merhaba arkadaşlar.çoktandır birini seviyorum yaklaşık üç senedir ona birtürlü açılamadım en sonunda karar verdim açılmaya bir mektup yazdım face üzerinden yollayacağım ama çok korkuyorum terslerse diye bir akıl verin yollamalımıyım yollamamalmıym?
ya 3 senede cok uzun bir sure nasıl bekledin cocukla yakın arkadasmısınız onun senden hoslandıgına dair bir hareket falan gordunmu hic peki bu zaman icinde
evet gördüm çok uzun bir süre bakıştık yirmi saniye boyunca hiç gözünü çevirmeden bana baktı bende ona en sonunda rahatsız oldum çevirdim kafamı düşün okadar baktı yani bu hep olluyor hep bakıyorum ona oda bana ama hep başkalarıyla ilişkisi oldu o yüzden birtürlü açılamamıştım ona şimdi vakti sanırım bilmiyorum.
evet gördüm çok uzun bir süre bakıştık yirmi saniye boyunca hiç gözünü çevirmeden bana baktı bende ona en sonunda rahatsız oldum çevirdim kafamı düşün okadar baktı yani bu hep olluyor hep bakıyorum ona oda bana ama hep başkalarıyla ilişkisi oldu o yüzden birtürlü açılamamıştım ona şimdi vakti sanırım bilmiyorum.
Açılmamalısın bence. O senden hoşlanıyorsa zaten sana açılır, madem bakarken çekinmiyor, 20 saniye boyunca gözünü çevirmeden sana baktı, o zaman sana açılma cesaretide vardır. Hem birçok kişiyle ilişkisi olduğunu söylemişsin, senden hoşlansa sana neden açılmasın ki şimdiye kadar ?! Bence hiçbir şey yapmamalısın, açılmamalısın!
bence fane ilan-i ask icin oldukca gayriciddi bir ortam..
onun yerine ortak bir program bir arkadas ayarlayip bir sekilde yalniz kaldiginda duygularini dillendirebilirsin..
duygularindan cekinme. nette soyledigin seyi gercekte soylemeye cesaretin yoksa dile bile getirme..
merhaba arkadaşlar.çoktandır birini seviyorum yaklaşık üç senedir ona birtürlü açılamadım en sonunda karar verdim açılmaya bir mektup yazdım face üzerinden yollayacağım ama çok korkuyorum terslerse diye bir akıl verin yollamalımıyım yollamamalmıym?
ben de açılma dicem ama biliyorum içinde ukte kalıcak; ama şuna da dikkat et erkek milleti işte sen ona açıldığında önce ben öle düşünmemiştim filan deyip sonra da yakınlaşabilir, "çıkarlarını" düşünüp bunu yapabilir, tecrübesiyle sabittir...
başkalarıyla ilişki yaşayacak cesareti var da gelip seninle konumaya mı cesareti yok canım...
eğer senden hoşlansaydı gelip konusurdu.
ben konusmamandan yanayım.
canım nerdeyse herkes konuşmaman gerektiğini söylemiş. özellikle face üzerinden. ama sen dinlememişsin. keşke konuşmasaydın. zaten senden hoşlansaydı başka ilişkilere girmek yerine gelir sana açılırdı. olan olmuş artık. üzülme.