Şöyle söyliyim açıkca mesela şuan okul servisinde çalışmaya başladğını söyledi ilkokul kendisi avrupa yakasında ama anadolu yakasında bir okulun servisinde hostes bayanlar var ya öyle ama okullAr açılmadı daha ortada daha okul eğitim öğretim yok ama öğrenci taşıdıklarını söylüyor ne biliyim mantıklı değilhastalik olabilr mi bilmiyorum abartmayi seven cok insan var. dikkat cekmek veya kendini dinletmek istediklerini falan dusunuyorum. birde oyle insanlarin dedigi her zaman dogrudur asla yanlislari bilmezler haspamlar.
Şöyle söyliyim açıkca mesela şuan okul servisinde çalışmaya başladğını söyledi ilkokul kendisi avrupa yakasında ama anadolu yakasında bir okulun servisinde hostes bayanlar var ya öyle ama okullAr açılmadı daha ortada daha okul eğitim öğretim yok ama öğrenci taşıdıklarını söylüyor ne biliyim mantıklı değil
Şöyle söyliyim açıkca mesela şuan okul servisinde çalışmaya başladğını söyledi ilkokul kendisi avrupa yakasında ama anadolu yakasında bir okulun servisinde hostes bayanlar var ya öyle ama okullAr açılmadı daha ortada daha okul eğitim öğretim yok ama öğrenci taşıdıklarını söylüyor ne biliyim mantıklı değil
Bu sene başlamicak 1 hafta kala normal zamanda başlicak 1. Sınıflarda kızım ilk okula başlicak tq ordan biliyorumilkokul 1. siniflar normal egitim ogretimden bir hafta once basliyordu en son bildigim. bu hafta acilmis olmasi gerekiyor yani iki gundur.olabilir yani.
Bu sene başlamicak 1 hafta kala normal zamanda başlicak 1. Sınıflarda kızım ilk okula başlicak tq ordan biliyorum
Konu sahibi ben değilim amabiliyorsaniz okullar acilmadi ki ne servisi kandirmislar seni diye yapisyirsaniza cevabii
Konu sahibi ben değilim ama
psikolojik bir hastalığı olduğu belli, ama ne olduğuna dair tabiki de burada fikir yürütemeyiz. çoğu insan atıp tutuyo bu günümüzde. ben de çoğu insanın normal olmadığını ciddi yardıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. kınamıyorum da onları.. anlamak lazım aslında ve yardımcı olabilmenin yolunu bulmak lazım. zor bu durumlar. Allah yardımcısı olsun.Hanımlar merhaba sormak istediğim konu uzmanlık isteyen birşey olabilir ama burada da fikri olan aynı şeylere tanık olmuş olan biri olabilir diye sizlere de bu platforma sormak istedim.yakından tanıdığım bir insan bir kaç kez değil pek çok kez tanık oldum olayları yasadığı şeyleri abartmayı çok seviyorum köyü olan birşeyi bile iyi gibi gösteriyor bire on katarak bazen olmayan birşeyi varmış gibi gösterip inanılmaz birşekilde hikaye anlatır gibi anlatıyor birhastalık olabilir mi diye düşünmeye başladım açıkcası önceleri huyu mu böyle diye düşünüyorduk ama artık baska türlü düşünmeye başladık sizce olabilir mi böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?