin başınızı şişiriyorum ama doğru düzgün anlatılacak şeyler değil bunlar.Yılların birikimi var aslında.Bu anlattıklarım 10 da 1 bile değil...Okuyan yorum yazan ilgilenen herkes sağolsun.İyi insanlar o kadar azmış ki şu yaşımda öğrendim bunu.

Kaç kere aramıcaz dedik canım.Annem babam bi daha konuşmicaksın dedi. O gün geçti sadece 1 gün aramadık ikimiz de.Ertesi gün 1 kere aradı açmadım. Sonraki gün annesi aradı konuştuk kapattık 10dk sonra o aradı açmadım.Evvelsi gün aradı yine ne diyecek diye açtım.İşte yazmıştım hatta annesiyle arası kötüymüş fln onu söyledi.Dün de dayanamayıp ben aradım :( Benden umudu kes diyo işte.Çok sinirli, mutsuz,tartışmalarımızdan bunalmış.Beni üzen ileride başkasıyla olabilirim demesi.Madem senin sonun yok nasıl başkasıyla evlenirim diyosun?Sorun benim o zaman?Bu kadar sıkacak ne yaptım bilmiyorum...Annesi de üzülüyomuş benimle iyi konuştu ama inanmıyorum samimiyetine canım.Bana dedi ki bu iş bittiyse yüzde 50 biz yaptık yüzde 50de bizim dışımızdakiler yüzünden dedi.Bu yaşa geldik evlendirmediler bi türlü olmadı dedi.Ben de soğudum yoruldum dedi.Zaten ders çalışmayı da bıraktım kpssye de girmicem diyo.Olan bana oldu :(

Evet ona bende takıldım başkasıyla olsamda haberin olmayacak falan demesi ne yani teselli mi veriyor aklı sıra? Başkasıyla olması anormal değilmiş gibi bir de haberin olmayacak diyor. Hadi ya Allah razı olsun demeni mi bekliyordu? Valla diyecek bir şey bulamadım o da hem benden umudu kes diyor hem arıyor nasıl bir çelişkidir bu anlam veremedim. Kendi adıma söyliyeyim başımı falan şişirmedin hakkımda helal olsun. Seni az çok anlayabiliyorum. Bir nevi çıkmaza girmişsiniz artık rüzgar sizi nereye savurursa ikinizde ama iyi ama kötü bir gelişme olmasını bekliyorsunuz.

Evet ona bende takıldım başkasıyla olsamda haberin olmayacak falan demesi ne yani teselli mi veriyor aklı sıra? Başkasıyla olması anormal değilmiş gibi bir de haberin olmayacak diyor. Hadi ya Allah razı olsun demeni mi bekliyordu? Valla diyecek bir şey bulamadım o da hem benden umudu kes diyor hem arıyor nasıl bir çelişkidir bu anlam veremedim. Kendi adıma söyliyeyim başımı falan şişirmedin hakkımda helal olsun. Seni az çok anlayabiliyorum. Bir nevi çıkmaza girmişsiniz artık rüzgar sizi nereye savurursa ikinizde ama iyi ama kötü bir gelişme olmasını bekliyorsunuz.

Beni bir daha arıcak mısın dedim bilmiyorum dedi...Düşün yani.O kadar seviyodu ölüyoduk ağlıyoduk sarılıp ne hallere düştük.O beni unutur da benim için çok zor.O ilk ve tek ciddi ilişkimdi.Başka birine güvenmeye cesaretim kalmadı...Aşık olmak da istemem zaten acı çekmek başka bişey değil.

Beni bir daha arıcak mısın dedim bilmiyorum dedi...Düşün yani.O kadar seviyodu ölüyoduk ağlıyoduk sarılıp ne hallere düştük.O beni unutur da benim için çok zor.O ilk ve tek ciddi ilişkimdi.Başka birine güvenmeye cesaretim kalmadı...Aşık olmak da istemem zaten acı çekmek başka bişey değil.

Erkekler için bir şeyler daha kolay oluyor. Ayrılan herkes ilk başta senin gibi düşünüyor ama zamanla hepsinin geçtiğini sende göreceksin inşallah..

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama yıllardır içimde tutmuştum hepsini.

