Akıl verin kızlar

Kaynım olsa keşke de yok valla içim rahat ederdi bir şekilde, ben de öyle düşünürdüm. Kendini resmen benim yerime koydu. Kv de misafirlere bir çay koymadığı kaldı. Mutfağını bile temizlemeden evine gitmiyor. Kahve içildi diyelim kaldırıp götürürsün tezgaha koyarsın dimi nezaketen. Bu bulaşık makinesini yerleştirir tekrar doldurur, yaparda yapar. Bir göze girme çabası var görseniz anca hak verirsiniz bana. Ve evli de yani. Bunun derdi başka canım.
eltim gibi deyince evde bekar kayın var sandım ,tabi siz yaşıyorsunuz .fakat evli bir kadının ne düşüncesi olabilirki ilginç geldi doğrusu ,hoşlanmadıysanız uzak durmaya çalışın denk gelmeyin .bırakın diğerleriyle ilişkilerini .evinize sokmayın

eltim gibi deyince evde bekar kayın var sandım ,tabi siz yaşıyorsunuz .fakat evli bir kadının ne düşüncesi olabilirki ilginç geldi doğrusu ,hoşlanmadıysanız uzak durmaya çalışın denk gelmeyin .bırakın diğerleriyle ilişkilerini .evinize sokmayın
Başka çaram yok ki zaten :( teşekkür ederim yorumlarınız için.

Kızlar merhaba, benim bir senedir tanıdığım bir kız arkadaşım var, bir vesile ile arkadaş olduk. Neyse bu bana gelip gitmeye başladı, evime geldi işimi gücümü yaptı, kendini sevdirmeye çalıştı anlayacağınız. Neyse bir gün bende kv ve komşusuyla tanıştı, şimdi sürekli onlarla, hatta kendinden 20 yaş küçük görümcemle bile kanki oldular. Beni arıyorlar gelsene sende biz şurdayız burdayız buluştuk bilmem ne. Ya sinirlerime dokunuyor valla. Durumumuzda gayet iyidir ama benden istediğini alamadı sanırım, alabileceği kapıya yapıştı gibime geliyor. Kv evi havuzlu, görümcemde araba, kız hep bunlarda ya hatta ben kv gidiyorum görümcem hemen o arkadaşımı da çağırıyor. Ne yaptı ne etti bilmiyorum ama çok yakın oldular ve ben çok rahatsız oluyorum. Sanki eltim gibi dolaşıyor ortada. Çok da rahat bi insan. Görüşmeyi kesmeye çalışıyorum bende ama sürekli karşılaşıyoruz da. Napıcam bana akıl verin. Çok sinsi bi insanla başım dertte.
Sinsi oldugunu nerden çıkardınız bence cok sacma bi seklde takilmissiniz olaya sizle arkadas olan biri sizden habersiz baskasyla gorustumu hep boyle sorun yaratrmsnz

Sinsi oldugunu nerden çıkardınız bence cok sacma bi seklde takilmissiniz olaya sizle arkadas olan biri sizden habersiz baskasyla gorustumu hep boyle sorun yaratrmsnz
Başkasıyla değil tabi ailemden biriyle olunca işin rengi değişiyor yoksa banane kimle görüşürse naparsa yapsın yani. Kimin arkadaşı bir anda kv ve görümcesiyle yakın olsa bence altında bir şey arar siz aramazsanız o da sizin bileceğiniz bir şey.

Demek ki senden daha çok frekansları uyuşmuş onların ama garip kendinden 20 yaş büyük birisiyle yaşıtından daha çok anlaşıp kanka olması🤨

Başkasıyla değil tabi ailemden biriyle olunca işin rengi değişiyor yoksa banane kimle görüşürse naparsa yapsın yani. Kimin arkadaşı bir anda kv ve görümcesiyle yakın olsa bence altında bir şey arar siz aramazsanız o da sizin bileceğiniz bir şey.
Benim yengemde boyle yapmsti kendi kardesinin esi yengemin gorumcesine onsuz oturmaya gidiyo ondan daha samimi diye kusluk çıkarmıştı. Ben olaya oyle bakmiyorum herkes istedigi ile iyi anlasablr hosunuza gitmiyorsa bidaha siz gorusmezsiniz olur biter

Baya uzun zaman oldu yazıcam yazıcam bi vakit bulamadım, evet arkadaşlar konu tam da hislerime güvendiğim gibi ilerledi, görümcem ve arkadaşım benim dedikodumu yapıp duruyorlarmış. Siz ne kadar iyi yürekli düşünsenizde insanlar kötü. Şimdi ikisiyle de konuşmuyorum görüşmüyorum. Konu yarım kalmasın diye yazmak istedim. Nasıl yakalandıklarına gelince de ilk patlayan görümcem oldu. Onca yaptıklarından sonra midesi kaldırmamış olanları benim ne biçim bi arkadaşım varmış ki ona bu fırsatı arkadaşım vermiş, kendisinde hiç suç yokmuş.hatta o değil ben konuşuyormuşum görümcemi o arkadaşınla hep. Gittim yüzleştim ikisiylede ikisi de birbirine attı her şöylediğini. İnsanlar kötü valla kötü neyse hoşçakalın.

Back
X