Akıl mı gönül mü ?

zombieozge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
237
0
46
Antalya
slm kızlar.
şuan şu dk itibariyle çok çelişkiliyim ve yardım etmenizi fikrinizi söylemenizi istiyorum.. :43:

bir erkekte aradığınız tüm özelliklere sahip bir adam karşınıza çıkıyor.
aklı karakteri işi konumu ailesi muhabbeti sizi sevmesi vs vs vs tam herşey hayalinizdeki gibi, fakat ondan hoşlanmıyorsanız..ondan elektirik alamıyorsanız :53: ona cevabınız ne olurdu??
herşey düşlediğiniz gibi ama sadece tipi sizin tipiniz diil.
bu durumda ne yapardınız? :43:
bana akıl fikir verirmisniz kızlar????

e aradığın herşey olsaydı, bence hoşlanırdın.
o zaman bence bi eksik var

işte mantıken aradıgım herşey var ama gönül istemiyor.
aklımla gönlm bir olmuyor.
herkes sonradan seversn begenrsn vs modunda.. ama ben emin diilim..
umut vermek istemiyorum..bide içim almıyor :14:
bilmiyrm. ama mantıken düşündgmde ise kaçırmak istemiorm. çünkü tam düşledgm gb..
offff:18:

slm kızlar.
şuan şu dk itibariyle çok çelişkiliyim ve yardım etmenizi fikrinizi söylemenizi istiyorum.. :43:

bir erkekte aradığınız tüm özelliklere sahip bir adam karşınıza çıkıyor.
aklı karakteri işi konumu ailesi muhabbeti sizi sevmesi vs vs vs tam herşey hayalinizdeki gibi, fakat ondan hoşlanmıyorsanız..ondan elektirik alamıyorsanız :53: ona cevabınız ne olurdu??
herşey düşlediğiniz gibi ama sadece tipi sizin tipiniz diil.
bu durumda ne yapardınız? :43:
bana akıl fikir verirmisniz kızlar????

tip herşey demek mi. siz misss turkeye mi katıldınız?
ay sinirlendim şimdi.
içi güzel ama dışı değill öylemi.... :50: valla sonuç belli yakmayın kendiinizi de onuda...

hee şimdi dank etti:)
tipi mi sorun??

Dış görünüş olarak sizi cezbetmiyor demek ki.İyi düşünüp karar verin,karşınızda ki üzülmesin.

tip herşey demek mi. siz misss turkeye mi katıldınız?
ay sinirlendim şimdi.
içi güzel ama dışı değill öylemi.... :50: valla sonuç belli yakmayın kendiinizi de onuda...

uuu sözlerin tokat gibi vurdu..
ama cok haklısın.
tip hersey demek değil. bende cok güzel değilm. ama hani düşünsene sen onu begenmiyorsn yani sana cekici gelmiyor vs o sana yaklaşsa sana bişe dese ne yapsa gözüne batmaz mı.. hani offf acıklayamıorm..
ve ona cvp vermem gerekiyor. veremiyorum cvbımıda...:43:

yaşın kaç merak ettim öncelikle bunu soracağım. bence sevginin olmadığı yerde mantıkta olmaz. hep eksik hep eksik kalırsın. sonra çok pişman olursun.sevmiyorsan her şey batar insana. elini tutmak. hiçbir şeyden zevk almazsın. eziyet gibi gelir her şey.

demekki gerçekten aradığın özellikte bi erkek değil..dörtdörtlük olsaydı ondan hoşlanırdın dimi :21::21: biraz görüşebilirsin tanımaya çalış baktın hala değişiklik yok..güzel bi dille birbirinize uygun olmadığınız söylersin canımm:32::32::32:

yaşın kaç merak ettim öncelikle bunu soracağım. bence sevginin olmadığı yerde mantıkta olmaz. hep eksik hep eksik kalırsın. sonra çok pişman olursun.sevmiyorsan her şey batar insana. elini tutmak. hiçbir şeyden zevk almazsın. eziyet gibi gelir her şey.

yaşım 21.

ebet işte hani o zevk alır benm yanmda olmaktn mutluluk duyar. ama ben işte ..
etrafmdaki herkes onunla olmam gerektiğini söylüor.
tipin önemli olmadgnı sölüor.
çünkü bu herif cidden hayal ettgm bir konumda.. ama işte... amalar var ve bend eişte ne cevap evrcm bilmiorm :43:

anında kabul ederdim daha az uyanı kabul etmedim mi sanki bunu hayli hayli kabul ederim denerim ruhumun diğer yarısı o mu değil mi
ben ne kadar tipliyim ki onun tipine bakayım güzellik geçici baki kalan hoş muhabbet

demekki gerçekten aradığın özellikte bi erkek değil..dörtdörtlük olsaydı ondan hoşlanırdın dimi :21::21: biraz görüşebilirsin tanımaya çalış baktın hala değişiklik yok..güzel bi dille birbirinize uygun olmadığınız söylersin canımm:32::32::32:

onu bende düşündüm ama hani o iyice umutlanırsa.
bu arada tipsiz biri değil. çok cool yakışklı bir tip fakat bana hitap eden bir tip diil.

