Kızlar bi akıl verin lütfen .
Ben üniversite için şehir dışındayım, bunu diğer konumdada belirtmiştim belki bilen arkadaşlar vardır. Devlet yurdu çıkmadı özel yurtta kalıyorum. 3 kişilik bi oda. Kızlar vizelerden sonra 2 oda arkadaşımda memlektine gitmişti. Ben gitmedim devamsızlık problemim yüzünden. Oda da bi ranza bi baza var işte. Giden arkadaşlardan biri bazada kalıyor ve giderken yastığının kılıfına vrana kadar çıkarıp gitti alez falan kaldı sadece ortada. Bende bazaen okuldan gelince otururdum ya da üst katlardan arkadaşlar gelir otururdu. Neyse kız geldi memleketten sorun yok 1 ay geçti bu zaman zarfında da sorun yok. Bugün sabah memlektine gitcekmiş tekrar yakın olduğu için. Diğer arkadaşıma dediği şu: Zazzza söyle ben yokken yatağa oturulmuş arkadaşlarını getirmiş falan olmasın bi daha öyle. Beynimden vurulmuşa döndüm ya. Yatağına oturulmasını istemiyor olabilir. Tabiki çok doğal. Ama kalkıp da bunu bana değil e arkadaşıma ve böyle bi üslupla söylemesi hem de bu kadar zaman sonra çok kırdı beni. Üzgün ve sinirliyim. Napıcam kızlar çok kırıldım ..
Öyle yapıcam zaten ama çok üzüldüm gerçekten sinirlerim bozuldu ..
Böyle konuşması sıktı canımı sadece bi tane normali denk gelmedi :)
daha düne kadar benimle gülüp eğlenen kişi sabah haz etmedi benden demek ki.
Sen bu kadar takar mıydın bilmiyorum ama çıkamadım ben işin içinden :)
yukarda da yazdığım gibi yatağının üzerine oturulması konusundaki hassasiyetini anlarım ve hak veririm ki hatadır yaptığım. Ama bu ona bu davranıs hakkını vermez ki. Gelip güzel bi üslupla bana derdini anlatsa ben özür de dilerim olay da tekrarlanmaz. Ama yapması hoş değildi.
Bırıne cewap vermek ıstersen her yorum yapan kısının yaptı yorum sag alt kosede alıntı cewap wer tıklayıo yoruma dokunmadan altına yorum yazabılırsın
evet insanlar yataklarına oturulmasından rahatsız olabilir bu çok doğal.e ama zaten bunun için çarşafını yorganını kaldırmış da gitmiş.aleze oturulmasından rahatsız oluyorsa onu da kaldırıverseymiş.yatak da tapulu malı değil sonuçta,ondan önce kimler yattı orda kim bilir.ha titizlik hastalığı olup da odaya taşındığında yatağı deterjanlı bezlerle silecek kadar özenmiştir o ayrı.yine de bundan rahatsız olduysa geldiğinde direkt sana söylemesi çok daha uygun olurdu.ay iyiki ayrılmışım yurttan işte tam da bu gibi şeylerden ötürü hiç bana göre değil yurt hayatı.
1 sene yurtta kalmış ve sonrasında 3 ayrı ev arkadaşıyla uğraşmış,bu işe yıllarını vermiş biri olarak önerebileceğim birşey varsa o da ufak şeyleri içine dert etmemen gerektiğidir.çünkü bugün bunu dert edersin.yarın yaptığı başka bişey rahatsız eder seni.öteki gün başka bir hareketi batar derken içinde büyür büyür ve varlığına bile tahammül edemez olursun kendi kendini sinir hastası yaparsın.bir yıl ya da iki yıl ya da ne kadarsa artık,aynı ortamı paylaşacağım herhangi bir insan olarak düşün,yani asla ve asla oda ya da ev arkadaşınla fazla samimiyet kurma,aradaki mesafeyi hep koru ki sonrasında kendinden ödün vermek zorunda kalmayasın.İçimi okudun ya ... Sadece takıldığım bana söleseymiş işte .. Geldiğinde ben uygun bi dille bundan rahatsız olduğumu belirticem ama o gelene kadar da bu sıkıntıyla boğuşucam ..
1 sene yurtta kalmış ve sonrasında 3 ayrı ev arkadaşıyla uğraşmış,bu işe yıllarını vermiş biri olarak önerebileceğim birşey varsa o da ufak şeyleri içine dert etmemen gerektiğidir.çünkü bugün bunu dert edersin.yarın yaptığı başka bişey rahatsız eder seni.öteki gün başka bir hareketi batar derken içinde büyür büyür ve varlığına bile tahammül edemez olursun kendi kendini sinir hastası yaparsın.bir yıl ya da iki yıl ya da ne kadarsa artık,aynı ortamı paylaşacağım herhangi bir insan olarak düşün,yani asla ve asla oda ya da ev arkadaşınla fazla samimiyet kurma,aradaki mesafeyi hep koru ki sonrasında kendinden ödün vermek zorunda kalmayasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?