25 yaşındayım. Lisans mezunuyum. İyi bir ailem var, maddi durumumuz iyi. Özel okullarda okudum Allaha şükür. Şımarmadım, alkole sigaraya kendimi vermeden büyüdüm. Onunla tanışana kadar masum, sade ailesinin sözünden çıkmayan bir kız olarak yaşayıp gidiyordum. 17 yaşında üniversiteyi kazandım oturduğumuz yere 6 saat uzaklıkta başka bir şehirdeydi okulum. Hiç sevgilim olmamıştı o zamana kadar. Nedense saçma bir düşünce vardı kafamda. İlla lise bitecek,ünide tanışıcaz,bitince evlenicez,çocuk olcak…….Tamamen tesadüf eseri tanıştım onunla. Okulun ikinci ayında çıkmaya başladık. İlk sevgilim, ilk aşkım, elini tuttuğum ilk insan o oldu. Aşık oldum çok güzel duygular yaşadım. Ailelerimiz pek denk olmasa da o kendini hep ezik görse de ben hiç umursamadım bu durumu. Annemle tanıştılar(sevgilim kendisi tanışmak istedi),maddi durumu kötü annesi babası bizim gibi üni mezunu değil diye küçümsedi annem. Bana yakıştırmadı. Dış görünüş olarak çok yakışıklı, tüm kızlar beğenir onu, sorun tipi değildi annem için. Mezun olduk.O bir yıl uzattı maddi problemler yüzünden. İlişkimiz halen devam ediyor 8. Yıla girdik, fakat hiçbişey eskisi gibi değil. Okul bittikten sonra hep yanıma gelip gitmeye başladı. Uzağız kaç saatlik yollardan beni görmeye geldi bu böyle 2 yıl sürdü. Düşünün ki yılda sadece 4 kere görebildim. Yanıma gelip gitmesi masraftı. Arada benim zorumla askere gitti. Şu an annesi meme kanseri kendisi hem çalışıyor hem de kpss için dersaneye gidiyor. Morali çok bozuk. Annesinin durumunu öğrenmeden önce de böyleydi. Hergün hastayım diyo. Bıktım artık her gün yakınmasından. İlişkimiz telefon üzerinden yürüyor. Görev gibi arıyor alışkanlık gibi. Nasılsın diyorum uykum var yorgunum alttan al beni diyip yatıyor. En ufak imamda bağırıp çağırıyor. Hep alttan alan, beni aldatsan da senden ayrılmam diyen adam bıktım diyebiliyor…Son 6-7 aydır böyle. Görmeye görmeye yüzünü unuttum kızlar. :( Çok seviyorum…Bana hiç ilgi göstermiyor çok kavgalar ettik. Ben uzaklığa dayanamıyorum gel burda işe gir evlenmesek de birarada olalım dedim. Gelmedi. Ben gelsem asgari ücretle işe girsem sizinkiler yine beğenmez vermezler, sen de rest çekemezsin ben ne bk yicem bilmediğim şehirde dedi. Bu kendi düşüncesi olsa anlardım ama sonradan anladım ki bu aklı veren annesiymiş.Annesi illa devlet memuru olsun istiyo şu anda da çalışıp kazandığı üç kuruşu elinden alıyo. Bana da ayrılmayın ömür boyu birbirinizi unutamazsınız kızım diyo telefonda. Bu böyle ne kadar sürecek bilmiyorum bunca yıldır duymadığım sözleri duydum ondan, biterse bitsin dedi, evlilik fikrinden soğudum bıktırdın, üstüme gelme hazır değilim dedi…Şimdi de tek kurtuluşum kpss ikimiz için çalışıyorum diyo. Beni bekle diyo. Hep beni görmeye o gelirdi bu sefer ben onun yaşadığı şehire gitmek istiyorum hem aramız düzelsin hem annesiyle babasıyla tanışayım istiyorum. Yol parası biriktiriyorum. Anneme açık açık söylicem izin vermezler asla biliyorum ama gecem gündüzüm zehir haberleri yok. Gözümü kararttım artık. Yanına gelcem dedim ona sen tek başına onca yolu gelme kız başına ben gelirim dedi. Kızlar aslında çok iyi çok düzgün bir insan onu kaybetmek istemiyorum. Ama evlilik konusunda bu kdr umutsuz ve isteksiz olması beni çok üzüyor. Neyi nerde yanlış yaptım da bu hale geldik bilmiyorum… Bi akıl verin ne olur :(

Kızlar epey zaman geçmiş ama sanki yaşadıklarım daha dün gibi. Buraya yazmayı bir ihtiyaç, bir borç gibi görüyorum neden bilmiyorum yazmak istedim.

Biz, bu konuyu açtığım tarihlerde ayrıldık. O zamandan bu zamana en fazla 15 günde bir beni aradı hep. Kimi zaman kavga ettik kimi zaman eski güzel günlerdeki gibi konuştuk.

Her seferinde telefonunu açmıcam numaramı değiştiricem dedim ama yapamadım...

En son 1 Ekimde aradı beni dedim ki kalbim dayanmıyor artık, bana karşı her şeyin bittiyse neden hala arıyosun neden sevdiğini itiraf etmiyorsun dedim ağladım, dayanamadım. Dedi ki sadece cinsel anlamda özlüyorum seni aşkım sevgim kalmadı...

Beni bir kere daha yıktı.:14:

Şimdi hayatımda olmak isteyen ve evlenmek isteyen biri var. Ve o bunu bilmiyor. Bir daha arar mı bilmiyorum ama ararsa söylicem.

Burayı okuyan genç kızlar varsa bir abla tavsiyesi olsun yıllarca çıksanız da hatta evlenseniz bile asla erkeklere güvenmeyin. Seveni de aynı sevmeyeni de aynı bunların. Kimse sizi önemsemiyor. Bir yanınız hep tetikte olsun. Ben ondan sonra kimseye güvenemez oldum. Şu an karşımda dürüst iyi biri var. Sonum ne olur bilemem ama hayırlısını diliyorum Allahtan.

