ailesi burda sanırım ara ara geliyor geçen h.sonu için gelmiş meselaAynen ondan adım bekle bir daha buluşmak isteyecek mi
Bir de nereye gidecek? Uzağa gidecekse ve işi uzaktaysa çok umut bağlama
Bana samimi geldi ama zamana bırak bakalım ilgisi uzun süreli mi ölç biçailesi burda sanırım ara ara geliyor geçen h.sonu için gelmiş mesela
Evet bırakın önce o adım atsınmerhaba arkadaşlar
bir kaç gün önce çocukluk arkadaşım faceden ikimizin üç yaşlarındaki resmini gönderdi bu bana has birşey değil bir sürü foto çekip birilerine göndermiş veya anı diye saklamış neyse bizim fotoda ben ona arkadan sarılmışım ama çooook tatlıyız fotoyu attı bana demişki senden sonra da böyle sarılan olmadı bana demiş neyse güldük ettik face de uzun yıllardır ekliyiz ama muhabbet yoktu bayadır, yazışırken dedimki keşke eski mahallenin çocukları toplansak ne güzel olur, o da hepimiz zor ama ben gitmeden seni görmeyi çok istetim dedi neyse gün ayarladık buluştuk geldi aldı hatta sanki 20 yıldır birbirimizi görmemişiz gb değildik çok sıcaktık bana ikide bir o fotoda öyle sarılarak kısmetimi kapattın senden sonrada öyle sarılan olmadı zaten diye şaka yollu takıldı :)
birbirimize geçen yılları anlattık vs ben evlenip ayrıldım bunu biliyormuş..duymuş..oturduk biryerde sohpet ettik güldük eğlendik evlenmediğini istediği gb biriyle karşılaşmadığını içkisi sigarası gece hayatı olmadığını falan söyledi ve çok içten bakıyor bana çok sıcaktık ikimizde ilk beni aldığında arabada ben uzun yıllar istanbulda yaşadığımı söyleyince bıraktın gittin bizi vs dedi neyse eve geldikailecek eskiden götüşüldüğü için uukarı çıktı bir kahve içti ..
ben ondan hoşlandım ne yalan söyleyim ara ara yanağımı sıktı falan çocukluğumuz beraberdi çünkü:)
okumuş çok güzel bir işi var ben lise mezunuyum o hiç evlenmemiş ben evlenip ayrıldım .
gelin güvey olmak istemiyorum
numaralarımız var birbirimizde whatsup tan hatta buluştuğumuzun ertesi günü bendeki eski resimlerden attım
güldük ettik çok muhabbet olmadı.
bir şey olacagı varsa ondan adım bekleyeyim değil mi bilemiyorum bakışlarından farklı şeyler anlamlar çıkardım offf akıl verin
Yaaa ben de aynen öyle sandımKonuyu başta okurken kız arkadaşınızdan bahsediyosunuz sandım Hayırlısı olsun
:)Yaaa ben de aynen öyle sandım
Bi o çocukluk fotosunun aynısını çekmeye çalıştık önce sonra GB çok da güZel ve eğlenceli olduVarmi bir gelismeee
Okurken inşallah aranızda bişeyler olur diye dua ettim.merhaba arkadaşlar
bir kaç gün önce çocukluk arkadaşım faceden ikimizin üç yaşlarındaki resmini gönderdi bu bana has birşey değil bir sürü foto çekip birilerine göndermiş veya anı diye saklamış neyse bizim fotoda ben ona arkadan sarılmışım ama çooook tatlıyız fotoyu attı bana demişki senden sonra da böyle sarılan olmadı bana demiş neyse güldük ettik face de uzun yıllardır ekliyiz ama muhabbet yoktu bayadır, yazışırken dedimki keşke eski mahallenin çocukları toplansak ne güzel olur, o da hepimiz zor ama ben gitmeden seni görmeyi çok istetim dedi neyse gün ayarladık buluştuk geldi aldı hatta sanki 20 yıldır birbirimizi görmemişiz gb değildik çok sıcaktık bana ikide bir o fotoda öyle sarılarak kısmetimi kapattın senden sonrada öyle sarılan olmadı zaten diye şaka yollu takıldı :)
birbirimize geçen yılları anlattık vs ben evlenip ayrıldım bunu biliyormuş..duymuş..oturduk biryerde sohpet ettik güldük eğlendik evlenmediğini istediği gb biriyle karşılaşmadığını içkisi sigarası gece hayatı olmadığını falan söyledi ve çok içten bakıyor bana çok sıcaktık ikimizde ilk beni aldığında arabada ben uzun yıllar istanbulda yaşadığımı söyleyince bıraktın gittin bizi vs dedi neyse eve geldikailecek eskiden götüşüldüğü için uukarı çıktı bir kahve içti ..
