Akıl verin bana lütfennn.....

Ben 1 tek adam sevdim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
67
35
18
32
Merhaba kizlar,bu sitede yeniyim,ilk deneyimim.ilk başdan söyliyim azerbaycanlıyım,eğer yazı hatalarım olursa aff ola.cok mutsuzum,derdimi kimseye anlatamıyorum.sonunda sizlerle paylaşmaya ve içimi sizlere boşaltmaya karar verdim,yoksa deliricem.kızlar 1,5 yıllık evliyim, hayatıma anlam katan 1 kızım var,8 aylık.daha 1aylık evliyken eşimin beni facebookdan kızlarla yazışarak aldatdıgını öğrendim. telefonun evde unutmuşdu,uyurken bile telefonla uyudugu için aklımda şübheler oluşmuşdu ve hemen kurcalamağa başladım,yaptığımın iyi bi şey olmadıgını biliyorum ama,yapmasaydım şimdiye kadar aptal yerine koyulucakdı.neysee..ve mesajları görünce sanki hayat durdu benim için.eve geldiyinde kavga etdik,ama tabi inkar etdi,bi arkadaşı onun hesabını kullsnıyomuş,o yapmışmış.ben de yedim.daha dogrusu yemeği tercih etdim.cünki başka carem yoktu.henüz 1 aylık evliydim,ve yeni hamile oldugumu öyrenmişdim.sonrasında beni meğerse nişanlı zamanımızdan beri aldatdıgını,hatda kızlarla buluşdugunu öğrendim.bunu inkar etmedi,cok pişman oldugunu,beni cok sevdiğini söyledi.ben de onu cok seviyorum aslında hala.6 ay öncesine kadar sürekli bi şekilde kızlarla yazışmış.2-3 ay mesafeyle.her seferinde aynı sözler pişmanım.bi daha olmuyacak,ve s.şimdi her şey yolunda aslında.ama ben yaptıklarını unutamıyorum,neredeyse her gün aklıma geliyor ve her seferinde aglıyorum,kendisine de söyledim,senle barışdım ama seni asla aff etmedim etmiyicem de.bana karşı coooook iyi davranıyor,evlendiyimizden beri hiç bağırmadı,1 dediyimi 2 etmedi,cok duyarlı bana karsı,hep hoş laflar,sarılmalar,öpmeler,bu hiç değişmedi.yaptıklarını sadece zaman kecirmek için yaptıgını söyledi.bi de sadece 1 kızla yazışsa onu seviyor diyicem ama,1 kızla değil aynı anda 20-30 kızla yazışmış,ama buluşmamış asla,sadece sanal ortam.şimdi kızlar sizce ben mi cok abartıyorum?ne yapmam gerekiyor?lütfen yardım edin,akıl verin....psikopat olucam sonunda.cok uzun oldu biliyorum, ama inan en kısa hali bu.

Abartan siz degil esiniz yuh yani ....neyse madem affettiniz yapacak birsey yok dusunmeyin artik hos guvenilmez ama pisman olmus bir daha yapmayacaksa...

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demisler. Sonuclarini göze alamiyorsun neden karistiyorsun telefonu. Herseyi sineye cekip 1,5 sene dayanmissin. Bundan sonra da dayanabilirsin bence.

Evet,haklısınız,bazen ben de keşke hic o telefonu karıştırmasaydım diyorum,ama beklemiyodum böyle bi şeyle karşılaşacagımı.daha yeni evlenmişdik.bi de hiç kimseye anlatamadım,cünki boşanmayı düşünmedim ilk başda,eger bi kişi daha bilirse bunu sindiremezdim kendime ve mutlaka boşanmalıydım o zaman.o yüzden içimdr tutdum.her kese mutluymuşum gibi gözükmeye calışdım

Hic kimse bi aydan sonra boşansın diye evlenmiyo,ben de o yüzden boşanmayı düşünmedim ilk başda,düzelir diye bi şans verdim.bi de cok şey oldu ama,o sadece birini kabul ediyir,diğerlerini arkadaşı yapmışmış,hatda arkadaşıyla mesajlaşmasını gösterdi bana,"böyle bi şey yapma,senin yüzünden yuvam dagılıcak" falan yazmış,arkadaşı da özür dilemiş

Bazen ben de keşke kurcalamasydım o telefonu,diyorum,ama hic beklemiyordum böyle bişey yapacagını,daha yeni evlenmişdik.cok şey oldu ama o sadece birini kabul etdi.diğerlerini arkadaşı yapmışmış.hatda onunla olan mesajlaşmasını da gösterdi bana."yaptıgın şey yüzünden yuvam dagılıcak"falan yazmış,arkadaşı da özür dilemiş

Severek evlendik,aslında dışardan bakıldıgında hic bir problemi olmayan,bir birini seven,mutlu bi çift gibi gözüküyoruz.ama içimdekileri kimse bilmiyor,seviyormu,sevmiyormu anlıyamıyorum

Unutmaya bakın. Birçok erkeğin yediği halt şimdi bu. Vakit geçirmek için yazışmak.
Doğru mu asla değil ama sonuçta pişman olmuş yapmış bir salaklık..
Şimdiden sonra huzurunuza bakın. Allah kimsenin eşini şaşırtmasın..

Aminnnn.unutmaya çalışıyorum,her şey yolundaymış gibi davranmaya çalışıyorum ama kendimle baş başa kaldıgımda düşünmeden edemiyorum.yazdıklarımdan başka asla bana sayqısız bi kelime kullanmadı,beni hep korudu,hep iyi davrandı,eğer bunlar olmasaydı kesinlikle boşanırdım.şuanda boşanmıyacaksam eğer unutmak zorundayım o zaman,başka carem yok gibi gözüküyor.

Bir değil yirmi-otuz? Sizinle konuşsun, sohbet etsin madem onlarla zaman geçirmek için konuşuyor??
Allah ıslah etsin.

Neyapabilirsiniz ki ?
Madem şuan kabullendiniz unutmaya çalışmaktan başka ilaç görünmüyor
Olmadı yardım alın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…