Sadece içimi dökmek istedim...

hep söyküyoruz zor yada kolay uzun yada kısa vadede iyi olacaksın canım.cünkü o olmadan öncede yasıyodun bu senn hayatının en önemli olayı bile değil belki,kızlarındsa söylediği gbi gelecekte neler oldugunu bilmemize imkan yok.senin kendi kıymetini tekrar hissetmen gerekiyo diye düşünüyorum.bide su bahsettiğin evlenmek isteyen demişsin ya hani işte onada hemen yaklasma bence,yaklasma derken kendine gelmeden yeni bişeyin daha içine gişrme derim ben.elbette senin bilecegin iş ama sonuc bu sefer daha can sıkıcı olabilir senin adınada bu yeni oğlanın sorumlulugunu da almış hissedersin.kendine biraz zaman ver ve o güzel aklınada kıymetli oldugunu her her her fırsatta söyle.Allah yardımcın olsun.dua et ki gönlün rahatlasın cnm bnm bzim dualarımızda seninle.Allah acılarını göstermesin ama b8u yasadıgını sandığın acıdan coookkk daha fazla ve dermansız olanlarınıda yasayabilirdin.evlendikten sonra daha kötü seyler yasayabilirdin.
hayatına yeniden baslamak istediğinde herseyi tekrar eskisi gibi güzel görmeye basladıgında daha iyi anlayacagımız seyler var.üzül istemiyoruz biz o yüzden kızlarında dediği gibi bi karar verip ve peşinde durmanı tavsiye ediyorum bende.
sevgilerimizle yasasın kk:)

hep söyküyoruz zor yada kolay uzun yada kısa vadede iyi olacaksın canım.cünkü o olmadan öncede yasıyodun bu senn hayatının en önemli olayı bile değil belki,kızlarındsa söylediği gbi gelecekte neler oldugunu bilmemize imkan yok.senin kendi kıymetini tekrar hissetmen gerekiyo diye düşünüyorum.bide su bahsettiğin evlenmek isteyen demişsin ya hani işte onada hemen yaklasma bence,yaklasma derken kendine gelmeden yeni bişeyin daha içine gişrme derim ben.elbette senin bilecegin iş ama sonuc bu sefer daha can sıkıcı olabilir senin adınada bu yeni oğlanın sorumlulugunu da almış hissedersin.kendine biraz zaman ver ve o güzel aklınada kıymetli oldugunu her her her fırsatta söyle.Allah yardımcın olsun.dua et ki gönlün rahatlasın cnm bnm bzim dualarımızda seninle.Allah acılarını göstermesin ama b8u yasadıgını sandığın acıdan coookkk daha fazla ve dermansız olanlarınıda yasayabilirdin.evlendikten sonra daha kötü seyler yasayabilirdin.
hayatına yeniden baslamak istediğinde herseyi tekrar eskisi gibi güzel görmeye basladıgında daha iyi anlayacagımız seyler var.üzül istemiyoruz biz o yüzden kızlarında dediği gibi bi karar verip ve peşinde durmanı tavsiye ediyorum bende.
sevgilerimizle yasasın kk:)

Canım çok haklısın ve çok güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim öncelikle. Ben ararsa söylerim demiştim malımı biliyorum yine aradı beni ve söyledim ciddi bir ilişkim var diye. Artık ne olacaksa olsun gibi bir boşvermişlik var bende. Yani evlensem ne olur, evlenmesem ne olur, aşık olsam ne değişir? O kadar canım yandı ki çok bağlanmak istemiyorum kimseye. Karşımdaki insan çabalasın istiyorum. Eskisinin izlerini silmek çok zor be canım...:50:

Kızlar üstünden 2 yıl geçmiş bu konuyu açalı… Neler oldu neler… Bu konuyu açtığım ay ayrıldık.

Ayrıldığımız günden 1 ay öncesine kadar hep aradı beni. Doğumgünümde, yıldönümümüzde, 14 Şubatta… Düşünsenize sabah uyanıyorsunuz, ''yeni uyanmışken sesini duymak istedim, mahmur halini özledim'' diyen bir eski sevgili…Yıldönümünü unutmayan, hayatında biri var mı diye sürekli soran...

1 ay önce öğrendim ki evliymiş!

Nişanlıyken de evliyken de beni arıyormuş. Ben tesadüfen öğrenmesem saklamaya devam edecek yani. Vicdan azabı çekiyorum diyor. Neden dedim? Neden başkası var demedin? Daha kolay unuturdum belki. Umutlanmazdım.
''Seviyo musun onu dedim'' seviyorum dedi. ''Mutlu musun'' dedim cevap yok. Yeni evli ama yalandan da olsa mutluyum diyemiyor.

Kızlar ben çok kötüyüm. Toparlanamıyorum. Hayatıma devam edemiyorum…
:50:

Back
X