ben ondan hoşlandım ne yalan söyleyim ara ara yanağımı sıktı falan çocukluğumuz beraberdi çünkü:)
okumuş çok güzel bir işi var ben lise mezunuyum o hiç evlenmemiş ben evlenip ayrıldım .
gelin güvey olmak istemiyorum
numaralarımız var birbirimizde whatsup tan hatta buluştuğumuzun ertesi günü bendeki eski resimlerden attım
güldük ettik çok muhabbet olmadı.
bir şey olacagı varsa ondan adım bekleyeyim değil mi bilemiyorum bakışlarından farklı şeyler anlamlar çıkardım offf akıl verin
Bir sürü ufak detay var aslında mesela bi konu üzerine yanımdaki arkadaşla olan fotomu gösterdim öyle bir ortamda ben sana bakardım dediBıraktın gittin falan diyorsa kesin yazıyor sana .
ama bekle o adım atsın.
Çooook tşk ederim allah razı olsun hayırlıysa olsun ben isterim heheOkurken inşallah aranızda bişeyler olur diye dua ettim.
Hayırlısı ise tez vakitte olsun.
Bekle karşı taraftan adım gelirse sende rengini belli edersin :)
Yani bunların hepsi aramızdaki samimiyetten de olabilir sankiÇooook tşk ederim allah razı olsun hayırlıysa olsun ben isterim hehe
Bence hemen umutlanmasaniz daha iyi gibi cunku çocukluk arkadaşlıkları başka oluyo size verdiği değer arkadaşça olabilir beklemede kalsanız daha iyi zaten oda sizden hoslandiysa mutlaka iletişime geçecek biseyler yazacak konu bulmaya çalışacaktır. Nasıl ki siz hoslandiginiz icin bahane bulup biseyler yaziyorsanız oda aynısını yapacaktır şimdi siz sürekli yazarsanız oda mutlaka cevap verecektir ama siz anlayamazsiniz o zaman niyet arkadaşlık mi yoksa daha fazlası mi. Ve eğer arkadasliksa niyeti çok uzulursunuz iyice kapılıp hayal kırıklığına ugramaktansa temkinli yaklaşmakta fayda varYani bunların hepsi aramızdaki samimiyetten de olabilir sanki
Çok doğru. Bende ayırt edemedim zatenBence hemen umutlanmasaniz daha iyi gibi cunku çocukluk arkadaşlıkları başka oluyo size verdiği değer arkadaşça olabilir beklemede kalsanız daha iyi zaten oda sizden hoslandiysa mutlaka iletişime geçecek biseyler yazacak konu bulmaya çalışacaktır. Nasıl ki siz hoslandiginiz icin bahane bulup biseyler yaziyorsanız oda aynısını yapacaktır şimdi siz sürekli yazarsanız oda mutlaka cevap verecektir ama siz anlayamazsiniz o zaman niyet arkadaşlık mi yoksa daha fazlası mi. Ve eğer arkadasliksa niyeti çok uzulursunuz iyice kapılıp hayal kırıklığına ugramaktansa temkinli yaklaşmakta fayda var
Sen yinede dikkat et. şimdi yıllardır görmemişsin nasıl bi kişilikte olduğunu bilmiyorsun. evlenip ayrıldığını da duymuş. seni bakışmalarla falanla filanla etkileyip başka beklentilere kapılabilir. geri ararsa niyetini iyice anla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?