onunla konusurken bile bi garip oluyorum. onun o sözlerine bana yaptıklarına ettklerne karşı mahçp oluorm...:14:

valla canım tip önemli faktör
yanına yakıştıramıyorsan, ilerde de sorun olur
hep kafana takarsın, gözün dışarı bile kayabilir hala arayısta olursun
o yüzden de bence kabul etme ;)

uuu sözlerin tokat gibi vurdu..
ama cok haklısın.
tip hersey demek değil. bende cok güzel değilm. ama hani düşünsene sen onu begenmiyorsn yani sana cekici gelmiyor vs o sana yaklaşsa sana bişe dese ne yapsa gözüne batmaz mı.. hani offf acıklayamıorm..
ve ona cvp vermem gerekiyor. veremiyorum cvbımıda...:43:

ya tatlım o anlamda söylemedim. benim sevdiğim bana seni mi sevicem demişti. çünkü ben dış görünüş olarak toplu bir kızım. o yüzden böyle tipiyle yargılayanlara hiç gelemiyorum. madem ısınmadın. hiç başlama direk bitir. yazık gerçekten sevilmediğini daha sonradan söylersen üzülür. başında karar verki sende üzülme. bir iki üzülür şimdi ama geçer... ve rica ediyorum nolur dış görünüşle insanları değerlendirmeyin...

anında kabul ederdim daha az uyanı kabul etmedim mi sanki bunu hayli hayli kabul ederim denerim ruhumun diğer yarısı o mu değil mi
ben ne kadar tipliyim ki onun tipine bakayım güzellik geçici baki kalan hoş muhabbet

ya konuşması ilgisi aklı zekalı konumu unvanımuhabeti ailesi düşünceleri herşey hrşey istedgim gibi . ama arkadsm tamam deneym düşünym ama hani ona umut vermekten korkuyorum bi de hani içim almıyor. kalben düşündüğümde canım yanına gitmek bile istemiyor. tipi falan çok iyi yanıma yakştrmadgmdan deil.sadece ben hoşlanmadıgımdan dolayı..
iama mantıken düşündgmdede acayip gurur verici acayip böle hoş hisstgm iyi hisstgm böle ..iyi işte...

ama aklımla gönlm bir olmadı.
aklım kabul et diyor gönlüm etme diyor. ikisi şiddetle beynmde savaş veriyor :43:

ya tatlım o anlamda söylemedim. benim sevdiğim bana seni mi sevicem demişti. çünkü ben dış görünüş olarak toplu bir kızım. o yüzden böyle tipiyle yargılayanlara hiç gelemiyorum. madem ısınmadın. hiç başlama direk bitir. yazık gerçekten sevilmediğini daha sonradan söylersen üzülür. başında karar verki sende üzülme. bir iki üzülür şimdi ama geçer... ve rica ediyorum nolur dış görünüşle insanları değerlendirmeyin...

arkadaşım dış görnşle degerlendrmiyorum ki. gercekten cok cool çok akrmztk yakşklı bir adam. ama ben hoşlanmıyorum. yoksa tipine dedgm bişe yok. tipsiz diil.elini sallasa ellisini bulablcek tipte. fakat benim gönlüm kaymıyor mantgm kayıyor..acayip analtalmıcak derecede çelşiyorum..çok fena. yarında cvp vermem lazm:S ve başma agrılr girdi sabahtan beri.
hala bi karara varamadm.
pişman olmakta istemiorm :43:

4-4 lük olması şart değil hayatımızdaki insanın...Çünkü biz de 4-4 lük değiliz...
ben akıl derdim...çünkü önce gönüle hoş gelen sonradan akla itici gelebiliyor tanıdıkça...ama aklı çelen gönlü de çelebiliyor hiç umulmadık anda....
eşit derecede hem gönlü hem de aklı çelenle karşılaşmak oluyor mu bilmem...illaki biri diğerinden ağır basıyordur...daha uzun vadede cevabı olan bir şey sanırım bu...

Son düzenleme:
onu bende düşündüm ama hani o iyice umutlanırsa.
bu arada tipsiz biri değil. çok cool yakışklı bir tip fakat bana hitap eden bir tip diil.

onunla konusurken bile bi garip oluyorum. onun o sözlerine bana yaptıklarına ettklerne karşı mahçp oluorm...:14:

ya seni tanımak istiyorum herşeyi aceleye getirmeyelim yavaş yavaş olsun bazı şeyler.. diyebilirsin..hani ben çok kişiden duymuşumdur..başta hiç hoşlanmayıp görüştükçe etkilendiğini söylenyenler oldu yanii.

arkadaşım dış görnşle degerlendrmiyorum ki. gercekten cok cool çok akrmztk yakşklı bir adam. ama ben hoşlanmıyorum. yoksa tipine dedgm bişe yok. tipsiz diil.elini sallasa ellisini bulablcek tipte. fakat benim gönlüm kaymıyor mantgm kayıyor..acayip analtalmıcak derecede çelşiyorum..çok fena. yarında cvp vermem lazm:S ve başma agrılr girdi sabahtan beri.
hala bi karara varamadm.
pişman olmakta istemiorm :43:

yaa tipini tarzını marzını at bi köşeye sen ya.. ısınmamıssın işte... önceden sevmediğin birini sonradan sevebilirsin ama buda bir gerçek.
bir dene dicem de şimdi adama ümit vermiş olcan :S valla gönülü dinlesende pek biyere varamıyon acıkcası, mantığın uyusması daha önemli bence...:26:

Parası pulu,ailesi,etiketi kendinin olsun derdim byby seviyorsam bunların hesabını yapmazdım %yüz emin olurdum

Back
X