Akıl mı gönül mü ?

yani ona şans ver diyorsunuz.

peki kendime zaman vermelimiyim.
özge su tarihe kadar oldu oldu, olmadı dürüst olup ona anlatacaksın mı diyim..
çok aptal gibiym yaaa düşünemiyorm...

Akıl derken parası pulu,etiketi gelmedi benim aklıma açıkçası..Materyalist düşünmüyorum ....Mantıktan anladığım kafa yapılarının uyuşması,yetişme tarzlarının,aile yapılarının yakın olması,hoşlanılan veya tahammül edilemeyen şeylerin hemen hemen aynı olması,ortak paydaların çok olması,vs vs..

ısınamayınca da olmaz tabi....

yani ona şans ver diyorsunuz.

peki kendime zaman vermelimiyim.
özge su tarihe kadar oldu oldu, olmadı dürüst olup ona anlatacaksın mı diyim..
çok aptal gibiym yaaa düşünemiyorm...

ya bi ya bi yandan o insanı da düşün. sen olmazsa ayrılırsınn gidersin. ama o ardından bakakalcak. bi yandan da demeden bilemezsin. karısık bir durum.
şuna unutma istemeseydin bunları sorgulamazdın...

aynen bende materyalist acıdan söyelemdm...
senin bahsettgn kafa yapısı ailesi muhbti.. vs vs vs o bakımdan...

aynen bende materyalist acıdan söyelemdm...
senin bahsettgn kafa yapısı ailesi muhbti.. vs vs vs o bakımdan...

benim önceliğim bu tarz şeyler olurdu ilk etapta...bu açıdan içime sinmezse tipi istediği kadar iyi olsun ilişkide gelecek göremezdim....
Yani önce kafa yapılarının uyumu sonra fiziksel etkileşim benim için..Ama en iyi kararı durumu yaşayan verecektir....
Gençliğinde önce fiziksel etkileşimi ön planda tutup gerisini koyveren ve neticede hayal kırıklıkları yaşayan bendenizin aklı başına geldiğinde verdiği ve sonuçlarından memnun ve mutlu olduğu bir karar bu.....

yaa coğu kişi böyle diyor.
mantıken cok uyumlu. dış görünüşü kötü deil ama gönül işte.
sanırım fikrim netleşiyor.
bi süre denicem.

hani sana bazen herşey tam gelirde birden bir boşluğa düşersin onada aşk derler sen aşkı arıyosun vs leri değil .

ben askı arıyorum gercektende.
böyle yüzüne baktkca bakasım gelsin.onu sevdiğim için kendimi seviyim. yani tüm dünyam ehrşym o olsun. hersey onunla güzel olsn ..böle şeyler hissedblcgm birini istiyrom..
ve asık olamıyoruö...

lütven kalpine dinle insanların dediğini değil gönlün ne istiyo sen onu biliyomusun?

benim kalbim tam olarak onun gibi biribi istiyor tipi hariç yani tip dediğim benim hoşlancagm biri olmalı die..

ya kiminiz tanı diyor kiminz gönlünü dinle dior kiminz mantık diyor.
yemin ederim mala döndüm

benim kalbim tam olarak onun gibi biribi istiyor tipi hariç yani tip dediğim benim hoşlancagm biri olmalı die..

ya kiminiz tanı diyor kiminz gönlünü dinle dior kiminz mantık diyor.
yemin ederim mala döndüm

Yani kalbin olur diyor da tipi pek hayallerindekiylle örtüşmüyor öyle mi ??

Halbuki gönül kimi severse güzel odur derler...Çok çok gençken gözünün yeşili ,saçının sarısı vs vs ,kısaca çarpıcı bir yakışıklığı olması çok daha önemliydi aşık olmam için...kimbilir belki de sen de şu an çok çok genç olduğun için önceliğin bu şekildedir...

aynen öle ablacım hayallrmdeki herif ama tipi gönlüme hitap etmiyo.
işte gönlm sevse dünyanın en güzeli olucak o.

senc eonu sevebilirmiyim zamanla?

aynen öle ablacım hayallrmdeki herif ama tipi gönlüme hitap etmiyo.
işte gönlm sevse dünyanın en güzeli olucak o.

senc eonu sevebilirmiyim zamanla?

Şöyle söyleyeyim..

Tipi tamamen hayallerindeki gibi olup kafa yapınız hiç uymayan insan mı daha uygun gelir sana ki sonuçları neler olur az çok tahmin edebilirsin...
Tipi tam hayalin olmayıp ta gönlüne hitap eden bir insan mı daha uygun gelir sana..Onun da sonuçları için yaşaman lazım...

Şu var tipine aşık olduğun kişi, zamanla karakterini öğrendikçe senin nefretini de kazanabilir ve sonradan olmaz olsun onun yakışıklılığı,insan olamadıktan sonra napayım onun tipini de diye düşünebilirsin...

Kalbine hitap edeni zamanla sevebilirsin ama kalbine hitap etmeyip sadece tipine kapılacağın biri ile yaşayacağın ilişki seni sonradan çok mutsuz edebilir...Ama yine de sen kimseden etkilenme,sorduğun için kendi fikirlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…