- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Ne kadardır çalışıyorsunuz. Bir de ne iş yapıyorsunuz.yerime birini bulmak icin 2 hafta(kanunen hakki) daha
Mobbing bu, ara 170 anlat ihtar cekebilir miyim diye sor ya da yonlendirir seni kimse kimseye boyle sey yapamaz yaparsa karsiligini alirMerhabalar...
Yeni mezunum... Sukur mezun olur olmaz ise girebildim. Maasi da ortalama diyebiliriz belki ustu hatta.
Fakat mudur inanilmaz kaba, saygisiz. Bu sene gelmis ve bu sene gecen senenin tum calisanlari sokta. Kurallar koymuş (koysun ama uslubu cok cirkin), yonetici (kendi) gorunce destur cekilecek. Bu yuzden kiziyor insanlara. Deli gibi calisma saatleri koymus insan yasamaz. 2 kisilik isi bir kisiye yuklemis. Surekli bir azar isitecegim korkusu.. 3 hafta oldu calismaya baslayali. Sigortami da yeni baslatmislar, onceki maasi verecekler mi o da mechul.
Ailem cok mutluydu isimden dolayi. Cok uzuluyorum herkesi hayal kirikligina ugrattim diye. ben de ugradim... cikmayip bir ay disimi siksam mi yoksa istifa mi etsem... yerime birini bulmak icin 2 hafta(kanunen hakki) daha calistirirsa burnumdan getirir inanilmaz kaba laflari var duysaniz... yazamiyorum nolur nolmaz diye...
tesekkurler simdiden
Sozlesmede deneme suresi ekliyse gecerliymis o... Bende deneme suresi yazmiyordu...3 haftalik calisan oldugunuz icin kanunen hakki yok 2 hafta daha calistirmaya diye biliyorum. Bunu bi danisin 170e. 2 aylik deneme suresinde hic ihbar suresi zorunlulugu duymadim. Herkes elini kolunu sallaya sallaya cikiyor ilk haftalarda.
Bence cıkın. Saatleri, uslubu, sigortanizin yapilmayisini da sikayet edin.
Mudur tahammul edilecek gibi degil ki... Sabrimi sinamayin benim diyor kendi beceremedigi is icin. Kafami kasiyacak zaman birakmamislar. 9dan 6ya kadar angarya yikmislar hep. inanin 1 saatim yok ne 1 saati 20 dk ara birakmamislarBu devirde iş bulmak çok zor artı kamu hariç özel sektörde insanlar resmen çirkef. Özellikle kadınlar bu günlerinizi mumla aramayın dikkat edin derim.
Ben kıskanç bir kadın yüzünden işimden olmuştum.
İşyeri baskısı heryerde var.
Yeni geldiği için böyle. Kendini kabullendirmeye çalışıyor.Mudur tahammul edilecek gibi degil ki... Sabrimi sinamayin benim diyor kendi beceremedigi is icin. Kafami kasiyacak zaman birakmamislar. 9dan 6ya kadar angarya yikmislar hep. inanin 1 saatim yok ne 1 saati 20 dk ara birakmamislar
inanin ben dd calismak istiyorum. ama insan her gun bugun ne diye takacak diye gidince olmuyor daha 3 hafta oldu ustelik...Bu kadar kolay pes etmemelisiniz. Yöneticiler geçicidir. Bu kadar şikayet varsa değişir zaten.
Sozlesmede deneme suresi ekliyse gecerliymis o... Bende deneme suresi yazmiyordu...
Yani azicik daha insani calisma suresi olsa,mudur yine kontrol etsin ama azarlayici,asagilayici, rencide edici,kibirli olmasin. hadi olsun ama bu kadar degil.. agzimda aft cikti stresten. ise alirken seni cok calistiracagim demisti ama bu kadarini bsklemiyordum.
ben de 2 hafta calismak istemiyorum bana kok sokturur eminim sinirinden. ama karsilikli kabul etmezse ihtar suresi 2 hafta dayanmak zorundayim...
Burdan cikarsam calismayi dusunmuyorum bi sure... Bi de suan calisma zorunlulugum yok... 1 ay oldu cv'me 1 ayi eklesem kalsa oyle bi sure diye dusunuyorum... yani evli falan da degilim o yuzden mecburiyetim yok yani bu derece strese deger mi bilmiyorumBenim müdürümde inanılmaz derecede kaba. Yaptığım ödül aldığım işi bile burnumdan getirdi. Varın gerisini siz düşünün. Ama oturup istifa edemem. Duadayım gitsin gönül rızası ile. Mümkün olduğunca uzak duruyorum. Elden bir şey gelmiyor. Bu devirde iş bulmak zor. Bir yandan başka işlere baksanız. Bulunca da çıkarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?