• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl İhtiyacı

öncelikle yaşın kaç?
bir de çok gördüğümden diyorum erkekler askerlikten sonra aşırı değişiyormuş.
böyle bir değişimi evlilik içinde yaşamak çok yıpratıcı olur her iki taraf içinde.
bence evlilik olsun diye bakmak yerine doğru zamanı beklemek daha mantıklı.

benim aklıma şöyle geldi nişanlın askerlik şubesine gidip tecili bozdursa sonra askerlik kağıdı geldiğinde dese ki öğrenci olduğum kayıtlara geçmemiş tecil sürem dolmuş askere çağırıyolar gitmezsem asker kaçağı olarak görünücem. kağıtta çıktığına göre artık tecili yeniletemem de mecbur gidicem yapıcak bişey yok desin annenler annesi gidipte askerlik şubesine onu mu sorucaklar :1:

Daha önceki konularını da okudum ....Yanlış anlama ama ailelerimiz bizden çok daha olgun ve hayat tecrübeleri bizden daha fazla oldugu için ben herzaman için Ailemin fikirlerine önem veririm ...Belki görüp de bildikleri şeyler var ve senin de anlamanı istiyorlar...Bir konunu okudum sadece tahmin de bulunuyorum benim kaynanam 70 yaşında ve kolsuz giyiniyor yazmışsın belki sen tesettürlü oldugu için sana abartı geldi benim babannem de 74 yaşında mayoyla denize giriyor....Sen o aileyi bilerek,görerek seçtin bu saatten sonra ne kaynanan sana karışabilir,ne de sen ona karışabilirsin...Yine orda bir yazı okudum 'Benim annem de 45 yaşında yazmıssın 'Hani sadece tahmin de bulunmak istiyorum Sen de o zaman en fazla 24 yaşındasın....Ben yazdıgın konulardan ilişkinle ilgili çok fazla eksiklikler oldugunu düşündüm...Ailene kulak ver,Allah yardımcın olsun

Back
X