• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil fikir verin lütfen

Keske hersey o kadar kolay ola bilse burda kadina cok agir dayak yanma kirik filan yada tecavüz olursa hapis olur yoksa hep para cezasi veriliyor bide ben buranin vatandasi degilim ama arastirdim bana dedikleri sey esinin onayi olmadan trde yasiyamazsin cocuklari sakin alip gitme kacirmis gibi olursun. Adam raporlu napcagi belli olmaz sadece korkuyorum

Siz hangi ulkedesiniz?

Korkmakta haklisiniz zira adam manyak. Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Bence siginma evine gitmelisiniz, devlete siginmalisiniz diye dusundum Avrupa'daysaniz. Adam cok dengesiz cunku, bir an once kurtulmalisiniz.

Ruh hastası gibi bir adam..
İki çocuk.. Şimdi çocukları neden yaptınız klişesine hiç gerek yok.. Bu pilav çok su kaldırır.. Ama madem ortada çocuklar var ve velayet konusunda korku duyuyorsunuz.. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.. Yani kendi kendinize kaldığınızda aklınıza yatan çözüm arayışlarından bir kaçını, size saçma gelmiş olsa bile bizimle paylaşır mısınız? Şunu düşündüm ama şundan dolayı vazgeçtim.. Şunu düşününce mantıklı geldi ama nasıl yapmalıyım bilemedim? gibi...
Ya kusura bakma tam anlamadim son yazdiklarini bide cocuk konusuna gelince ilk cocugumu isteyerek yaptim bana düzelir dediler cok cahil yasta evlendim 19 20 ve21 de dogum yaptim ikinci kazayla oldu aldirmaya karsi oldugum icin dogurdum inan bana icime sorsan neler yasadigimi uzakdan kolay gorunuyor bide yasadiklarimi görmelisin

Ya kusura bakma tam anlamadim son yazdiklarini bide cocuk konusuna gelince ilk cocugumu isteyerek yaptim bana düzelir dediler cok cahil yasta evlendim 19 20 ve21 de dogum yaptim ikinci kazayla oldu aldirmaya karsi oldugum icin dogurdum inan bana icime sorsan neler yasadigimi uzakdan kolay gorunuyor bide yasadiklarimi görmelisin

Şöyle..
Hani bir derdimiz olur ve çare ararız ya..
Genelde bir şiddet sonrası.. Ya da "herif" diyeceğim sizinkine, o uyuduktan sonra bir yalnız kalınır filan.. Ve düşünmeye başlarsınız.. Ne yapsam kurtulurum?
Ben burada düşündüğünüz çözümleri paylaşmanızı istiyorum.. Mutlaka çare düşünüyor ve vazgeçiyorsunuz korkuyla...
Nerede ne şartla yaşadığınızı şu an siz biliyorsunuz.. Bulduğunuz çözümler de bize ipucu verecek..
Bu yüzden siz kurtulma planları yaparken, gerçekleşmeyecek olsa bile.. Neler düşünüyorsunuz, onu anlatın...

Şöyle..
Hani bir derdimiz olur ve çare ararız ya..
Genelde bir şiddet sonrası.. Ya da "herif" diyeceğim sizinkine, o uyuduktan sonra bir yalnız kalınır filan.. Ve düşünmeye başlarsınız.. Ne yapsam kurtulurum?
Ben burada düşündüğünüz çözümleri paylaşmanızı istiyorum.. Mutlaka çare düşünüyor ve vazgeçiyorsunuz korkuyla...
Nerede ne şartla yaşadığınızı şu an siz biliyorsunuz.. Bulduğunuz çözümler de bize ipucu verecek..
Bu yüzden siz kurtulma planları yaparken, gerçekleşmeyecek olsa bile.. Neler düşünüyorsunuz, onu anlatın...
Çözümüm anlasarak bosanmak ama onuda istemiyor .cunku ona kotu yaklasirsam kotu seyler yapacagina eminim. Cok sey var kafamda yazsam bitmez en onemli dusunceyi yazdim.

Bu kadar derdin içinde tek bir çözüme gitmeniz, sıkışık hissediyor olduğunuz fikrini verdi bana.. Ailenizle bu durumu paylaşmayı düşünür müsünüz? En çok güvendiğiniz bir yakınınızın, durumu yoksa gelmeye, gerekirse masrafını bir şekilde karşılayarak (bilezik bozdurun mesela) yanınıza gelmesini sağlayan.. Baba mesela.. Varsa amca.. Kim size arka çıkabilecekse, buna inanıyorsanız o... Durumu bir de birlikte değerlendirin..
Tek çözüm yolu üzerinden başka bir fikir gelmiyor aklıma..
Ailem arkamda durmaz demeyin.. Bir deneyin, yanınıza bir çağırın.. Yine kimse arkanızda durmazsa, bulunduğunuz ülkenin şartlarına göre başka bir çözüm düşünülebilir..

Bu kadar derdin içinde tek bir çözüme gitmeniz, sıkışık hissediyor olduğunuz fikrini verdi bana.. Ailenizle bu durumu paylaşmayı düşünür müsünüz? En çok güvendiğiniz bir yakınınızın, durumu yoksa gelmeye, gerekirse masrafını bir şekilde karşılayarak (bilezik bozdurun mesela) yanınıza gelmesini sağlayan.. Baba mesela.. Varsa amca.. Kim size arka çıkabilecekse, buna inanıyorsanız o... Durumu bir de birlikte değerlendirin..
Tek çözüm yolu üzerinden başka bir fikir gelmiyor aklıma..
Ailem arkamda durmaz demeyin.. Bir deneyin, yanınıza bir çağırın.. Yine kimse arkanızda durmazsa, bulunduğunuz ülkenin şartlarına göre başka bir çözüm düşünülebilir..
Öncelikle cok sagol beni ciddiye alip yazdiklarin icin. Soyle bisey var benim aylem bosanmis olarak biliyor beni ve bana dedilerki birdaha onu affedersen sen bitersin bizim icin ve cok salagim onlari dinlemedim korkudan affetim yine simdi bunlari anlatirsam aylemi kaybetmek istemiyorum :( bide akrabalar almanyada var onlarda ailem gibi bitmis biliyor korkudan anlatamiyorum bosanmadigimi.

Oralarda senin adama sağlam cezalar verirler neden korkuyosun git polise benim ve çocuklarımın hayati tehlikesi var de uzaklaş yaşadığın bölgeden. Şanslısın kurtulma şansın var ondan ama ona bile tereddütle yaklaşıyosun.

Oralarda senin adama sağlam cezalar verirler neden korkuyosun git polise benim ve çocuklarımın hayati tehlikesi var de uzaklaş yaşadığın bölgeden. Şanslısın kurtulma şansın var ondan ama ona bile tereddütle yaklaşıyosun.
Para cezasi iki defa aldi Oda avukat tutarsa onunda bazi haklari olur bide yeni kanun cikmis onun izini olmadan kanton degisemem cunku onunda cocuklaridir cok zor gorunuyor benim yolum

Ailenin yanına dön tehdit etti barışmak zorunda kaldım polis zoruyla eve girdi falan de bişeyler uydur ailenin senin yanında olmasını sağla onlara sığın ne olursa olsun mağdur olan sen ve o günahsız yavrular. bi avukatla görüş olmadı dön ailenin yanına

Back
X