- 28 Aralık 2019
- 1.253
- 4.038
- 133
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 seneden sonra zor gelir ama bir ayda alışırsınız, bence biraz daha sabredin dayanamaz alışamazsanız çıkın artık iş bulmak çok zor. Çevremdekiler ne dere çok takılmayın kendinize iyi geleni yapın ama bi ay süre verin kendinizeHerkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
eşim her koşulda arkandayım diyor. İstifa etsem iş bulabilecek miyim onun korkusu da var
bence kendinize biraz zaman verin. her zaman istifa edebilirsiniz. acele etmeyin. bir sure calismaya devam edin. ilk günler gucluk yasamaniz normal.Herkese merhaba ben yeni işe girdim 1 hafta oldu ama 3 senedir çalışmıyordum, şuan acayip zorlanıyorum iş çok stresli proje bazlı yoğun bir iş, o kadar pişmanım ki başladığıma. Acaba istifa etsem çevremdekiler ne der bana?
eşim her koşulda arkandayım diyor. İstifa etsem iş bulabilecek miyim onun korkusu da var
Kızkardesımde beceremedı derlerse dıye korkuyoduMaddi sıkıntınız yoksa ayaklarınızın geri gittiği bir işte durmanıza gerek yok. Adapte olmadan ziyade şartlar ağır gelmiş. Bunlarda ilerde azalmayacak. Sizin direnciniz artmayacak.
Başkaları en fazla “zora gelemedi” der. Madem eşinizde arkanızda. Boşa zaman ve enerji kaybetmenize gerek yok.