Akıl mı kalp mi?

Kalp mi akıl mı

• Her türlü

OY: 0 0,0%
  • Her türlü

• Herkes

• Ankete Katılan
    0
kalbindeysen aklındada olursun. Aklındaysan kalbindede olursun Benceee

4 yıllık bi ilişkim var ama erkek arkadaşım aklım sende kalbim boş dedi ne yapmalıyım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

4 yıllık bi ilişkim var ama erkek arkadaşım aklım sende kalbim boş dedi ne yapmalıyım ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
Ayrılcan napcan. Böyle saçmalık mı olur Allah aşkına ne demekmiş o.

Böyle söyledi işte ama suda var yanındayken acayip mutlu ayrılmak istemiyorum çözüm bulmak istiyorum dedi birazda kendi elinde değil mi bu ?
Yaş kaç Allah Aşkına ergen misiniz?

Aklında olup nasıl kalbınde olmuyor ya.
Mesela benım bır arkadaşım var aklıma ama aynı zamanda ona karşı kalbım nefret duyuyor.
Eşimde aklımda kalbım aynı zamanda eşime sevgi beslıyor.
Aklındaysan kalbındede birşeyler hısseder. He bu aşk değilde başka birşeydir.

Böyle söyledi işte ama suda var yanındayken acayip mutlu ayrılmak istemiyorum çözüm bulmak istiyorum dedi birazda kendi elinde değil mi bu ?

Öyle şey olmaz .. Başka şeyler var belli ardında bu saçma lafların çıkar yakında kokusu ..

Nasıl birşeydir? ?

Dur sevgilini hemen ameliyata alıp kalbınde sana karşı ne his var bakim

Şaka bir yana ne bilim ben sevgiline sor.
Peki kalbinde bişi beslemeyen hergün günaydın mesajında güzel güzel şeyler yazar mı? Öle mesajları var ki dünyanın en mutlu insanı edebiliyor ama şuanki durumuna anlam veremiyorum.

Peki kalbinde bişi beslemeyen hergün günaydın mesajında güzel güzel şeyler yazar mı? Öle mesajları var ki dünyanın en mutlu insanı edebiliyor ama şuanki durumuna anlam veremiyorum.
Sana şu kadar diyim. Onun aklında da kalbınde de başka birisi var senı yedekte tutuyor . Başka bir açıklaması yok.

Anket şıklarına bakıyoruz;
  1. Her türlü
  2. Her türlü
  3. Herkes

Biraz ilginç olmuş sanki

Cok enteresanmis ilk defa boyle bisey duyuyorum.Bence aklinda da olsan kalbinde de olsan bosverrr.cunku daha ne istedigini bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…