Akil Verin Caresizim :(

Bence boşanmanızın vakti gelmişte geçiyor, hatta bu kararı eşinizin değil sizin çoktan vermiş olmanız gerekirdi. Az cesaret. İnanın kurtulduktan 5 6 ay sonra oh be dünya varmış diyeceksiniz. Sizi ailesi olarak göremeyen, hala annesinin küçük kuzusu olan bir "çocuğu" çekmeyin.

Allah herkese dayanabileceği kadar verirmiş iyi dayanıyorsunuz bir de yani arkanız da aileniz de var neden böyle büyüyememiş insana hala katlanıyorsunuz anlayabilmiş değilim bu adamın düzeliceğini falan sanıyorsanız da yanılıyorsunuz böyle gider bu :KK12:

Evet cok itici duruyor bencede.Kadin evi terkeder erkek evinde durur genelde bizde olay tam tersi oldu.

Hem gidip ailesine beni kotuledi dedikodumu yapti ekmeklerine yag surdu hem de kuyrugu gayet dik.
Hani anlaşmazlık olur ama yanyanaykende soğuk duramazsin kızarsın edersin ama konuşmadan duramazsin o zaman anlarım sevgi gibi bitmemiş sorun olmadığı zaman huzurlu olursunuz derim ama sırf başkaları için size bunları yapıp bide sürdürmesi çok kotu al karşına derdini sor düzelmeye niyeti yoksa boşanma işlemlerini başlatalım de yazık güzelim hayatına ailende arkanda boşa harcama degmiycek bı adam için günlerini

kendinden taviz verme derim ben , saçmalıyor ne istediğini bilmiyor belli ki.
Bugun oglen 15.00 gibi isten cikmasi gerekiyordu ben isteyken gelip is kiyafetlerini cikarmis normal kiyafetlerini giymis

Eve geldim rutin yemegimi yaptim oturdum.Su saat oldu adam gene yok normalde bu saatlerde hep evde olurdu.

Aramiyorum aramam da.Evi terkeden ailesine dedikodumu yapan bosanmak istiyorum diyen oydu.Bir de hakliymis gibi egosu tavan.

Gelirse gelir gelmezse de kendi bilir.

Bugun oglen 15.00 gibi isten cikmasi gerekiyordu ben isteyken gelip is kiyafetlerini cikarmis normal kiyafetlerini giymis

Eve geldim rutin yemegimi yaptim oturdum.Su saat oldu adam gene yok normalde bu saatlerde hep evde olurdu.

Aramiyorum aramam da.Evi terkeden ailesine dedikodumu yapan bosanmak istiyorum diyen oydu.Bir de hakliymis gibi egosu tavan.

İşiniz zor sabır testi gibi sizin sabrınızı sınıyor.

Evlilik terapisi böyle durumlarda işe yarar mı acaba?? Çünkü ehil birinin bu kocayı sarsması iyi olur mesela

Kaçta geldi gece ? Gelince hali nasıldı ?
Sabrınızı sınıyor resmen , hiç umursamayın.

Kaçta geldi gece ? Gelince hali nasıldı ?
Sabrınızı sınıyor resmen , hiç umursamayın.
Canim saat 11 gibi geldi hic konusmadi ben de konusmadim sirtini cevirdi oturdu.bende dusumu alip uyudum.

Sabah kalktim is gomlegi kirlendigi icin kalkip bir gomlek utuledim ve uyudugu icin de basucuna not biraktim gomlegini utuledim diye.

Uyaninca bana mesaj atti sagol gomlegimi utulemissin zahmet etmissin bundan sonra disarda utulettiririm demis

Bende rica ederim buzamana kadar utuledim bunu sorun da etmedim ama sen disarda utulettiricem diyorsan sen bilirsin senin kararin dedim

O tekrar mesaj atti Allah Allah sen isine ben degersizim ya degmeyen birine zaman harcama yazmis

Ben de tekrar ona lutfen isteyim germe beni sen disarda utuletmek istedigini belirttin bende sen bilirsin dedim kotu birsey demedim dedim

Neyse kolay gelsin yazdi bende tesekkur ederim sana da kolay gelsin yazdim.

Adam kavga etmek derdinde ama asla buna ortam yaratmiycam.Evi terkeden ailesine benim dedikodumu yapan o 2 gundur eve geldigi halde sanki ben sucluymusum gibi davranan konusmayan o.

Canim saat 11 gibi geldi hic konusmadi ben de konusmadim sirtini cevirdi oturdu.bende dusumu alip uyudum.

