- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi zombieozge
-
Şöyle söyleyeyim..
Tipi tamamen hayallerindeki gibi olup kafa yapınız hiç uymayan insan mı daha uygun gelir sana ki sonuçları neler olur az çok tahmin edebilirsin...
Tipi tam hayalin olmayıp ta gönlüne hitap eden bir insan mı daha uygun gelir sana..Onun da sonuçları için yaşaman lazım...
Şu var tipine aşık olduğun kişi, zamanla karakterini öğrendikçe senin nefretini de kazanabilir ve sonradan olmaz olsun onun yakışıklılığı,insan olamadıktan sonra napayım onun tipini de diye düşünebilirsin...
Kalbine hitap edeni zamanla sevebilirsin ama kalbine hitap etmeyip sadece tipine kapılacağın biri ile yaşayacağın ilişki seni sonradan çok mutsuz edebilir...Ama yine de sen kimseden etkilenme,sorduğun için kendi fikirlerimiz doğrultusunda yorum yapıyoruz...
Bence sorunun cevabı gönül olmalı!
En azından bana göre öyle....aklımla hareket etmedim bugüne kadar....
Gerçi bu bana ne kazandırdı onuda bilmiyorum...
Belkide seni sevenle olsan daha mutlu olabilirsin.....:S
uu bu yorumun beni çok etkledi.
ben istiyorum die, istedgm gb imajınıda deiştiriyor. yavaş yavaş yapması gerekn bir şey.
hani ben istyrm die olmzsa olmazlrndan vazgeciyor.
sonra sadece beni deil arkdşlrmı bile kaznmak istiyor.
kafa yapısı muhbt falan zaten eglenceli. sadece hani seveblrmiyim onu acaba diyorum. ona aşık olmak istrm ama naısl olcak bu işte.
ama ablacım cok haklısın. ne böle tam tipim dedgm adamlar gördüm içi fossss. bu adamda tipisz diil zaten,yanında gururla tasıyablcegin bi tip.ama gönlm ısınırmı acaba die.
ama karar verdim galiba..denicem
Bir erkek cinsellik açıdanda çekici olması gerek bacı kardeş olamıyacağınıza göre adam her dokunduğunda sen kendini geri çekeceksin ,iğreneceksen,tiksineceksen görüşmeyi ver!
ee zaten gönlüme uyuyor ama tipine ısınamadım diyor özetle :)
uu bu yorumun beni çok etkledi.
ben istiyorum die, istedgm gb imajınıda deiştiriyor. yavaş yavaş yapması gerekn bir şey.
hani ben istyrm die olmzsa olmazlrndan vazgeciyor.
sonra sadece beni deil arkdşlrmı bile kaznmak istiyor.
kafa yapısı muhbt falan zaten eglenceli. sadece hani seveblrmiyim onu acaba diyorum. ona aşık olmak istrm ama naısl olcak bu işte.
ama ablacım cok haklısın. ne böle tam tipim dedgm adamlar gördüm içi fossss. bu adamda tipisz diil zaten,yanında gururla tasıyablcegin bi tip.ama gönlm ısınırmı acaba die.
ama karar verdim galiba..denicem
Hayır gönlüme uyuyo dememiş Nasıl diyim Kriterlerimi uyuyo demiş ikisi çok farklı
Gönlüne uysaydı gönlü kabul etseydi olurdu bence burda bize sormazdı:26:
benim kalbim tam olarak onun gibi biribi istiyor tipi hariçyani tip dediğim benim hoşlancagm biri olmalı die..
ya kiminiz tanı diyor kiminz gönlünü dinle dior kiminz mantık diyor.
yemin ederim mala döndüm
slm kızlar.
şuan şu dk itibariyle çok çelişkiliyim ve yardım etmenizi fikrinizi söylemenizi istiyorum..
bir erkekte aradığınız tüm özelliklere sahip bir adam karşınıza çıkıyor.
aklı karakteri işi konumu ailesi muhabbeti sizi sevmesi vs vs vs tam herşey hayalinizdeki gibi, fakat ondan hoşlanmıyorsanız..ondan elektirik alamıyorsanızona cevabınız ne olurdu??
herşey düşlediğiniz gibi ama sadece tipi sizin tipiniz diil.
bu durumda ne yapardınız?
bana akıl fikir verirmisniz kızlar????
bak bakalım ne demiş
Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın.
Sözü bir şeyleri anlamanıza yardım eder.Ne dersiniz?
Her şey tip demek değildir.
İsterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun gönül istemezse bir şey yapılmaz.
evet kriterlerime çok uygun tam hayal ettiğim gibi herşyiyle.. yani evet bu '' O '' adam , birlikte mutlu olablirim diyeblcgm biri.
tek sorun ne kadar yakışklı karzmatik olsada benim gönlüme hitap etmemesi.
hani benim dedgim sordugum şu..
ben bu adamı seveblrmiyim.
haaa zaten seviorm. ama hani tam anlamıyla böle onu aruzlarcasına cok deli divana severcesine..
bu mümkn mü yani
kendini bana sevdirebilirmi ben onu sevebirmiyim.
ben zaten kendi bencilliğimden diil ilk baştada dediğim gibi, ona umut verip onu izmek istemedgm için size soruorm. onu seveblrmiyim sizce diye?
hanib öle bir tecrübesi olan varsa sölesin..
daha evlneme gb bir durumda yok zaten ama başladmı ciddi olsun istiyorm. lay lay lom flörtcü biri diilim.
o yüzden, böle bir tecrübesi olan varsa...
paylaşsn ..lütfeeen
Ala ala iyide madem kalbi onun gibi birini isityo tipe niye bakıyosun..
Kalbin isityosa tipinide kabullenmiş olman lazım bence arkdadaş ne diceni nasıl anlatcanı şaşırmış
Benmi anlamıyorum kalbi ısınan insan tipi niye sorun etsinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?