• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verebilecek var mı?

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
Merhabalar, bir sorunum var bana yardımcı olur musunuz? Sevgilim şuan işsiz. Yaklaşık 2 buçuk yıldır beraberiz ilk tanıştığımız zamanlar çalışıyordu yemek sektöründe patronu seni buranın müdürü yapacağım ama askerliğini yaptıktan sonra dedi sonrasında askere gitti geldi ve o zamandan beri işsiz ufak tefek yerlerde çalıştı ama o adama güvenip bana telefon almıştı onun borcu var ve şuan ödeyemiyoruz o adamda şuan yok başka bir sektöre geçmiş yapabildiğim bir Yok dedi. Sevgilimde özel güvenlik sınavına girip silahlı olanını kazandı ama sertifikayı kazandı ama alması için 700 tl masraf yapması gerekiyor ama maddi yönden Yok bende öğrenciyim. Kurs parasının bir kısmını ben ödedim onun için güne girdim şubat ayında 1000 tl alacağım ama şubata kadar kafayı yiyeceğiz sanırım. Üniversite okuyamadı çünkü destek olmadılar ailesi tarafından. Çalışmaya çok hevesli ama yok yok diyorki Allah bizi sınıyor herşey güzel olucak ben senin tüm hayallerini gerçekleştireceğim bir akıl verin bana ablalarım ne yapmalıyım ben 20 o 22 yaşında

İş kura basvurun.netten yeni asır dan is bakin gerçekten calismk istyrsa bulcaktir oralarda is.

Neden size telefon aldı anlamadım? Daha söz nisan bile yokken üstelik.
Neyse etraf is kaynıyor ama yapana. Secmeden girsin çalışsın bir yerde. Ve bir daha kimseye güvenerek borca girmesin.

İş mi seçiyor acaba? Bu kadar zor durumda olan birisi illaki iş bulur
Hayır gerçekten hayır gerçekten hep yanındayım çoğu yere başvuru yaptık ama İstanbul'da yaşıyoruz ve bu dönemde Zaten iş arayan çok az olanlarda tecrübe istiyorlar son 2 aydır bakmadığımız yer kalmadı

İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Her işi yapabilecekse bulabileceği çok iş var, iş seçiyor bence.

Neden size telefon aldı anlamadım? Daha söz nisan bile yokken üstelik.
Neyse etraf is kaynıyor ama yapana. Secmeden girsin çalışsın bir yerde. Ve bir daha kimseye güvenerek borca girmesin.
Şuan nişanlı olmamamızın tek sebebi onun işsizliği :/ ailemiz tanıştılar sadece işsiz diye şuan ailem istemiyor. İnşallah teşekkür ederim düşünceleriniz için

iş bul diye nete yazınca bir çok ilan çıkıyor o ilanlara baksın .
İşkura müracaat etsin .
işsizlik maaşına müracaat etsin .
Bence bir kalfalık kurumuna müracaat etmesi faydalı olur :)

Back
X