Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya off atcam atcam derken unutmuşum odamdaki halının altında kalmış o da nasıl olduysa görmüş . benim tamemen aklımdan çıkmış fotoğrafların olduğueski sevgilinizin resimleri ne geziodu acaba sizde![]()
yaa çok seviyorum biliyo onu çok evdiğimi kendi de beni seviyo ama görünce sevgim falan bitti dedi. halının altında kalmış fotoğraflar bende unutmuşum aklımda bile değildi. atcam atcam demiştim önceden bi atmamışım başıma bela oldu yaiyide madem seviyorsun eski sevgilinin sende ne işi var çocuk haklı affetmemekle
nasıl oldu inanın bende anlamadım . halının altından çıkmış galiba bi baktı fotoğraflarEski sevgilinizin fotoğraflarını nasıl buldu tam olarak anlayamadım.
şöyle yatağımın olduğu halı iştebir yatağın altında unutmuşum dediniz bir halının altında hangisine inanalım şimdi?
nerden buldu fotoğraflarısevgilime kendimi nasıl affettirebilirm .elim kolum bağlı kaldı eski sevgilimin fotoğraflarını buldu çekti gitti napcam kafayı yemek üzereyim
nasıl oldu inanın bende anlamadım . halının altından çıkmış galiba bi baktı fotoğraflar
benim odamda yatağımın dibindeki halının altından çıktı.nerden buldu fotoğrafları
yaaa çok sinirli benmki siz nasıl affettirdiniz. ben biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim hemen mi üstüne gideyim bilmiyorumaynısı benimde başıma gelmişti off zor bir durum ama benimki çekip gitmemişti allahtan sadece fena şekilde kavga etmiştik 3 günde almıştım gönlünü. gerçi benimki hemen yumuşuyor üzerine gitsem o gün bile alabilirdim belki gönlünü. allah kolaylık versin.
bi anlamı yok gerçekten fotoğrafların atmamışım işte. güveni sarsıldı ama benim onu sevdiğimi biliyo şüphe duymuyodur bence ama sinirli şuan sevgim falan kalmadı hiç bi lafına inanmıyorum dediŞimdi çok sinirlidir, üzerine gidip de iyice alevlendirmeyin. Biraz yatışsın, sonra özür dileyip anlatın derdinizi. Güven kolay kazanılan bir şey değil, şimdi güveni sarsıldı, o yüzden bu şekilde davranması çok normal. Hata sizde ama ne diye saklarsınız eski resimleri...
dun aksam yatagin altinda bulmustu. Insanlar da yataginda hatta altinda sevgilinin ne isi vardi ki demisti degil mi. simdi de halinin altinda ne ariyordu ki sevgilin ne kadar temizsin diye mi bakiyordu acaba mi diyelim.ya off atcam atcam derken unutmuşum odamdaki halının altında kalmış o da nasıl olduysa görmüş . benim tamemen aklımdan çıkmış fotoğrafların olduğu
benimki de normalde acayip sinirli ve kıskançtır ama ne kadar kızgın olursa olsun göz yaşıma dayanamaz çou zaman kendide der timsah göz yaşı olduğunu bildiğim halde yinede en zayıf noktamdan vuruyorsun beni die. 3 gün boyunca ağlamıştımda en sonun da o özür dilemişti benden seni ağlattığım için çok üzgünüm die :)yaaa çok sinirli benmki siz nasıl affettirdiniz. ben biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim hemen mi üstüne gideyim bilmiyorum