Merhaba kizlar benim sorunum su esimle kayinvalidem yuzunden bosanma asamasina gelmistik zaten cogu zaman beni begenmez istemezdi en sonunda esimle tartistik annesine uydu oda ben evden gittim 20 gun ayri kaldik 20 gunun sonunda esim cok pisman olarak geldi beni cok ozledigini soyledi ve bisekilde gercekten tekrar guvenimi kazanmayi basardi o gunden bu yana bambaska bi insan gibi davraniyo bana her hareketi cok iyi herseyi alttan aliyo hic sinirlenmiyo gerci annesiyle ayni apartmana tasinana kadarda oyleydi zaten ne zamanki ayni apartmana geldik esim anne baskisi altinda kalmaya basladi su an kayinvalidem benimle konusmuyo ben yine esim uzulup arada kalmasin diye barismayi kabul etmistim tabiki ozur dilememek sartiyla cunku nolursa olsun bana yaptiklari affedilir seyler degildi beni evimden kovup baska gelin almak istiyodu esim baska eve tasinmamiz icin yol katetti yeni yapilan bi yerde evi var oraya tasinicaz ama nerden baksaniz binanin bitmesi bi yili bulur bu bi yili huzurlu kavgasiz gecirmek istiyorum zaten sonra Allah in izniyle hersey yoluna girer ins. Kayinvalidem esimi hergun gordugu halde surekli ona trip atiyo sanki ikinci esi gibi bu gun beni gormedin bu gun aramadin geldin oturmadin esim arasa mesaj atsa verdigi cevaplar hep sonunda aklina gelebildim dusundugun icin sagol sormana gerek yoktu vesaire hep bunlari yapiyo esimde arada kaliyo ben hep boyle seylerde gitmesini istiyorum git bi saat otur gonlunu al diyorum ama gittigi sure icinde oglunun aklini celmeye calisiyo bunuda adim gibi biliyorum sizce boyle bi durumda davranislarim nasil olmali