• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl lazım .

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
selam kızlar bir otelden geçmiş rezervasyonları öğrenmenin bir yolu var mı sizce ? Yani birinin otelde kalıp kalmadığını nasıl öğrenebiliriz ;)

selam kızlar bir otelden geçmiş rezervasyonları öğrenmenin bir yolu var mı sizce ? Yani birinin otelde kalıp kalmadığını nasıl öğrenebiliriz :KK66:
geçen gün aklımdan geçtin. Ne yaptı ki dedim.
Nerelerdesin, karşılaşamıyoruz. Çinde misin hala?
Dediğin şey çok zor hatta imkansız. Çok kurumsal bir yerse daha da zor.
Müşteri bilgileri gizlidir.

geçen gün aklımdan geçtin. Ne yaptı ki dedim.
Nerelerdesin, karşılaşamıyoruz. Çinde misin hala?
Dediğin şey çok zor hatta imkansız. Çok kurumsal bir yerse daha da zor.
Müşteri bilgileri gizlidir.

tatildeyim kuşum gidicem tekrar ..Çok kurumsal değil 3 yıldızlı bir yer .

coook yakin bi tanidiin olmadii surece ogrenme sansin yok cnk sadece polis sorusturmasi vs gb bi durumda ogrenebilirsin baska turlu ogrenme sansin yok sana oyle bi bilgiyi veren olursa da yaptiginiz yasal olmaz illegaldir

Gizli bilgi ancak polis sorusturmasi ya da otelde bu islere bakma yetkisinde bi kanka

elimde sadece o otele bakıldığı hakkında bir internet geçmişi mevcut o kadar başka bir ibare yok ..Poliste yok neyse ben bu zehir hafiyeliği işini bırakmam lazım baksana başaralı olamıyorum :KK23:

tatildeyim kuşum gidicem tekrar ..Çok kurumsal değil 3 yıldızlı bir yer .

Gitmeden sanırım özgürlüğüne kavuşma çabaları veriyorsun.

Yani bence kendin edip kendin buluyorsun sanki.

Ben ki çok cesaretli biriyim ancak senin gibi dünyanın bir ucuna evli halde gidemem.

Dil durumların nasıl? Geliştirdin mi? Hayata adapte oldun mu orada?

Çok kurumsal değilse yüz yüze gidip çirkeflik yaparak belki bir nebze şansın var ama yine de zor.

Back
X