Akıl verin bana ne olur :(

arkadaşlar bence oğlan değil konu sahibi arkadaş oğlanı hırs haline getirmiş..onca şeye rağmen oğlan onu sevmeyip bağlanmadıkça daha da belki bigün olur diye devam ettirmiş..hata bi kere olur cnm.

neyse beni ilgilendirmez.tek bişeyi merak ediyorum.bu adamın nesini sevdiniz?mazoşist falan mısınız?

Zamanında sevdim ask bu ayırt edilmiyo siz ediyomusunuz zengin fakir kucuk buyuk ya da benim yaptıgım gibi serefli serefsiz ?

Son düzenleme:
Eski sevgilinizle ortak arkadasiniz var mi sizin telefon numaranizi her seferinde nereden buluyor 118 li numaralardan bir tek isim ve soyisimle bulunmaz yani oturdugun ilce ve mahalleyide soruyorlar.

Aman aman bence verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz bundan.. Sakın yeniden affetmeye kalkma. Evlensen dahi değişmeyecek bir insan var karşında. seni seven sana değer veren biri var hayatında.. İstedği kadar arasın mesaj yazsın cevap verme.. Şikayette edersen zaten sorun biter sanırım.

Mutlaka sikayet edicem canım cok saol gerckten verilmis sadakam varmıs

Zamanında sevdim ask bu ayırt edilmiyo siz ediyomusunuz zengin fakir kucuk buyuk ya da benim yaptıgım gibi serefli serefsiz ?

tabi ki ediyorum.hadi sana değer veren arada sırada üzen bi adama katlanırsın.bu herkesin ilişkisinde olan bişey ama defalarca aldatılıp oyalanıp atlatılıp bi hiç muamelesi gördüğüm bi adamı asla sevemem.

Canım cok uzundu ama bıkmadan sıkılmadan okudum derdine bi nebze olsun ortak olmak için... İnanki bende benzer durumlar yaşamıştım. Resmen senle dalga geçip gönül eğlendirmiş ilişkiniz yalanlar uzerine kurulmuş ustelik defalarca aldatılmışsın. Şimdi o çocuktan sana hayır gelir mi sanıyosun o seni hep elde var saymış canı istediğinde bir baskasıyla canı istediğinde senle olmuş senin sevgin gururun onun umrunda olmamış. Gerçekten seni sevseydi isteseydi ki bunların hiç birini yapmazdı. Bence sen şuanki beraberliğini bozma o adam için değmez gene eski gunlere dönersin ve bu sefer cok daha uzulursun. Sevmiyorsun onu bence sadece bir alışkalık elinde seni mutlu eden biri varken onu kaybetme... En azından değmicek biri için onu bırakma derim . Birak ne derse desin ne yazarsa yazsın onunla ilgili kimseyle bişey konusma numaranıda ona verebilecek kişilere verme onla ilgili olan dostluk kuran herkesten uzak dur muhattap olma derim ben .İnsallah mantıklı bi karar verirsin canm

Canım bnmm o kadar haklısın ki.. boyle yasadıklarıma kendi sorunuymus gibi cevap veren az kislerdensn cok tesekkur ederimm.. kararm belli sadece nsl kurtulucam onu bilmiyorum..

tabi ki ediyorum.hadi sana değer veren arada sırada üzen bi adama katlanırsın.bu herkesin ilişkisinde olan bişey ama defalarca aldatılıp oyalanıp atlatılıp bi hiç muamelesi gördüğüm bi adamı asla sevemem.

Ama ne oldugunu sonradan belli etmisti cok gecti hersey benim elimde degilki ask sonucta ve Allahıma sukurler olsuunn sevmiyorum artık ama ne yapacagım hakkında bilgi edinmek istedim 20 yasındayım ve forumda benden cok tecrubeli ablalarım var ya da yasıtlarım..

canım benim bak yeterince üzülmüşsün..Daha fazla seni üzmesine izin verme..O kaybetti sen değil,bak ne güzel hayatında biri var ve hıc olmadıgım kadar mutluyum dıyorsun,lütfen iliskine sahip çık,onun yüzünden kendini de hayatını da mahvetme..Bosver o seni hırs yapmıs,alısmıs senın her seferınde affetmene..Unut gitsin,unutamadıysan da mantıklı olmaya calıs,hayatındaki sevgiline yönel,onunla bol bol vakit geçir..Allah gönlüne göre versin ..

Cok tesekkur ederim tatlım saol :)

Canım bnmm o kadar haklısın ki.. boyle yasadıklarıma kendi sorunuymus gibi cevap veren az kislerdensn cok tesekkur ederimm.. kararm belli sadece nsl kurtulucam onu bilmiyorum..

bende aynı hataları yaptım canım zamanında ama alıskanlıkmıss sadece. dediğim gibi onu ya sikayet edeceksin çok ıleri giderse. yada onunla ortak olan arkadasların cevrende kım varsa konusmayı keseceksin canım

Telefonunu degistiriyorsunda nasil buluyor? Kendini kandirma. Numerayi degistir ve konu kapansin artik. Kapinin önüne geldigindede babana söyle, bir güzel kovsun onu.
Yada direk polisi ara kapimin önünde dikiliyor beni tehdit ediyor, korkuyorum de. Polis bir galiye almaz, iki galiye almaz, ücüncüye gelir.
Korkma, cesaretli ol. Uzak dur. Konusma, hicbir sekilde hicbirseyine cevap verme. Usanip bikacak mutlaka.
O seni kesinlikle hic sevmiyor, sadece bir zamanlar ne güzel salak bir kiz vardi, habire aldatiyordum yalan söylüyordum hala bana deli gibi tapiyordu,
diye düsünüp o günlerini mumla ariyordur- kusura bakma ama senin gibi insani birdaha bulmasi zor, ama onuda zaten akli basli yerinde olan kiz cekmez!

