Akıl işimi?

kesinlikle daha konuyu okuduğumda tvde müge anlıda yalnış hatırlamıyorsam çıkmıştı ama emindeğilim bir tv deizledim aynı buşekil kredi çektirip hanımlara çocuğu olanlarla çok iyi baba rolleri falan filan kendini çok tahsili çalışıyor aile babsı gösterip ne avukatlar ne hakimler kalmış dolandırılmadık en sonda bir bayan rektörü dolandırmış iyi işi olanlar tercih sebebiymiş velasılı beni işkillendirdi bu adam aklıma o konuyu getirdi
konuşmalarına gelince mevzu paran değilken neden aynı mevzuyu açıyor kredi alma ve ona para verme konuna nekadar takıldığının farkında değilmisin sen başka mevzunuz kalmamış gibi hemen uzaklaş derim hayırlı başın varmışki erken farkına varmışsın krediyi çekip evleniceği gün yok olanlar olmuş o travmayı düşünemyiorum bile

sen hala acabamı diye düşünüyormusun... 1 gün bile fazla bu adama... Hemen ilişkini bitir ve skın bir daha görüşme....

evet kızlar yeminen gözümü okadar güzel açtınız ki...allah hepinize güzellikler versin..şimdi ne nete giriyor ne yazıyor.sanki işi gücü bitmiş gibi..bazen nete girer yazmazdı bak yeni yeni uyanmaya başladım ben..derdim suskunsun yazacak bişey yok morelim bozuk..bişey yapamıyoruz böyle ayrıyız...bişeyler yapmak lazım..bende derdim yani illaki para cekmekmi diyince başlardı sen beni anlamıyorsn..hem para cekince borç benim borcum öyle niyetim olsa 6 bini vermezdim falan demeye başlıyordu...hakkını yemiyorum dimi kızlar:)

ŞİMDİ ACTI MSNYİ NİCKİNE SUNU YAZMIŞ

Temiz yürekli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar çünkü kendilerini başkalarının hayatı için feda ederler.

ETKİLEME SANADINA BAKINNN..HEY ALLAHIM BANA DOĞRU İNSANLARI GÖSTER..ÖNCEDEN OLSA İNAN YERDİM..

Temiz yürekli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazlar çünkü kendilerini başkalarının hayatı için feda ederler.

temiz yürekli insanlar ne zamandan beri kadinin parasina göz dikiyomus
silin msndende niye tutuyosunuzki sizi tekrar ikna edebilsin diyemi

ETKİLEME SANADINA BAKINNN..HEY ALLAHIM BANA DOĞRU İNSANLARI GÖSTER..ÖNCEDEN OLSA İNAN YERDİM..

Temiz yürekli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazar, çünkü bir iyilik yaptıklarında karşılık beklemeden yaparlar...
Eğer karşılık bekleyerek bir iyilik yapıyorlarsa ve karşılık bulamadıklarında da tavır yapıyorlarsa bu onların iyi yürekli olduklarını değil, iyi yiürekli rolü oynadıklarını gösterir...

temiz yürekli insanlar hiçbir zaman rahat bir hayat yaşayamazar, çünkü bir iyilik yaptıklarında karşılık beklemeden yaparlar...
Eğer karşılık bekleyerek bir iyilik yapıyorlarsa ve karşılık bulamadıklarında da tavır yapıyorlarsa bu onların iyi yürekli olduklarını değil, iyi yiürekli rolü oynadıklarını gösterir...

aynen güzel arkadaşım

MURAT
krediyee ihtiyac artıkk
diyorumm
AYLİNNN
NİE YOK DİYORUM BENDEE
MURAT
yok diyorum
AYLİNNN
NİE AMAA
MURAT
alıp ne yapcamm
AYLİNN
SENİ ALDATTIN MI NAPTIM
BU TAVIRR
İŞ YERİ AÇMICAKMIYDIN
OLUYORMUŞ İŞTEE
BABANI KEFİL YAPCAN

Şu anda bir titreşim gönderdiniz.

AYLİNN
KENDİNE DAVRANIŞLARINA BİR BAK AYNADAN TAMAM MI
MURAT
nası dawranıyomuşum
AYLİNN:
İSTEKSİZLK
SANKİ ALDATTIM SENİİ
TAVRA BAKK
MURAT
istek olması için bi neden warmıı
isteyim arzum yüzde yüzdü şimdi hemen hemen hç yok ist için
AYLİNN
NE YAPTIM PEKİİİ
TEK KELİMEEE
YADA NE YAPMADIM
MURAT
yanlız oldugu hissettirdin
AYLİNN
KREDİ ÇEKEMEYEREKMİ
BEN ELİMDEN GELENİ YAPMADIM MI
GEL DEDİM İSTANBULA
BİR ARK.KAL
MURAT
o yüzde bir dahi degil
AYLİNN
YOK DEDİN
NE PEKİ ALLAH İÇİN SÖLYE
NE OLABİLİRRR
YOK DİMİ BİŞYEE
TAMAM CANIM KAPA KAPAA
MURAT
yabancıyız bizz
AYLİNN
SENİN YANLIZ KALMAYA NİYETİN VARMIŞ
TAMAM

istanbula gelmek istiyormus coookkkk ama memleketinde is kurmak icinde kredi cek diyor..ve tavriyla ilgili de soyleyebildigi bir nedeni yok..enteresan

Sinriden elm ayağım titriyor ya..telde aradı ne laflar habire beddua okuyor beni kandırdın paranı almak için benlen çıktın..allah b...versin...sürünceksin...yazışmalarıda gördünüz..ya ben çokmu salaktım göremedim..kızlar canım cicim diyenler meğer ne şeytan çıkıyormuş...dikkat edelim yaa

Sen benden bekliyorsn diyor ben ev tutcam iş kurcam sen hazıramı koncan diyor..allahım sana geliyorum yaa..yani tek taraflı sevmiş miş..
sizin roller değişmiş galiba? kendi hazıra konmayı bekliyomuş abinin sempatiksalakcinni

Sen benden bekliyorsn diyor ben ev tutcam iş kurcam sen hazıramı koncan diyor..allahım sana geliyorum yaa..yani tek taraflı sevmiş miş..

yokkk canııım deseydin..
Krediyi ben çekerim.. işini kurarım... Ee benim maaşla da ev tutarız sen hazıra konarsın deseydn ya...

Geri zekalı herif....
2 gün önce canımın içiydi, bugün kredi çekmedin diye canın çıksın mı oldu....

Konuşma artık şu herfle yaa... bırak allah aşkına....

Back
X