- 25 Ekim 2010
- 476
- 15
- 118
canım öncelikle bir gelinmede kız verilmez diye birşey yok, böyle saçmalık mı olur. 10 kere mi gelmei lazım kızı vermeleri için kız evi naz evi dedikleri bu mu hiçte değil. Aksine devamlı erteleniyor birşeyler böyle oldukça. Beni geldiler istediler babamla annemde verdi. Yok 3 kere gelsin 4 kere gelsin sürünsün filan ne olur mu öyle şey. Bir kere bunu bil şekerim.
Kaynanan çok yanlış yapmış daha istemede altın olayı konuşulmaz düğüne yakın konuşulur bu mevzular hiç sırası değilken patavatsızlık yapmış.
Ailem vermezse karşı çıkamam diyorsun o zaman baskı yapacaksın annene canım ( babamla aram kötü dediğin için), bu adamı seviyorum 6 senedirde birlikteyiz ben evlenmek istiyorum artık niye uzatıyorsunuz gelsinler bir daha istemeye olsun bitsin de. Yani bu iş uzadıkça b.ka sarar hayatım.
Ayrıca canım düğüne 2 taraf birlikte karar verir, konuşulur, tarihler uygun mu diye öyle karar verilir.
Allah kolaylık versin![]()
doğru söylüyorsun ama bunu gelde babamla amcama anlat kardeşim 10 şubatta okula gidicek o zamana kadar olucak zaten bunu bılıyorum ama her 2 tarafta ayrı alemdeler işim zor