Akıl verin bana kızlar

Çok garip, belki bir derdi vardır sebepsiz değildir.

Desene, bitane annem babam var ablam var onlarimi istemiyorsun diyr. Hep erkekler diyor ya bir annem.babam baska kimsem yok diye.
Bayanlar erkek ailesinden birini istemese yada en ufak birşey dese. Istemiyon ailemi olur.

Sinir oluyorum bazi erkek turlerine ya...

Neler demedimki adam yapacağını gene yapıyor başka konularda pek sıkıntımız yok şuan görünürde de bişey yok ama aklıma geldikçe soğuyorum yani erkek adamsın benim kız kardeşlerimden ne istiyon

Aynen. Kim olsa sogur. Herkesin ailesi kendisine degerli.
Sen onunkine oyle davransan sogumayi birak kim bilir neler yapar.

Empati kurmasini sagla. Sende onun ailesinden birine oyle davran bakalim tepkisi elbet hos okmayacak. Sende dersin ne hissettin? Bende aynisini hissediyorum iste sne oyle yapinca.
Erkeklere anlatmakla anlamiyorlar, yasatacaksin.

Aynı şei yap sende onun tarafına sıkıosa sennkilre yapsın bir daha, soğukluk olacaksa böle olsun. Burcu ne bu adamın? Bak bnde kocana gıcık oldum

Çok büyük saygısızlık eşinizin yaptığı. O ne öyle ya çocuk gibi. Bence ailenizle eşiniz arasına SİZ mesafe koyun.

Kimse durduk yere birilerine gıcık olmaz bende eşimin ailesine böyleyim ama eşim sorgulamıyor bu durumu herşeyi gördü yani bence boşver eşinin canını sıkma fikirleri hayat görüşleri uymuyor belki sorgulama mutlu olmaya bak.

Canım bi insanın hayat görüşü yıl yıl değişirmi geçen sene iyiydi daha 2 ay öncesine kadar sonra bi anda değişti 3 4 ay öncesine kadar babama gıcıktı şimdi annem babam diye oluyo benden daha çok ilgileniyor dengesizlik var baştada yazdım 5 yılda çizgisi aynı kalmadı

Çok büyük saygısızlık eşinizin yaptığı. O ne öyle ya çocuk gibi. Bence ailenizle eşiniz arasına SİZ mesafe koyun.
Mesafe kendisi koymuyor hadi annenle re gidelim diyor ablamın orda olduğunu bildiği halde çok dedim bundan sonra kardeşlerimle görüşmüceksin diye

Yaptım canım hatta haklıydım da durduk yere yapmadım kız kardeşine bende gıcığım ama onun gibi yapamıyorum çok dedim sevmek zorunda değilsin ama saygı göster

Bence sebepsiz yok hoşgeldin demedi yok selam vermedi halbuki veriyolar ama onlardan tarafa bakmadığı için görmüyor dedi diyorum onları mı savunuyon diyor
Aynısı bende de war elimden geldiğince onları yan yana getirmemeye özen gösteriyorum sende dene işe yarıyor

Belkide sabrı taştı

Ne kadar zor olsa da bence boşverin. Huylu huyundan vazgeçmez, siz kötü olursunuz. Ailenize de durumu izah edebilirsiniz, daha az kırılırlar belki

Aynısı bende de war elimden geldiğince onları yan yana getirmemeye özen gösteriyorum sende dene işe yarıyor
Öyle yapıyoruz canım sadece canım sıkılıyor annemler de hep beraber toplanamıyoruz can sıkıntısı olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…