Akıl istiyorum kızlar bi bakın

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
32
Merhaba kızlar ben doğuda öğretmenim evim düzenim burda eşim İstanbul da çalışıyor haftasonları buraya geliyor.On beş tatil ve yaz için eşimin yanına döndüğümde aile apartmanında kalıyorum.Kayınvalidemle pek anlaşamıyoruz her gittiğimde de dip dibe olduğumuz için bir sorun çıkıyor canım sıkılıyor.Eşimle de sıkıntı yaşıyoruz.Şimdi bütün uçuşlar iptal eşim gelemeyebilir artık buraya ama ben de gitmek istemiyorum kayınvalidemle bütün gün aynı evde oturmak zorunda kalıcam eşimi de çok özlerim ama ne yapayım bilmiyorum.Siz olsanız kendi evinizde mi otururdunuz,yoksa oraya dönüp kayınvalideyle bütün gün oturup akşam eşinizi mi görmek isterdiniz.Kırıcı olmadan fikirlerinizi bekliyorum.

Peki siz nasıl gideceksiniz?
Evleriniz ayrı değil mi? Sonuçta herkesin kendi evinde kalması gerekiyor.

Sizin ayri eviniz varsa olabilir surec uzayacaksa ama kayinvalideyle ayni evde yasamaktansa bir yil de surse gitmem ben olsam.

Şehirlerarası seyahatler izne tabi değil mi. Birinci derece yakın ölümü, hastalığı vs sebeplerle gidebiliyorsunuz ancak.

Gidemezsiniz ama gidebilseniz bile herkesin sinirleri laçka olmuş. Bir akciğer iki sinir hücrelerini etkiledi bu virüs. Herkes manyadı. Normal insanlar bile normal değil artık. Tek kalın evinizde.

Eşim ailesiyle kalıyor orda ben de gidersem orda kalacağım çok kararsız kaldım
Aile apartmanı yazmışsınız bende evleriniz ayrı sandım. Anladığım kadarıyla eşiniz annesiyle sizin aranızı bulamıyor ve sizin yanınızda durmuyor.
Bu şartlarda ben olsaydım hergün kavga etmektense eşimi özlemeyi tercih ederdim.

Giderseniz sorun olacak belli fakat kalırsanız da bu sefer de gitmediğiniz için sorun yaşayacağınızı düşünüyorum. Artık iki sorun arasından birini seçmeniz gerek. Eğer imkan varsa gitmemeyi tercih ederdim ben. Kavga etmektense özlemek yeğdir.

Sizin bu kadar dert ettiğiniz şeyi eşiniz neden sorun etmiyor ? Yani gel bebeğim orada 1 gün bile fazladan geçirme, yanımda ol ben elimden geleni yaparım senin için demiyor ? Ben olsam gitmem , özleyen gelir, uçuşları düşünen çoktan bugün atlar gelirdi zaten .. Benim derdime düşmeyen adam için kendimi niye virüslü yollara vurayım ?

Eşiniz bu güne kadar neyi bekledi de gelmedi? Madem sizin orada eviniz var başka zaman da onun gelmesi lazımdı zaten. Anasının yanından ayrılamıyor anlaşılan. Benim eşim olsa ne ayrı çalışırdı benden ne de öyle kös kös anasının evini beklerdi. Bir yolunu bulup gelirdi yanıma. Kendinizi yorup da düşmeyin karantina bitse bile yola. Taviz veren pişman olur.

Eşim özelde çalışıyor ve işi iyi diye gelmedi ben de istemedim gelmesini çünkü ben döneceğim burdan elbet ben de sözleşmeli öğretmenim ve bir senem var şuan dönmek için.Anasının evini falan beklemiyor benim doğu görevini bitirip dönmemi bekliyor haliyle doğuda iş mi var da gelmiyor buranın şartlarını bilmeden yerinizden bu kadar acımasızca ve kötü bir üslupla yorum yapmanız ne kadar doğru?

eğer gitme imkanın varsa eşinin yanında ol tek başına nasıl geçecek karantina ben olsam giderdim kaynanayıda duyma onu görmezden gel şey dersin uzaktan geldim 15 gün karantinaya alıyorum kendimi

E adam işi için gelmiyor, siz de eviniz rahat diye gitmek istemiyorsunuz. İdeal evlilik. Ben yorum yapmayayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…