Akil sagligimi kaybediyorum

Jazzcat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
119
151
18
31
Ben yavas yavas akil sagligimi kaybediyorum. Hersey 5 gun once basladi. Evde bos bir telefonumuz vardi. Anneminde telefonu bozulmustu. Babam sabah dedi ki bos telefona gecirelim. Iyi hos tamam dedik. Annem aradi koyduğu yerde bulamadi telefonu. Bana sordu bende gormedigimi soyledim. Cunku gormemistim gercekten. Birden iste telefonu aldi satti kesin bu diyerek hakaretler saymaya basladi annem. Babama bir flortum vardi onu anlatti hemen. Ben agladim cok agirima gitti. Sonra bi saat icinde telefonu buldu. Aman ne olcak ne agliyosun diyip gecistirdiler. Yilbasi gecti ikisiydi ayin uyandik kahavltida babam bana kardesime aldigi bir kulaklığı sordu ki aynisini bana da aldi. Bende gormedigimi soyledim kardesim kendi esyalarina dokundurmaz beni cok bencildir. Amaan yine bi basladilar aldi kesin verdi birine sesimi cikarmadim butun evi aradim ama baktim ciddi ciddi bu moddalar kardesime bir kez sordular bilmiyorum diyince tamam diyip gectiler o erkek ya her dediği dogru. Ben hic sesimi cikarmadim ama icin icin coktum. Yemek az yemeye basladim yanlarinda durmuyorum konusmuyorum cok. Bu sabah geldi odama uyandirdi kardesinin tabletinin sarj aletini sen mi aldin dedi hayir dedim of nerde o zaman dedi bilmiyorum dedim hic biseyi de bilmiyosun ne kurcaliyosun diyerek cikti. Ben su an odadan direkt lavobota girdim cunku ruyamda seni istemiyoruz yemek yapmak bile istemiyorum sana dediginu gormus aglayarak uyanmistim. Yuzumu yikamak istedim. Simdide bisey icin bak sarjdan çıkarmış diyo ama ellemedim bile napicam bilmiyorum.

Bu neya ?
Daha önce böyle birşey yaptınız mı ?
Neden bu şekilde size davranıyorlar :sinirli:
Hayir hic bi esyalarini almam. Alirken soylerim bak sunu kullaniyorum diye. Anlamiyorum aynisi bende olan seyi alip napicam. Telefonum samsung ipad sarj aletini napicam. Gercekten anlamiyotum zaten anksiyetem vardi. Insanlar benim hakkımda ne dusunur diye dertlenirdim. Gercekten coktum iki gunde.

Hayir hic bi esyalarini almam. Alirken soylerim bak sunu kullaniyorum diye. Anlamiyorum aynisi bende olan seyi alip napicam. Telefonum samsung ipad sarj aletini napicam. Gercekten anlamiyotum zaten anksiyetem vardi. Insanlar benim hakkımda ne dusunur diye dertlenirdim. Gercekten coktum iki gunde.
İşe gitme imkanın varsa uzaklaş o evden .

Senin ailende Ç*K Sevdalısı çıktı.

Allah yardımcın olsun.

İşe gitme imkanın varsa uzaklaş o evden .

Senin ailende Ç*K Sevdalısı çıktı.

Allah yardımcın olsun.
Allah kismet ederse ay sonunda yurtdisina tasiniyorum tek basima. Ama bu ay sonu nasil gelicek gercekten gidebilecek miyim bilmiyorum.

Deliren senin annen canım. İnsan evde bulamadığı eşya için kesin satmıştır bunu birileri der mi paranoyaklık resmen bu. Daha önce öyle bir vukuatın var mı ki koşa koşa sana geliyor eşyası kaybolan?

Edit: yokmuş, ailen tuhafmış sadece. Ama kardeşinle bir muamele görmemen işim tuhaf kısmı değil oraya takılıp doldurma kendini. Daha yaşı küçük olduğu için onu birşeyleri satmakla suçlamamaları normal.

Amaçları ne yani :KK57:Ne garip insan bunlar ya..Bir an evvel mesleğini eline al çık o evden canım.Delirtir bunlar insanı.

Ne cok ruh sagligi bozuk insan var memlekette ya.
Okudum sabah sabah sinirim bozuldu. Siz cok sakin cevaplar vermissiniz yine konu sahibi. Sabirlisiniz. Ben olsam en son sarj aletini sorduktan sonra o sarji bulur gözünün önünde camdan firlatirdim:olamaz:
Ama siz böyle yapmayin tabii.

Okuyordum ama bu yil yurtdisina gidicem diye biraktirdilar su an ben odamdayim onlar icerde sarji da almis diye konusuyorlar Allah'im sen guc ver. Vallahi az cesaret gelse aticam kendimi asagi balkondan

yurtdışı kesin mi?

Oyle diyorlar yarin vizem çıkıyor.

Bu arada evet yas farkimiz var ama kardeşim sirf keyfi laptop kirar cope atar. Parcalar bir sinir ile herseyi cope atar bana vurur resmen dover annemin ustune yurur ama.ona bisey denmez asla.

çok garip ya. vizeyi aldığın gibi kaç. hayatına bak. gerekirse en kötü işte çalış yine de bağını kopar.

Back
X