- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Bilmiyorum aslında eşimi seviyorum ama kaç sefer konuştum olmadı.Bu iş bitti? Neden bunu yazdınız gerçekten ayrılmak mı istiyorsun?
Bilmiyorum aslında eşimi seviyorum ama kaç sefer konuştum olmadı.
bagimlilik yapmasi icin gece gunduz icmesi lazim diye biliyorum. arada bir ya da arkadaslarla bikac kadehten kimse bagimli olmaz bence. ama iste bunlar hep karsilikli konusulmasi gereken seyler ama yasak koymadan. dedigim gibi ona degil kendinize sinir cizin. kokusunu sevmiyorum alkol aldiysan bana yaklasma. uc olur dort olur 5. ye anlar ciddiyetinizi.Ya belki çok içmiyo saçmalamıyoda ama ben istemiyorum.bana hak veriyo oda sözde ama yine içiyo.içtimi öyle kendini kaybeden bi tip filan değil.aksine daha iyi oluyo ama istemiyorum işte.zararlı bişey sonuçta ve bağımlılık yapan bişey.
Bekarkende nadir içerdi.evliliğimizin ilk yılları hiç içmezdi.ailesiyle yakın otururduk çünkü ve babası çok kızar duysaBak bencede abartdin canim ya bak bizde alkol kullanmayiz bende istemem esimin icmesini cok büyük kavgalar ederdim. Ama esin önceden iciyormuydu bekarken yani? Birde neden isteniyorsun icmesini zil zurna sarhos degilmis dini boyutundan mi istemiyorsun? Ailecek nasil bakiyorsunuz bu alkol isine? Ilk önce bir sakince konus esinle. Esin alkollü araba mi kullandi bide? Sanirim evet. Onun nekadar yalnis oldugunu anlat birdaha alkollu araba kullanmasin sadece kendi can sagligi icin degil milleti de bok yoluna götürmesin
6 yıllık evliyim 2 evladım var.aslında mutluda bir evliliğim var.eşim iyi bi yerde çalışıyor evine çocuklarına bağlı bana aşık değer veren bi adam.zaten 4 sene konuştuktan sonra evlendik.birbirimizi seviyoruz yani.ama gelin görünki arkadaşlarıyla dışarıya çıktığında eve geç geliyo ve alkol almış oluyo.alkol derken zil zurna sarhoş filan değil tabiki ama içki içtiğini anlıyorum ben.hayatında biri olmadığına eminim çünkü geç gelse bile mutlaka birlikte olmak istiyo.bana çok güzel şeyler söylüyo hatta müzik filan dinletir.ama ben içmesini istemiyorum.dün yine geç geldi arkadaşını almaya garaja gitmiş arabadayken aradım bana niye haber vermedin diye kızdım.geldi seni uyandırmak istemedim özür dilerim filan dedi.yine birlikte olmak istedi ben istemedim küstü uyudu.sabahta işe gitti.bende yolcu bile etmedim.hep öper gider.kalkmadım bile arkasından.şimdide mesaj attım bu iş bitti filan diye daha iletilmedi mesajım.sizce napıyım ben kızlar.eşim beni gerçekten seviyo biliyorum ama içmesini istemiyorum.hatta geçen yine böyle olmuştu ben çok kızmıştım eve çiçek yollamış gönlümü almak için.herseferinde özür diliyo ama yine yapıyo.şimdi annem bizde bide.sizce napıyım bi akıl verin.uzun oldu kusura bakmayın.
Adam babasi kızar diye kendini frenlemis.ama bir de eşim kızar diye kasmak istemiyor yeterince kendini baskı altında hissetmis simdi de kendince belki kendi kararlarini verebilecek yetiskin bir erkek olduğunun farkına varmış ve bu hakkını kullanıyor olabilirBekarkende nadir içerdi.evliliğimizin ilk yılları hiç içmezdi.ailesiyle yakın otururduk çünkü ve babası çok kızar duysa
Yok canım derdi filan yok.öyle arkadaşlarıyla yada iş yemeğinde filan işte.ama ben sevmiyorum işte.Karşına alıp konusmayi denedin mi?
Yani ben de doğru bulmam, eşim içki içsin istemem ama bu durumu boyle ofkeyle halledemezsin
hele ki o mesaj hic olmamis adam seni seviyor, sana zararı olmamis
Bekarken icer miydi ve evlendikten sonra icmeyecegine dair bir soz verdi mi?
Bence yasak koyup rest çekmek yerine, ayda yılda bir icilebilecegini ama.her dışarı çıktığında icmesini istemediğini tatlı bir dille ifade edebilirsin
Bir de içme sebebi ne? Bir derdi mi var, sosyal.icici mi yoksa alışkanlık mı yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?