Sabah kalktim is gomlegi kirlendigi icin kalkip bir gomlek utuledim ve uyudugu icin de basucuna not biraktim gomlegini utuledim diye.

Uyaninca bana mesaj atti sagol gomlegimi utulemissin zahmet etmissin bundan sonra disarda utulettiririm demis

Bende rica ederim buzamana kadar utuledim bunu sorun da etmedim ama sen disarda utulettiricem diyorsan sen bilirsin senin kararin dedim

O tekrar mesaj atti Allah Allah sen isine ben degersizim ya degmeyen birine zaman harcama yazmis

Ben de tekrar ona lutfen isteyim germe beni sen disarda utuletmek istedigini belirttin bende sen bilirsin dedim kotu birsey demedim dedim

Adam kavga etmek derdinde ama asla buna ortam yaratmiycam.Evi terkeden ailesine benim dedikodumu yapan o 2 gundur eve geldigi halde sanki ben sucluymusum gibi davranan konusmayan o.
baya baya saçmalıyor eşiniz gidecekse çıksın gitsin , aynı evde yaşayacaksa kendine çeki düzen versin.
Ben senin kadar sabırlı olamazdım sanırım.

Eşiniz çok enteresan ya. Bence sizi ölçüyor. Burnundan kıl aldırmıyor. Nasıl olsa bu kadın beni bırakıp gitmez diye düşünüyor. Sizin suratınıza bakmayan adamı yatağınıza alıyorsunuz. Yatak ayırmak kötü ama canı istediğinde girip canı istediğinde çıkamaz bence o yatağa.

Resmen sana yıkmaya çalışıyorlar durumu evi terketti dite. Ayıp ya birlikte yediğiniz iki lokmanın hatırı var. Siz de ütü yapmışsınız bi fe kalkıp. Kendinize acıyın nolur.

Şimdi birincisi ben böyle çok kavgalar gördüm şunu söylemek isterim;aslında çıkıp gitmesi iyi olmuş size git deseydi o zaman da evden kovdu olurdu. Buna takılmayın yani kız gibi evi terkediyor falan yanlış bence size git dese iyi mi olurdu?kavga anında birkaç gün kafasını dinlemek istemiş. İkincisi KP akıllı adam ara yapıcı onu kaybetmeyin sizi tek anlayan o. Üçüncüsü hiçbir şekilde muhattap olmayın bugüne kadar nasıl utulediyse öyle utulesin jest falan yapmayın yazmayın konuşmayın bi bir hafta böyle geçsin. Dördüncüsü sıkıntılar olağan sıkıntılar kV ve kızı varsa mutlaka bir ittifak kurulur ve yeni geline bi had bildirilir baştan. sonra kimin sözü geçerse artik:)yani olağan şeyler bunlar buna takılip kalmayin evliliginizi böyle yipratmayın hersey rayına oturur yuva kurmak zor erkekler geç olgunlaşır seninki seni baya zorlayacak demek ki ama sabir

Asla konusmuycam bunu bilsin anlasin.Bosanmak isteyen oydu pasa pasa gitsin davasini acsin.onlar ailece babasinin disinda arayip yalvaracagimi sandilar ama yanildilar.

Kayinvalidem tehdit etmisti beni evliliginin devam rtmesini istiosan bizimle iyi olucaksin diye aksine evde 3 gun yalniz kaldim aramadim kimseyi.

Topunun cani cehenneme.evi terketmem cunku kira onun evi degil o annrsinden kopamiyor madem gitsin annesiyle yasasin pacasina asilmadim don diye ben kirami oder gene o evde kalirim

Asla konusmuycam bunu bilsin anlasin.Bosanmak isteyen oydu pasa pasa gitsin davasini acsin.onlar ailece babasinin disinda arayip yalvaracagimi sandilar ama yanildilar.

Kayinvalidem tehdit etmisti beni evliliginin devam rtmesini istiosan bizimle iyi olucaksin diye aksine evde 3 gun yalniz kaldim aramadim kimseyi.

Topunun cani cehenneme.evi terketmem cunku kira onun evi degil o annrsinden kopamiyor madem gitsin annesiyle yasasin pacasina asilmadim don diye ben kirami oder gene o evde kalirim
Kıyamam size ya. İnşallah sonuç ne olursa olsun mutlu olacağınız bir sonuç olur. Biraz sabır gerekecek bu durumda. Sessiz bekleyin derim. Dediğiniz gibi illaki biri gidecekse o, sizi üzen adam olsun. Hiçkimse vazgeçilmez değildir. Böylelikle bunu anlamış olur.

Var mı bı gelişme hiç sesiniz çıkmadı bugün merak ettim suxi

Back
X