evet senin hatan gerçekten eskileri gün yüzüne çıkarmak
o zaman huzur olmaz
eşine keşke onların içinde deseydin "benim elimden bu kadarı geliyor öyle yayılacağına gel de yardım et hangi birine yetişeyim.. yapabildiğim bu"
insan olsun önce.. çok şımarmış
tamam ben kabul edıyorum eskılerı acmak benım sucum
ama ben esım bole yaptıgı ıcın hırcınlasıyorum
bana bır kere olsun samımıyet gostermedı bana '' sende haklısın ama annem ıste ne yapayım ben '' dese bana yetecek
amm kavga sırasında alaycı alaycı hee hee tamam sen haklısın yawww falan yapıyo agzını yaya yaya annesını savunuyor bıraz sonra gelıp sarılıyor guya barısıyoruz ama benım ıcımde kalıyor
bız nısanlıyken bana masumum derdı benım o zamanlar hıc sesım cıkmazdı cok sessızdım sakındım sımdı sınır hastası oldum esımın gozunde o hanımefendı halımden eser kalmadı haysıyetım kalmadı
bende kaybettıgım haysıyetımı onurumu esımın agzından samımıyetle cıkan bır '' haklısın ''sozuyle gerı almak ıstıyorum
mesela konuyla ılgısı yok ama
bunun annesinin hassas noktası budur eşitlik adalet konusu oldu mu kımselere bırakmaz lafı '' biz şöle eşitiz böle adalaetliyiz herşeyi eşti yaptık ( ogullarına) diye anlatır ama kendiliğinden anlatır buna kımse bıse sormaz halbukı
ee benım de kanıma dokunuyor bu ya göz göre göre kadın yalan soyluyor
ben evlendıkten aylar sonra eltıme takılan bılezıklerın takı setlerının benden cok daha fazla oldugunu ogrendım ve ustelık eltımler bedava evde oturuyor ( kayınpederımın dıger ogluna aldıgı ev) bız kendı evımızı kendımız aldık dunyaca borcumuzz var
kadın hala bole anlatıyor ona sen esıt mısın adaletlı mısın dıye soran yok
ben bunu bole esıme soleyınce bana '' eltıler hep boledır ıste cekemezler bırbırını '' dıyor
ben eltı mı anlatıyorum burda?
basbaya kaynanamın ıkı yuzlulugunu gordum ve onu soyluyorum
bana böle yapıyor gelıp bıraz sonra da sarılıyor ben anlamıyorum gercek dusuncesı ne ?
bunlar benı yıprattı artık