Akıl sağlığı psikoloji

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
Hanımlar merhaba sormak istediğim konu uzmanlık isteyen birşey olabilir ama burada da fikri olan aynı şeylere tanık olmuş olan biri olabilir diye sizlere de bu platforma sormak istedim.yakından tanıdığım bir insan bir kaç kez değil pek çok kez tanık oldum olayları yasadığı şeyleri abartmayı çok seviyorum köyü olan birşeyi bile iyi gibi gösteriyor bire on katarak bazen olmayan birşeyi varmış gibi gösterip inanılmaz birşekilde hikaye anlatır gibi anlatıyor birhastalık olabilir mi diye düşünmeye başladım açıkcası önceleri huyu mu böyle diye düşünüyorduk ama artık baska türlü düşünmeye başladık sizce olabilir mi böyle bişey

hastalik olabilr mi bilmiyorum abartmayi seven cok insan var. dikkat cekmek veya kendini dinletmek istediklerini falan dusunuyorum. birde oyle insanlarin dedigi her zaman dogrudur asla yanlislari bilmezler haspamlar.

hastalik olabilr mi bilmiyorum abartmayi seven cok insan var. dikkat cekmek veya kendini dinletmek istediklerini falan dusunuyorum. birde oyle insanlarin dedigi her zaman dogrudur asla yanlislari bilmezler haspamlar.
Şöyle söyliyim açıkca mesela şuan okul servisinde çalışmaya başladğını söyledi ilkokul kendisi avrupa yakasında ama anadolu yakasında bir okulun servisinde hostes bayanlar var ya öyle ama okullAr açılmadı daha ortada daha okul eğitim öğretim yok ama öğrenci taşıdıklarını söylüyor ne biliyim mantıklı değil

Şöyle söyliyim açıkca mesela şuan okul servisinde çalışmaya başladğını söyledi ilkokul kendisi avrupa yakasında ama anadolu yakasında bir okulun servisinde hostes bayanlar var ya öyle ama okullAr açılmadı daha ortada daha okul eğitim öğretim yok ama öğrenci taşıdıklarını söylüyor ne biliyim mantıklı değil

ilkokul 1. siniflar normal egitim ogretimden bir hafta once basliyordu en son bildigim. bu hafta acilmis olmasi gerekiyor yani iki gundur.olabilir yani.

İlkokul 1 ler başladı diye biliyorum ben ya.Hatta kuzenimde lise sonda,onunda erken başladı sınava giricekler diye ama onunki özel okul.Belki bütün son sınflar için geçerli değildir.Herneyse sonuç olarak okula başlayan sınıflar var diye biliyorum bende.Doğru olabilir bu yani.Onun dışında abartılı konnuşmaları bi hastalık olabilir bilemem.

ilkokul 1. siniflar normal egitim ogretimden bir hafta once basliyordu en son bildigim. bu hafta acilmis olmasi gerekiyor yani iki gundur.olabilir yani.
Bu sene başlamicak 1 hafta kala normal zamanda başlicak 1. Sınıflarda kızım ilk okula başlicak tq ordan biliyorum ;)

Özel Okullar da 8. sınıflar teog sınavları nedeniyle pazartesi günün den itibaren yeni eğitim dönemine girdiler.

Özel okullar farklı zamanlarda açılabiliyor, bir de çok manasız değil mi, niye bu konuda yalan söylesin ki size?

Hanımlar merhaba sormak istediğim konu uzmanlık isteyen birşey olabilir ama burada da fikri olan aynı şeylere tanık olmuş olan biri olabilir diye sizlere de bu platforma sormak istedim.yakından tanıdığım bir insan bir kaç kez değil pek çok kez tanık oldum olayları yasadığı şeyleri abartmayı çok seviyorum köyü olan birşeyi bile iyi gibi gösteriyor bire on katarak bazen olmayan birşeyi varmış gibi gösterip inanılmaz birşekilde hikaye anlatır gibi anlatıyor birhastalık olabilir mi diye düşünmeye başladım açıkcası önceleri huyu mu böyle diye düşünüyorduk ama artık baska türlü düşünmeye başladık sizce olabilir mi böyle bişey
psikolojik bir hastalığı olduğu belli, ama ne olduğuna dair tabiki de burada fikir yürütemeyiz. çoğu insan atıp tutuyo bu günümüzde. ben de çoğu insanın normal olmadığını ciddi yardıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. kınamıyorum da onları.. anlamak lazım aslında ve yardımcı olabilmenin yolunu bulmak lazım. zor bu durumlar. Allah yardımcısı olsun.

arkadaslar kardesım kısılık bozuklugu gecırdı cok degısık bır hastalık ama allaha cok sukur duzeldı bi terapist sayesınde adam azerbaycanlıymıs bana bu adamı azerbaycandakı kuzenım soylemıstı arada sırada ıstanbula gelıyor hastalar ıcın fıyatıda uygun demıstı 3 seans gıttık bakırkoyde bı ofısı var ayın bazı gunlerı gelıyomus ve oakadr para meraklısı bı adam degıl kı insanların sadece sağlıgını dusunuyor babacan bir tipi var zaten ınternettede can enerjisi diye anılıyor bende de panık atak var bende bıdakı gelısını yakalayıp gidicem ama adamı yakalamak zor saolsun bıze cep numarasını verdı ordan ulasabılıcegımızı soyledı allah razı olsun

Back
X