Telefonunu degistiriyorsunda nasil buluyor? Kendini kandirma. Numerayi degistir ve konu kapansin artik. Kapinin önüne geldigindede babana söyle, bir güzel kovsun onu.
Yada direk polisi ara kapimin önünde dikiliyor beni tehdit ediyor, korkuyorum de. Polis bir galiye almaz, iki galiye almaz, ücüncüye gelir.
Korkma, cesaretli ol. Uzak dur. Konusma, hicbir sekilde hicbirseyine cevap verme. Usanip bikacak mutlaka.
O seni kesinlikle hic sevmiyor, sadece bir zamanlar ne güzel salak bir kiz vardi, habire aldatiyordum yalan söylüyordum hala bana deli gibi tapiyordu,
diye düsünüp o günlerini mumla ariyordur- kusura bakma ama senin gibi insani birdaha bulmasi zor, ama onuda zaten akli basli yerinde olan kiz cekmez!

Ya kusura bkma ama sen ne diosun Allah askına... size yalan soyleyecek halim yok bu bir. İkincisi numaramı degistirp degistirmedigimi sen nerden bilebilirsib kendimi neden kandıtrıyım 2 kere degistirdim numaramı. Aklım basımda degildi asıktım. Aklın isi degil sevmek. Yuregin isi. Bide salak yazmıssın dikkat et konusmana saygısızlık diz boyu..

Son düzenleme:
Arkadaşım sakın ama sakın sevgilini bu iğrenç insan için bırakma. Okurken şoka girdim resmen. İnanamadım adamın yaptıklarına. Ama en çok da senin onu her defasında affetmene inanamadım.
Askere gidiyorum diyor halbuki başkasıyla bir ilişki yaşıyor.
Bu sefer gerçekten askere gidiyor sana defter gönderiyor ve defterin üstünde seni aldattığı kızın numarası var
Askerden dönüyor anneannem hasta düzceye gidicem diyor ama beyimiz tatillerde
Sonra karşına çıkıyor biz evlenemeyiz ailem istemiyor diyor :47:

Ay şaka gibi ve senin aklın şu anda karışmış durumda acaba şu anda sevgilimden ayrılsam onla mı beraber olsam diye. Sen bu adamın sana neler çektirdiğinin, seni nasıl kullandığının farkında mısın acaba? Böyle bir insana nasıl güvenebilirsin ki??? Aklını topla lütfen...

Arkadaşım sakın ama sakın sevgilini bu iğrenç insan için bırakma. Okurken şoka girdim resmen. İnanamadım adamın yaptıklarına. Ama en çok da senin onu her defasında affetmene inanamadım.
Askere gidiyorum diyor halbuki başkasıyla bir ilişki yaşıyor.
Bu sefer gerçekten askere gidiyor sana defter gönderiyor ve defterin üstünde seni aldattığı kızın numarası var
Askerden dönüyor anneannem hasta düzceye gidicem diyor ama beyimiz tatillerde
Sonra karşına çıkıyor biz evlenemeyiz ailem istemiyor diyor :47:

Ay şaka gibi ve senin aklın şu anda karışmış durumda acaba şu anda sevgilimden ayrılsam onla mı beraber olsam diye. Sen bu adamın sana neler çektirdiğinin, seni nasıl kullandığının farkında mısın acaba? Böyle bir insana nasıl güvenebilirsin ki??? Aklını topla lütfen...

Ypk canım o yuzden aklım karısık degil ne yapacagımı nasıl kurtulacagımı bilmiorumm..

Arkadasım neler yazmısınız böyle.
Eleştirmenin,uyarmanın da bir üslubu vardır.
Nasıl kelimeler bunlar Allah aşkına?

Tabii sorun yok merak etme canım her insanın sinrli bi anı vardır :)

Şimdi gördüm mesajını hilalcim.
Aslında hiç yapmayacagım bir çıkıştı o yüzden çok üzüldüm.
Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir demiş Efendimiz.
Şuan iletişim aracımız sanal olabilir ama bizler gercegız oyuzden uzuldum davranısıma.
Ama sorun ortadan kalktıgına gore rahatlayabılırım:)

Şimdi gördüm mesajını hilalcim.
Aslında hiç yapmayacagım bir çıkıştı o yüzden çok üzüldüm.
Kalp kırmak kabe yıkmak gibidir demiş Efendimiz.
Şuan iletişim aracımız sanal olabilir ama bizler gercegız oyuzden uzuldum davranısıma.
Ama sorun ortadan kalktıgına gore rahatlayabılırım:)

Kalktı tabii ki.. Sen birde bazı arkadaşların yazdıklarına bak senin en azından beni küçümseyen bir cümlen yoktu canım :)
O yüzden hiç sıkma canını :)

ne hali varsa görsün ya bu kadar şeyden sonra geri dönmeyi mi düşünüyosun, onu bu kadar affetmen hata, ben sana çok kızdım böyle şeref yoksunu insanı tekrar tekrar affettiğin için.

Back
X