3 ay önce doğum yaptım.Doğuma 9 gün kala kayınvalidem yanıma geldi 9 günü birlikte geçirdik.Bu arada eşimle konuştuk doğumdan sonra gelen misafirlerimize yaş pasta kuru pasta soğuk içecek lohusa şerbeti vs ikram edicez diye karar verdik,eşim bana pasta börek yaptırmadı hazır alıcaz diye...neyse mutlu gün geldi bebeğim doğdu ertesi gün evime bir geldim heryer heryerde.Koridordan geçmenin imkanı yok.Tüm komşular kayınvalidemin organizasyonuyla poğaça vs yapıyolar ama ev ana baba günü.Kimse düşünmüyo bu kız hastaneden geldi banyomu yapıcak dinlenicekmi yok.direk geçtim yatak odama slm vermeden suratım asık bi şekilde tertemiz serilmiş yatağıma girdim mecburiyetten pis pis ağladım sinirlerim çok bozuldu...derken 2 3 gün o şekilde geçti.bizde 40 çıkmadan bebek görmeye gelen misafir bebeğe annesinin odasından şöyle bir bakar maşallah der ve misafir odasına geçer.ama kayınvalidem her gelene verdi çocuğu kendi çocuğumu sakınmam sanki ona vermek istemiyomusum gibi algıladı.eğer ona bıraksaydım herseyi komşuları yapıcaktı.tmm çok iyi insanlar ama ben kayınvalidemin eski evine gelin geldim diye bunları yaşamak istemiyorum artık
(( bırakıp gitti doğumda 3 aydır aramadı bende aramadm dün eşime bana çok kırgın olduğunu söylemiş ... bi yol gösterin kızlar