Akıl işimi?

yokkk canııım deseydin..
Krediyi ben çekerim.. Işini kurarım... Ee benim maaşla da ev tutarız sen hazıra konarsın deseydn ya...

Geri zekalı herif....
2 gün önce canımın içiydi, bugün kredi çekmedin diye canın çıksın mı oldu....

Konuşma artık şu herfle yaa... Bırak allah aşkına....

hep biz bayanlarmı cekicez yaa..içim acıyorr..anındamı değişiyr böyleleri..haa birde evlencekmiş orda son lafıda bu oldu..

eskiden kızlar zengin koca peşinde koşardı, şimdi erkekler zengin kız peşinde koşuyo. kıyamet alameti midir nedir. şaka gibi adam kendini naza çekiyo ya

ya ben bu konudqa okuduğumuda anlamadım baştan Allah kurtarmış diyodum ama siz karşılıklıda yazışamıyopsunuz parça parça anlamsız konuşmalarınızda böyleyse doğal
senin artık karar vermen lazım bitirdiysen bitirmen lazım eğer ondan borç para aldıysan onu ver ve sussun sen bu şekilde görüşmeyi sürdürdükçe oda bu isteğini sürdürecek ve sadece para çekekemem istiyhosan gel de bitir sen acabada kaldıkça odahada çok yüz buluyor gibi geldi bana

Ayy içinde hiç şüphe kalmamıştır artık canım... Dedikleri evlenmeyi düşünen bir adama hiç uymuyor, e tabi ki sen hazıra konmucan da o mu konacaz? ne saçma bir düşünce bu... adam senden kocalık bekliyor resmen :))

Kızlar,,

sevdiğiniz bir adam var huyuna suyuna ailesine güveniyorsnuz?kendi memleketinde aile iş yeri var..sizi çağrıyor gel burada yaşayalım diyor...sizde ailenizden işinizden arkadaşrınızdan kopamıyorsnuz?
oda diyor ki oraya gelsem..yabancı bir şehir tek başınayım...bankada bir hesabımda yok.
sen kredi çek bankadan bir iş yeri açalım..hayatımza bakalım diyor..

sizce bu gurur kırıcı bir teklifmi?yada yapalırsa çok akılsızcamı bişey?

sizin söledikleriniz grçekten önemli..insan sevdiği yanına gelsin die böyle bir riske girilirmi?

gerçekten akla ihtiyacım var....

tşkler

evi de daya döse altina bir de araba cek elin degmiskenlaelaelaelaelae vay vay ne günlere kaldik-tatlicadiarzu- ya kek mi sandi seni bu adam? ya da bulunmaz hint kumasi mi saniyor kendini? ben evli oldugum adama kefil olmam besüprizzzzz

aile şirketi derken sigortalı falan değil...büyük marketi var..doğu şehirnde..çocuk iyi biri ..geçmişte benim girdiğim maddi zarardan kurtarmıştı..istese kendi cebine koyar gidebilirdi..kafam çok karışık.kolay kolayda yapmam böle bişey ama..ayrılık var..burdaki hyatımıda bırakamam..devir para devrde..o kadarda isteyenim varki aslında..mantık evliliği düşünürsem..ama ben bu insanın temzliğine inandım..ama ilerde olduki böle bişey çok ezerimde.benim paramdı falan..ben ezilirim içimde en kötüsü...kzılar gerçekten empati yapın sevdiğinzi güvendiğiniz var ..napardınızzz

Girdiğin maddi zarar ne kadardı? Onun senden istediği kredinin onda biri eder mi? Ailen ne diyor buna oda var tabi bir yrde? biliyorlarmı ilişkini en önemlisi destekliyorlrmı?

Aslında bana göre çok düşünmeni gerektiren çıkılmaz bir yolda değilsin, bu ilişkiyi bitirmen en mantıklısı. Aşkla bakmak yerine, tam tersi mantıkla bakman gerek bazı şeylere..

girdiğin maddi zarar ne kadardı? Onun senden istediği kredinin onda biri eder mi? Ailen ne diyor buna oda var tabi bir yrde? Biliyorlarmı ilişkini en önemlisi destekliyorlrmı?

Aslında bana göre çok düşünmeni gerektiren çıkılmaz bir yolda değilsin, bu ilişkiyi bitirmen en mantıklısı. Aşkla bakmak yerine, tam tersi mantıkla bakman gerek bazı şeylere..

ailem nerden biliyor hele bu isteğini duysa.neyse dün itibari ile bitirdim zaten..girdiğim maddi zararda 7000 di.canım..gerçi allah bana veriyor..onlarda anca nerde kimi avlarım hesabının peşine düşsünler.

Back
X